Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Tak když je chladno nebo mrholí to si zajdu taky... ale mojí se do toho nechce takže jsem většinou doma :-) Sám jsem toho moc nenajezdil, to bych měl taky trošku víc než mám :) a většinou jezdím tak 70% silnici, do terénu nevím kde jet.

Ale v terénu je největší prdel, to se musí uznat :-)) jet jak hovado po kořenech a blátě... nabít si držku v 50km/h kvůli hluboké kaluži :-D

Odkaz ke komentáři
No rifle neznam, ale letos jsem zacal jezdit znacku Endura. Mam kratasy, 3/4 i dlouhe typ Hummvee a jsem snima velmi spokojen.
ja si teda rifle na kolo nedokážu představit... ble

Já právě ano - je to www.osloh.cz a s takovou Meridou S-Presso na ježdění po městě naprosto ideální.

Samozřejmě, že když jezdím normálně, vezmu si dres, ale když jedu do města na kafe, upnuté kalhoty nejsou ideál :-)

Odkaz ke komentáři
Nejaky plan na vikend, na zitrek ? Petr rikal neco o Doksech ? Nebo Jizerky ? Sobota : Denní teploty 13 až 17 °C, na jihovýchodě až 19 °C. Západní vítr 2 až 6 m/s.

Jizerky super :palec: , byl jsem tam celý víkend, sobota vršky Hrabětín, Jizerka atd..., neděle Singltrek, taky bomba, jen nějak nechápu proč v neděli v poslední části Singltreku dost lidí píchlo, včetně mě, ale dalo to na parkoviště k sudu, nakládal jsem už prázdné kolo, dokonce i pán od stánku povídal, že je to poslední dobou nějak často, 

počasí vyšlo, zima se i celkem dala, bylo okolo 8 stupňů

Odkaz ke komentáři
Jizerky super :palec: , byl jsem tam celý víkend, sobota vršky Hrabětín, Jizerka atd..., neděle Singltrek, taky bomba, jen nějak nechápu proč v neděli v poslední části Singltreku dost lidí píchlo, včetně mě, ale dalo to na parkoviště k sudu, nakládal jsem už prázdné kolo, dokonce i pán od stánku povídal, že je to poslední dobou nějak často, 

počasí vyšlo, zima se i celkem dala, bylo okolo 8 stupňů

Jestli to nedělá nějaká ****** ze závisti a nehází tam připínáčky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...