coplos Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 Ahoj, v poslední době se mi několikrát stalo při zastavení vozidla se ozval takový divný klapot-přirovnal bych to -jako kdyby někdo rychle poklepal na bok karoserie odzadu dopředu. Pro úplnost mám 1.9 TDI DSG 07 sedan, Nesetkal se stím někdo, už mě to 2x pěkně vyděsilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 Tipujem to na klapky klímy, skús vypnúť rádio a počúvaj odkiaľ to ide. Robí to asi sekundu po zastavení auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 Tipujem to na klapky klímy, skús vypnúť rádio a počúvaj odkiaľ to ide. Robí to asi sekundu po zastavení auta. Tak to mě nenapadlo-ale je to tak jak říkáš, hned po zastavení auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 wrccko: můžeš to nějak rozvést? Je to OK nebo je to problém? Proč to dělá? Mám mechanickou klimu a občas mi to taky udělá... Díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 No ja som to zatiaľ zažil asi na každom novšom aute z koncernu. Asi tie klapky nie sú vyrobené nejak precízne a potom to robí takéto zvuky po nejakom čase. Zatiaľ som nepociťoval, aby to vadilo funkčnosti klímy resp. ofukovania a myslím, že aj keby si to vymenil tak po čase to začne znovu robiť. Nie je to najpríjemnejší zvuk, ale čo sa dá robiť, ak nevŕzga nič iné na takýchto cestách, tak môžeme byť iba radi Je pravda, že sa to viac objavuje u Climatronicu ako u Climaticu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Honza Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Řekl bych, že vysvětlení bude jednodušší. Stává se mi to taky a myslím si, že to po vypnutí motoru dělá chladnoucí vedení od výfuku, jak se celé smršťuje. Rozdíly mezi zahřátým a studeným vedením dělají až 2,5cm. Ihned po vypnutí motoru se smrští o 0,5cm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Ne pokaždý vypnu motor když zastavím :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Honza Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Rozdíl teplot a tím délky bude asi hodně velký při plném zatížení za jízdy a tím, když si motor jen tak žbrblá na volnoběh. I to je znát. Jen můj názor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.