Přejít na obsah

Svíčky původní nebo 3-4bodové?

Doporučené příspěvky

Do Octávek 1.6 74/75kw se mají dávat správně 3 bodové svíčky NGK BKUR6ET-10, takže ty tam máš určitě taky ty 3 bodové svíčky :pivo: . Já když jsem asi před měsícem měnil svíčky, tak jsem tam měl 2 svíčky 3 bodové a 2 svíčky 4 bodové a k tomu byly od dvou výrobců a to od Brisk a Bosch :palec: . Já i mechanik jsme na to hleděli jak vyorané myši... Teď tam mám ty NGK a pohoda :palec:

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Díky jsem rád že mi k tomu někdo něco řek :palec: Já na to nekoukal víš tak ani nevim jaký tam mám :lol: i když možná že u tý moji zánovní bude spíš jenom kamínek ze zapalovače :) Já je mám taky dobrý teda zatim jen mě zajímal rozdíl (ted už vim že ne 1bodový :palec: ) mezi těma 3 a 4 bodovejma. Na těch původních mám najeto 82tis zatim a jejich výdrž taky neznám. Tak to je teda dobrá prasárna to takhle kombinovat :pivo: asi nebylo ani od jedněch po 4 kusech :lool:

Upraveno uživatelem Sentinel
Odkaz ke komentáři

Pokud ty tvoje svíčky mají najeto 82 000 km, tak už jsi je měl dávno vyměnit. Svíčky se mění myslím po 60 000 km (kamoš měnil ve VW Bora 1.6 svíčky po cca 90 000km a mechanik se divil, že mu to auto na ty svíčky ještě jelo). Jinak si myslím, že mezi 3 a 4 bodovýma svíčkama rozdíl nebude, ale já bych dával ty, který doporučuje výrobce, tzn. ty NGK... :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

zmenu výkonu som pocítil, keď som vymenil štvorbodové BOSCH na trojbodové NGK.

Bosch sa vyrába v Turecku a bohvie ešte kde vo svete. z kvality zostalo len meno !

NGK v okte šlape v poho. uvažoval som do to trepnúť denso, ale to ešte počká.

A na záver ! Aj káble mám NGK!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...