Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Lancelot - tak to se ani nedívej, pak tě začne hlodat to, co mě. :D
kejml - Ano, rekreace. :D Nejezdím závodně, takže je to rekreace. :D Dřív jsem jezdil fakt hodně. Pak byly dva roky bez pohybu, hodně jsem přibral a vloni, když jsem se rozhodl zhubnout ze svých 105 kilo, tak jsem začal zase dost jezdit. Vloni jsem měl právě něco málo přes 4tkm. Dostávám se pomalu opět do formy. :)

Jinak jako zatvrzelý MTB cyklista jsem měl možnost vyzkoušet si silničku. Udělal jsem si takový okruh, kolem 80 km a spodek zad mě bolel víc, než po mrtvým tahu ve fitku. :D Ale jízda je o něčem jiným, to je fakt... :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak ještě co jsem to nakonec koupil

Cube Attention 29"

post-238-0-25260500-1436712323_thumb.jpg

Zatím najeto něco málo přes 100km.

Na 29" jsem si zvykl docela rychle, jedině mám trochu problém s pravou nohou, kdy s ní občas šoupnu o omotávku, která chrání rám proti řetězu, je to tím, že rám je opravdu o dost větší než u 26".

Ale budu kupovat nové tretry, tak pokud by to dělaly i ony tak omotávku asi sundám.

Odkaz ke komentáři

Cube Attention je moc pěkný kolo.

Lancelot - prosimtě, mohl bych vědět tvou výšku a velikost rámu, jakou si koupil? :) Jinak na omotávku jsem si po čase na svým kole zvyknul, hlavně se mi tam líbí. :D

Mám 175 cm a rám mám 19". Na starém kole jsem měl "L" což je 20" a nebyl nikdy problém.

Omotávku vyřeší možná nové tretry, protože ty staré jsou dost široké - uvidím.

Jinak dnes jsem sedl po víc jak týdnu s 29" zpátky na 26" a ze začátku to byl dost nezvyk, taky proto, že na 26" mám o dost kratší řidítka (na 29" si nechám určitě aspoň o 1 cm zkrátit), ale jsem pořád na 26" jako doma a pocitově mi přijde rychlejší a hlavně, akcelerace je lepší, ale je to trochu zkreslené, protože ještě teprve nabírám formu, takže mi s každým dnem stoupá výkon :D.

Posoudím to v pátek, kdy pojedu zase 29".

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 5 týdnů později...

Já ani letos nedám ty 2000 km, které si slibuju posledních asi 5 let.

Zatím mám 950 km, a konec sezóny se blíží. Na novém kole jsem najel od začátku července jen 520 km.

Není čas, sakra :(

Ale kolo jinak dobré, sice 26" mi pořád přijde pružnější na zrychlení, ale už jsem si na tu 29" docela zvykl.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...