Michael99 Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 Zdravím Vás, měl bych takovou hypotetickou otázku.....dalo by se nacpat rádio Columbus z OII do OI? Předpokládám, že asi ne viďte:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 Na SH to jeden kluk ma a udajne mu to vse funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 Věřím, že to půjde,jen se nesmíš bát do toho říznout... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 No právě, říznout.....jako z fotky je vidět, že to jde.....ale moc se mi nezdá jak to vystupujem respektive jak hrany toho rádia zasahují až přes tu liniia a s tím člověk nic neudělá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 ty jo, to je divny ;) ale fakt... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 Tak on tam ma Tuaregovku ne a ty mas Skodovackou,je kulatejsi a mozna chlup menis. Hold bys musel ten stredovy panel upravit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Prosinec 22, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2010 Tak mechanickou otázku tady není třeba řešit, do auta jde nacpat i "22" monitor od PC Problé je v elektrice, to rádio potřebuje CAN signál :D tedy bych se na to vy*ral... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 sry že oživuju téma, ale přemešlim že bych si hodil to menší kulatý Bolero do auta, OI pa faceliftu má CAN takže by tam problém neměl být ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ghostrider Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 RNS 510 nebo BOLERO pujde jak do O I od roku 1998 - 2000, tak i po FL 2001 - 2009. Jen je vzdy nutne zvolit sparvny adapter (simulator/emulator) CAN sbernice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 tady ma taky kluk columbuse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 a mas podrobnejsi info ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 a mas podrobnejsi info ? ne ne podrobnejsi info nemam je to kluk ze skodaoctavia.cz TADY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Šikovnej klučina, moc se mi to líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 100x lepší jak to nahoře:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenule Odesláno Březen 29, 2012 Sdílet Odesláno Březen 29, 2012 cus chlapy tak ja se do toho budu pouštět columbus už objednávam a zbytek je na cestě ze začatku chci vyskoušet a pak tam napojit cd changer a BT vse de ale časem jakmile se do toho pustím dam fotky a info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Jenule nějaké nové info ohledně columbuse? Dal bych si do své octy 1.9 96kw/2004 nějakou navigaci, ale bohužel DX se mi vůbec nelíbí, tak kdyby tam šla nacpat jakákoliv jiná tovární navigace od škody byl bych moc vděčný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenule Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Jenule nějaké nové info ohledně columbuse? Dal bych si do své octy 1.9 96kw/2004 nějakou navigaci, ale bohužel DX se mi vůbec nelíbí, tak kdyby tam šla nacpat jakákoliv jiná tovární navigace od škody byl bych moc vděčný tak chlapy nevím jak to ten borec udelal na te fotce podle me to musí být fake ale navi dnes prisla.A bude to masakr tam dostat bo přední rámeček je dole o dost vetší tak zasahuje i do climatronicu kterej se bude muset nejspíš posunout o 0,5cm dolů. Zítra to nafotím něž začnu řezat a pilovat moje rada koupit neoriginál co bude pasovat a bude mín starostí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 fake to teda neni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenule Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 fake to teda neni :D jak si seš tak jistej mas to v aute ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenule Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 fake to teda neni :D tak babo rad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 (upraveno) zadni ramecek bych vyrizl ad jde zasunout co nejvic,na boku asi udelal drazky ad to tam muzes zasunou z boku(co je asi tedkom blbost jsem si uvedomil kdyz ho mas zasunuty v tom plastu), popripade ohnout nebo nejak sundat plíšky , jinak dle fotky, nevim jak to vypada na zivo co si muzes dovolit co ne nemam to v ruce abych dostatecne poradil bud dal plišky prič a ma to chycene nejak ze zadu Upraveno Duben 7, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenule Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 tak babo rad tak pamalu se na tom dela radio už osezený malinko leze ven viz fotka ale aby licovalo jak ma tak by se musel upravit i ten kovovej držák co drží ten panel a to se mi nechce ted je nařadě ukol jak to udelat s climatronikem dvě varianty první pusonout kousek dolů nebo ho zabudovat misto popelníku a puvodní díra by byla odkládací prostor horší varianta zadni ramecek bych vyrizl ad jde zasunout co nejvic,na boku asi udelal drazky ad to tam muzes zasunou z boku(co je asi tedkom blbost jsem si uvedomil kdyz ho mas zasunuty v tom plastu), popripade ohnout nebo nejak sundat plíšky , jinak dle fotky, nevim jak to vypada na zivo co si muzes dovolit co ne nemam to v ruce abych dostatecne poradil bud dal plišky prič a ma to chycene nejak ze zadu ta fotka ti mela jen dokazat ze ta nahore je fake sam vidis kam az radio saha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 tak pamalu se na tom dela radio už osezený malinko leze ven viz fotka ale aby licovalo jak ma tak by se musel upravit i ten kovovej držák co drží ten panel a to se mi nechce ted je nařadě ukol jak to udelat s climatronikem dvě varianty první pusonout kousek dolů nebo ho zabudovat misto popelníku a puvodní díra by byla odkládací prostor horší varianta ted ti davam za pravdu nejde to ta fotka ti mela jen dokazat ze ta nahore je fake sam vidis kam az radio saha ted ti davam za pravdu nejde to přesvečil si me a i ta fotka když kukneš tak jde vidět že je ten columbus ořezany a přiloženi :( ale je to škoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenule Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 ted ti davam za pravdu nejde to přesvečil si me a i ta fotka když kukneš tak jde vidět že je ten columbus ořezany a přiloženi :( ale je to škoda njn ale tak mi ted pilujem drevenej rameček je to maskr a uvidíme jak padne okolo radia ale ten panel climatroniku se bude řešit ješte musím vytáhnout z auta celej středovej tunel a bude se vymyšlet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 a nepasl nekdo tomu klukovi co to ma,jak to provedl ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Tak to jsi mě tedy dost vylekal s tím montováním columbuse, a co jiné navigace s autorádii ze stáje škody, krom DX, myslím, že jich je plno a nějaká by se mohla vlézt do jedničkové octy a vypadat lépe než to ošklivé DXko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenule Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 a nepasl nekdo tomu klukovi co to ma,jak to provedl ? ta fotka toho borca je fake.proste je upravený ve v malování a tak Tak to jsi mě tedy dost vylekal s tím montováním columbuse, a co jiné navigace s autorádii ze stáje škody, krom DX, myslím, že jich je plno a nějaká by se mohla vlézt do jedničkové octy a vypadat lépe než to ošklivé DXko kemo jedina originál navi tam vleze dx zbytek ma stejný tvar jak columbus takže bud budeš muset pilovat jak ja nebo nějaká neoriginál Tak pánové klimatronic vyřešen zítra dodám fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenule Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 cauky tak fotky s climatronicek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenule Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 tak hosi pracovni verze hotova zitra se to zapojuje do auta ramecek se bude delat novej musím zajit do skodovky a objednat inak i pracovni verze vypada dobře jen ma sve mouchy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kuliss9 Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Vypadá to zajímavě, škoda, že nejsme manuálně vůbec zdatný a sám bych to nedokázal, takže mi asi nezbude než koupit dx nebo nějakou neorigo, jinak zítra až to tam nandáš napiš jestli to funguje s maxíkem, a jestli to umí všechny funkce jako v origo dvojkové octě, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.