Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Ted odpoledne ve tri hodinu v lidlu v Jihlave meli velky kulovy. Zbylo jim tam par prileb, asi 3 trika, 2 plastenky a par "termolahvi". Koupil jsem akorat vercajk za 60,- -v garazi se obcas muze hodit.

Kalhoty zadny, vypadalo to ze snad ani zadny vubec nemeli.

Ty trika a "plastenky" zadny zazrak, zdalo se mi to dost tezke.

Takze jsem vlastne usetril :-)

Odkaz ke komentáři

Tak mám první letošní výjezd za sebou, sice jen 25km a jen podél vody po rovince a padám na hubu, zejména po konečném výšlapu žižkovským tunelem, ale i tak bomba a strašně mě to bavilo, kolo jelo samo! :palec: Počasí luxus, chvílema mi bylo celkem i vedro, ale u vody zase občas pěkně studeně zavanulo ještě.

Zkusil jsem ten SportyPal, co linkoval Michal nahoře a tady je půlka mýho tripu, chtěl jsem dát celej, ale nějak extrémně dlouho se hledalo GPS, tak jsem to dal do kapsy a vzpomněl si na to až na otočce, takže zapnuto, resp odstartováno až tam...

Kouknětě tady :)

Jo a pumpička je nakonec v podsedlovce. :)

Pár fotos de la mobilos los kolo a romantikos de la Prahos pro vaše vokos :) :D

18032010062.jpg

18032010064.jpg

18032010060.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak u me take dnes prvni bikeovani teto sezony, taky sem zkusil SportyPal ... jenze ja to pro zmenu zapl, cestou sem to kontroloval, zda to jeste bezi a jak sem to strkal do kapsy tak sem to pauznul a zjistil az za dalsich 7km ;) Takze v te mape je to krasne videt. Jinak celkem 31km a proste radost z jizdy. Jen v jednom miste v lese asi 20cm snehu + bahno ... nic moc.

http://sportypal.com/Workouts/Details/193247

Odkaz ke komentáři
Casem bych dal kliky na H II a bude to paradni bike :smich:

No je toho víc, ale děkujeme :)

Tak u me take dnes prvni bikeovani teto sezony, taky sem zkusil SportyPal ... jenze ja to pro zmenu zapl, cestou sem to kontroloval, zda to jeste bezi a jak sem to strkal do kapsy tak sem to pauznul a zjistil az za dalsich 7km :) Takze v te mape je to krasne videt. Jinak celkem 31km a proste radost z jizdy. Jen v jednom miste v lese asi 20cm snehu + bahno ... nic moc.

http://sportypal.com/Workouts/Details/193247

Teď mi Michale došlo, proč sis telefon nezamknul? Pak by se ti to nepauslo...

Odkaz ke komentáři
To se potom nesmíš divit, že ve sněhu nic moc :)

Jojo ... asi na tom neco bude :rolleyes:

vyzkousim taky ten SportyPal a jeste se vas kluci zeptam, kde telefon vozite a jestli ho mate v nejakem futralu. Problem bude napr. pri desti atd? diky

Vozim ho na zadech, pripadne ho hodim do kapsicky pod sedlem a pri desti asi igelitak ;)

Odkaz ke komentáři

tak mám prvním jarních 35km pro dnešek a hned jsem měl výstup s městskou policií..... jízda po chodníku....občanka = pokuta..... asi 15minut jsem se mu smál do ksichtu, říkal mu že si snad dělá srandu....nakonec mě nechal, guma vylízana

samože neřeknu kdyby to mělo své odpostatnění, ale Deko to bude znát, slepá ulice do skanzenu "landek" v ostravě a jsou tam velké kočičí hlavy po kterých se jede blbě, tak jsem najel na chodník, nikde nikdo.... přijedu ke skanzenu, u brány jde proti mě a zastavuje...jsem si řikal vrátnej a ono to tenhlé póvl..

Každopádně to ted mají jarní akci měsští policajti v ostravě.... buzerovat cyklisty :rolleyes:

Jsem zvědav kdy začnou usměrnovat tlupy rodinek s kočárkama a psama na vodítkách na cyklostezkách...to nééééééé řikal, to nemají ted za ukol

Odkaz ke komentáři
Fandove cyklistiky me zas vytofili jak si vezu bike ;)

Ti Ceeda nějak překopali na servisu čéče ;)

vyzkousim taky ten SportyPal a jeste se vas kluci zeptam, kde telefon vozite a jestli ho mate v nejakem futralu. Problem bude napr. pri desti atd? diky

Jirko normálně v kapse u gaťat a pohoda.

Dobre Ty, taky sem chtel jit, ale necekane tady u nas v nocniku zase prsi :P

Tady bylo krásně dneska, měl jsem už od pondělka naplánovanou desolanizaci aut, tak jsem si střihl 8mi hodinovku a umyl pořádně 2 auta :lol: Znáte mě... :palec:

Půjdu zejtra, předpověď vypadá ok, přeháňky jen místama, tak by měl bejt cajk :P

Odkaz ke komentáři

tak u nás v OV relativně slušně a teplo, sice nás to dnes asi 2x pokropilo, ale dobré a dalších 45km v nohách, které to potřebujou, každej kopec je tragédie, když člověk ví, ajk to krasně vyjel a ted funí a není schopný to utáhnout....hnus. Jinak pole ještě nic moc pevného, pěkně jsme zapadli a asi 3km orali, jediné co něbylo od bahna jsou ruce :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...