Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Neco koupit ? Co treba :D Inspiruj nas ostatni ;)

Ty woe právě, že zatím nevím, sjíždím e-shopy furt, ale né a né něco natrefit. Radek radil lehčí kola, ale to se mi nějak nechce i když by to bylo asi to nej. ;) Spíše něco malýho, pumpičku, blikátko? :)

Odkaz ke komentáři
Deore smeruje spis do rekreacniho segmentu. XT uz je vybava pro fajnskmerky co chteji najet hodne.

Tedy vse "jen" deore bude tezsi, neco i s mensi zivostnosti, ale zas o hodne levnejsi, nez XT. Tezko se posuzuje takhle v globalu, dobry je treba priklad na prehazovacce:

Deore 300g ocelova pruzina - brzy se "vytaha"

Deore XT 229g silnejsi pruzina z lepsiho materialu = dele vydrzi = presneji radi, na rolnickach ma loziska = mensi treni

V podobnem duchu to je u vseho. Ale cehokoliv mezi Deore a XT bych se nebal, cim vice ke konci abecedy, tim lepsi (Deore, LX, SLX, XT, XTR)

díkes za tohle, nějak se v tom nepohybuju a pořád vybírám, zatím mě pořád drží Pells, ale já chci trochu civilnější kolo, tedy tohle:

http://pcshop.pells.cz/sport/crono-absolut_d22104.html

jen mě v Liberci prodali poslední kus roku 2009 se slevou, jsem přijel pozdě

Odkaz ke komentáři
Ja presedlal z hodne tuhyho HT na hodne tuhy blokovatelny celopero a zpatky bych nesel ani nahodou. A vazi stejne, protoze ten HT byl starsi a mel tezkou odpruzenou sedlovku. Pokud nejsi zavodnik, nevidim jediny proti proti celoperu, krome drazsi a narocnejsi udrzby :)

Na silnici to vsechno zavres a jedes jako na tvrdym...

Moje slova, taky bych se k pevnýmu už nevrátil a požitek z jízdy na fullu je úplně jinde. Prostě jedeš a neřešíš... :palec:

Odkaz ke komentáři
Ty woe právě, že zatím nevím, sjíždím e-shopy furt, ale né a né něco natrefit. Radek radil lehčí kola, ale to se mi nějak nechce i když by to bylo asi to nej. :) Spíše něco malýho, pumpičku, blikátko? :palec:

Hihi, já ještě řeším ty gripy a mám vyhlídlé nové kraťasy od Rogelli nebo Endura. Možná i představec.... :lol: a taky pedály :lol:

Odkaz ke komentáři

jj, ja mam letos taktez par kilometru, kolo nachystano na letosni sezonu, novy retaz, odvzdusneni brzd, ocista presmykace a prehazovacky, ocista SPD slapatek - kontrola lozisek + nova vazelina, dofouknuti vidlice, kontrola bowdenu, nove lepitko pod sedlovku:) jen doufam, ze o vikendu, nebude snezit:(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...