Béda Čech Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 to nejsem já :) už podle kol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 nieco fandom 4x4 som nasiel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 to je dvojka, to je houby už...moooc nový na nás :-D Jo a Béďo, měnil jsi olej v pŕevodovce ? asi to prubnu + seřídím lanovody... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Béda Čech Odesláno Říjen 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2009 je to tak kvalitní že jsem to ani nepoznal ... olej jsem neměnil... ale možná to udělám, za studena jde hůř řadit dvojka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest sumava hills Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Ahoj Bedo, jsem tu opet po case a blahopreji ti k xenonum. Chtel bych se zeptat za kolik jsi je sehnal a kde. Ja je mam uz 170tkm a budu je muset vymenit. Uz jsou vysviceny.Ales 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 vysviceny xenony? to slysim prvne... staci vycistit a vymenit vybojky, ne? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 tak tak :)vyndat svetlomety z auta, doma si je v klidu a v teple rozebrat, radne vycistit, koupit nove vybojky a zase ti to bude svitit jako nove. Pokud by byly cocky uz na pikacu, taky se daji koupit samostatne, pokud by cely korpus svetla stal za nic, tak se i ten da koupit samostatne i s cockou, tudiz existuje mnoho levnejsich varianta nez koupit cele svetla :)i kdyz je to pohodlnejsi ze na to nemusis nai sahnout :)jen D+N 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Mě už svítily dost žlutě, tak jsem koupil nový Xen. Výbojky 8000k do origo xenonů a paráda! :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Konwas : a za deste nebo mlhy na ceste vidis neco ? ja sem mel na test misto klasiky 4300k pucene vybojky s teplotou 6000k a podle me nic moc teda. jo bylo to modre to svetlo .)po tom testu jsem hned zpatky vracel origo teplotu .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 To se me pta kazdy hele... :) Vidiim upe suprove! v mlze nemusiiim pouzivat ani mlhovky jak to krasne sviti. :) Ja mam navic i nivelaci, takze jsem spokojenej na 100%.. Proste je rozdiil kdyz mas origo a neorigo xenony. Lidi rvou HID sady do normalnich svetel, sviti jim to hezky modre, jenomze akorat oslnujou!! Ptz jim to sviti vsude jinde nez na silnici.. strasny.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Ja sem je mel v origo cockach .)a jen 6000K, a po tydnu sly vybojky ven .)v dalkach mam hidky a taky 4300K, tam to neosvicuje ale rovnou vypaluje zrak .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest sumava hills Odesláno Říjen 24, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2009 Tak dik vsem za radu. Rozebiral jsem je abych vymenil parkovacky, ale nevedel jsem ze jdou menit i samotne vybojky. Nebylo to treba a tak jsem se do toho nepoustel. Dik, Ales 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Béda Čech Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2009 xenonky jsou paráda, mám už s nima pár tisíc nočních kilometrů a je to fakt bomba a nikdo ne mě neblikl, když jsem naloženej tak je sklopím a je to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Béda Čech Odesláno Duben 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 (upraveno) okťa je na prodej... školu dodělávám dálkově a na doma potřebuji teréňáka... VIZ BAZAR Upraveno Duben 28, 2010 uživatelem Béda Čech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Duben 28, 2010 Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 jaká je cena ? nefaká odkaz na inzerát.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Béda Čech Odesláno Duben 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 napraveno Martine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Béda Čech Odesláno Květen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2010 okťa je na prodej... školu dodělávám dálkově a na doma potřebuji teréňáka... VIZ BAZAR NEPLATÍ... nechám si jí :lool: Udělám si z ní Scout/Allroad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 to mi řekni jaký změny budou :D Tipuju : pořádně zvednout, oplechovat komplet spodek, pořádný drapáky, naviják dopředu + klec na klokany dopředu, bílé saténové potahy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Béda Čech Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 tak nějak, nový dlouhý tlumiče, podložky pod péra, co největší kola co tam vlezou + přiměřená hrubost, plech tam je... naviják nee, traktorů doma dost. Pač auto mám v dobrým stavu, spousta novejch věcí a prodat to za 100 a koupit starej teréňák za 150 a kupu věcí tam nastrkat... to se mi toto líbí víc a nemusím se s ní loučit... z čehož mám asi největší radost Jako jsem smířenej s tím že se zdaleka nedostanu tam co terénní auto (mám nohy tak dojdu) ale doma jedno je tak to budeme s tátou kombinovat kdo kam pojede...já si raději koupím traktor než auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Podle toho gde se ja dostanu s seriofkou a se seriovym podvozkem na zimnich pneu tak to se zvisenim podvozkem, 4x4 a poradnimy pneu do terenu se dostanes skoro vsude gde aspon nejaka cesticka je, hlavne ty pneu, ono to ten 4x4 u octy neni nic moc do terenu pokud tam nejsou poradne terenaky. Jinak prosim poradne zdokumentovat tu upravu na Scouta, to mam v hlave uz pekne dlouho ale nemam ctirkolku na to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Podle toho gde se ja dostanu s seriofkou a se seriovym podvozkem na zimnich pneu tak to se zvisenim podvozkem, 4x4 a poradnimy pneu do terenu se dostanes skoro vsude gde aspon nejaka cesticka je, hlavne ty pneu, ono to ten 4x4 u octy neni nic moc do terenu pokud tam nejsou poradne terenaky. Jinak prosim poradne zdokumentovat tu upravu na Scouta, to mam v hlave uz pekne dlouho ale nemam ctirkolku na to ty by jsi spise potreboval poradne zdokumentovat cesky pravopis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 ty by jsi spise potreboval poradne zdokumentovat cesky pravopis Na to odkud je tak píše česky velmi slušně bych řekl... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Na to odkud je tak píše česky velmi slušně bych řekl... :) wo čo wám ide ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 wo čo wám ide ? mě o nic... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.