Přejít na obsah

Octavia I RS a radio-navigace Columbus

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o rok později...
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Jenule nějaké nové info ohledně columbuse? Dal bych si do své octy 1.9 96kw/2004 nějakou navigaci, ale bohužel DX se mi vůbec nelíbí, tak kdyby tam šla nacpat jakákoliv jiná tovární navigace od škody byl bych moc vděčný

tak chlapy nevím jak to ten borec udelal na te fotce podle me to musí být fake ale navi dnes prisla.A bude to masakr tam dostat bo přední rámeček je dole o dost vetší tak zasahuje i do climatronicu kterej se bude muset nejspíš posunout o 0,5cm dolů. Zítra to nafotím něž začnu řezat a pilovat

moje rada koupit neoriginál co bude pasovat a bude mín starostí

Odkaz ke komentáři

zadni ramecek bych vyrizl ad jde zasunout co nejvic,na boku asi udelal drazky ad to tam muzes zasunou z boku(co je asi tedkom blbost jsem si uvedomil kdyz ho mas zasunuty v tom plastu), popripade ohnout nebo nejak sundat plíšky , jinak dle fotky, nevim jak to vypada na zivo co si muzes dovolit co ne nemam to v ruce abych dostatecne poradil

bud dal plišky prič a ma to chycene nejak ze zadu

Upraveno uživatelem libor.kratas
Odkaz ke komentáři

tak babo rad

tak pamalu se na tom dela radio už osezený malinko leze ven viz fotka ale aby licovalo jak ma tak by se musel upravit i ten kovovej držák co drží ten panel a to se mi nechce

ted je nařadě ukol jak to udelat s climatronikem

dvě varianty

první pusonout kousek dolů

nebo ho zabudovat misto popelníku a puvodní díra by byla odkládací prostor horší varianta

zadni ramecek bych vyrizl ad jde zasunout co nejvic,na boku asi udelal drazky ad to tam muzes zasunou z boku(co je asi tedkom blbost jsem si uvedomil kdyz ho mas zasunuty v tom plastu), popripade ohnout nebo nejak sundat plíšky , jinak dle fotky, nevim jak to vypada na zivo co si muzes dovolit co ne nemam to v ruce abych dostatecne poradil

bud dal plišky prič a ma to chycene nejak ze zadu

ta fotka ti mela jen dokazat ze ta nahore je fake sam vidis kam az radio saha

post-18601-0-22903000-1333787356_thumb.jpg

post-18601-0-70436200-1333787379_thumb.jpg

post-18601-0-19049400-1333787414_thumb.jpg

post-18601-0-91084900-1333787427_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak pamalu se na tom dela radio už osezený malinko leze ven viz fotka ale aby licovalo jak ma tak by se musel upravit i ten kovovej držák co drží ten panel a to se mi nechce

ted je nařadě ukol jak to udelat s climatronikem

dvě varianty

první pusonout kousek dolů

nebo ho zabudovat misto popelníku a puvodní díra by byla odkládací prostor horší varianta

ted ti davam za pravdu nejde to :palec:

ta fotka ti mela jen dokazat ze ta nahore je fake sam vidis kam az radio saha

ted ti davam za pravdu nejde to :palec: přesvečil si me a i ta fotka když kukneš tak jde vidět že je ten columbus ořezany a přiloženi :( ale je to škoda

Odkaz ke komentáři

ted ti davam za pravdu nejde to :palec: přesvečil si me a i ta fotka když kukneš tak jde vidět že je ten columbus ořezany a přiloženi :( ale je to škoda

njn ale tak mi ted pilujem drevenej rameček je to maskr a uvidíme jak padne okolo radia

ale ten panel climatroniku se bude řešit ješte musím vytáhnout z auta celej středovej tunel a bude se vymyšlet

Odkaz ke komentáři

a nepasl nekdo tomu klukovi co to ma,jak to provedl ?

ta fotka toho borca je fake.proste je upravený ve v malování a tak

Tak to jsi mě tedy dost vylekal s tím montováním columbuse, a co jiné navigace s autorádii ze stáje škody, krom DX, myslím, že jich je plno a nějaká by se mohla vlézt do jedničkové octy a vypadat lépe než to ošklivé DXko

kemo jedina originál navi tam vleze dx

zbytek ma stejný tvar jak columbus

takže bud budeš muset pilovat jak ja nebo nějaká neoriginál

Tak pánové klimatronic vyřešen zítra dodám fotky

Odkaz ke komentáři

Vypadá to zajímavě, škoda, že nejsme manuálně vůbec zdatný a sám bych to nedokázal, takže mi asi nezbude než koupit dx nebo nějakou neorigo, jinak zítra až to tam nandáš napiš jestli to funguje s maxíkem, a jestli to umí všechny funkce jako v origo dvojkové octě,

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...