Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Michale, kde to nastavím, aby to nikdo neviděl??? :D a můžu si tě dát do friends? ;) ať tam někoho mám.... já tam mám nick: vorlajz ... no klasika, žejo :D

Jasny uz sem si Te pridal, tak si to tam nekde musis potvrdit. Jinak je to primo jak mas workouts, tak tam je tlaacitko privacy.

Odkaz ke komentáři

tak je za mnou cyklo-slivovico-lezecký víkend v okolí uherského hradiště.

Super výlety na kolech v okolí hradu Buchlov- Buchlovický zámek, velehrad, Staré Město, UH, Smradavka, těch cyklo tras v tom okolí je neskutečně moc, jen kdyby týden nebylo hnusně a některé lesní úseky byly doslova o nervy a poslední síly, nejhorší asi trasa pod skladou-velehrad, peklo, kolo jsem asi 15x čistil, protože už se kola vůbec netočila, ten den byl pro nás strop 45km, síly uplně v hajzlu ;)

A dneska troška chvilky na potrápení se za skalce kozel u Koryčan. No u té slivovice se vymyslí takové kraviny, a pak to dá tak zabrat, hnus :D

jinak krajinku doporučuju, pořád kopečky, žádné rovinky, paráda, v září razíme zase na košt & bike :D

31072010889.jpg

31072010896.jpg

31072010898.jpg

31072010899.jpg

01082010903.jpg

01082010904.jpg

Odkaz ke komentáři

Jooo tak to já jako hradišťák vím :-)) Nejoblíbenější trasa je UH-STarák-Velehrad-Bunč :-D a pak tam někde na brdo, vlčák a jezdit a jezdit a jezdit :-)) peklo. A když se chce po rovince, stačí sjet troško dolů směrem na Veselí nad moravou a už to rovinka je :-) a nezávidím ti ty véčka - kvůli tomuhle blátu jsem si vydupal kotouče.

Odkaz ke komentáři

ja dal včera lehce 40km po práci, vypadalo to že bude pršet, ale stihl jsem to.... jinak před víkendem musím provést údržbu předního uložení vidle, přesmykovače a pedálů, nějako se mě to nepozdává a ty zvuky co to vydává po bahenní koupeli, to je o nervy :)

Odkaz ke komentáři
já mám na neděli naplánovaný "celodeňák" :palec: dneska jsem dal 21 km v lehčím tempu, taky mě trochu zlobí koleno... :palec: ale na kole oki... ale do schodu děs běs! :palec:

My jedeme s tatíkem celodeňák zítra, naplánovaných je cca 120km po Beskydech, tak jsem zvědavý.

Včera jsme jeli rozcvičkových 28km, jako dalo se to, ale není to ono.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...