Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Jj, sigma je parádní :-) Já si kupoval nedávno tu 1606l za 500, spokojenost na svém místě... hlavně nekupuj bezdrát. To je pak pohroma. Strašně se mi u sigmy líbí jak se sundávají- trošku zakroutíš a je to. TO když jsem rval starý zezhora a ono to nešlo... fujky

Jo, a taky když ti tam ze začátku něco nepůjde - zkus vyměnit baterku :-) mě strašně blbnul a nakonec byla jenom vybitá trošku baterka ( na BF mi to potvrdilo pár lidí ...).

Odkaz ke komentáři
lyžovat můžeš na Mácháči taky :smich:

edit: a mimo seš furt, to není nic mimořádnýho :lol: :lol:

PRovedete mě někdy kolem mácháče na nějaké pěkné cesty? :D Mladého zobáka? :-D

JEndou mě stavěla cestou ( Cvikov - Lindava - Mácháč ) taková pěkná slečna a chtěla vyplnit dotazník. Mooc pěkná xD

Odkaz ke komentáři

Potřeboval bych malou radu. Určitě tu máte více zkušeností. Vybírám si nové přední světlo. Měl jsme SMART Polaris se třemi LED. Snad ten úplně první model. Poslední tři roky jsme toho na kole moc nenajel,ale letos mám v plánu to změnit. Navíc mi staré světlo zabavila mladá která jezdi na kole do práce po městě tak jí stačí. Koukal jsme na tohohle nového Smarta Ale ta cena mě přijde dost. Dá se někde levněji nebo koupit "jen" tohohle Polarise. Nebo něco úplně jiného?

Odkaz ke komentáři
PRovedete mě někdy kolem mácháče na nějaké pěkné cesty? :lol: Mladého zobáka? :-D

JEndou mě stavěla cestou ( Cvikov - Lindava - Mácháč ) taková pěkná slečna a chtěla vyplnit dotazník. Mooc pěkná xD

Ni problém, jen musíš dojet :smich:

jen jestli jsi slečně nevyplnil něco jinýho :D

Odkaz ke komentáři
Jj, sigma je parádní :-) Já si kupoval nedávno tu 1606l za 500, spokojenost na svém místě... hlavně nekupuj bezdrát. To je pak pohroma. Strašně se mi u sigmy líbí jak se sundávají- trošku zakroutíš a je to. TO když jsem rval starý zezhora a ono to nešlo... fujky

Jo, a taky když ti tam ze začátku něco nepůjde - zkus vyměnit baterku :-) mě strašně blbnul a nakonec byla jenom vybitá trošku baterka ( na BF mi to potvrdilo pár lidí ...).

Pročpak bezdrát pohroma??

Odkaz ke komentáři
Potřeboval bych malou radu. Určitě tu máte více zkušeností. Vybírám si nové přední světlo. Měl jsme SMART Polaris se třemi LED. Snad ten úplně první model. Poslední tři roky jsme toho na kole moc nenajel,ale letos mám v plánu to změnit. Navíc mi staré světlo zabavila mladá která jezdi na kole do práce po městě tak jí stačí. Koukal jsme na tohohle nového Smarta Ale ta cena mě přijde dost. Dá se někde levněji nebo koupit "jen" tohohle Polarise. Nebo něco úplně jiného?

Osobně mám http://www.azvelo.cz/?page=detail_vyrobku&item=227 a http://www.azvelo.cz/?page=detail_vyrobku&item=1466. To druhý je i rychlonaklápěcí do stran, nicméně není moc na viditlenost pro bikera, sice svítí ale to první svítí víc a dál, ale zase má daleko lepší preventivní smysl, to první v režimu blikání fakt jenom bliká, to druhý v tomhle režimu dělá docela schopnej stroboskop. Obě světla za sebe můžu doporučit. POZOR..ani u jednoho nesmíš mít na řidítkách levný bezdrátový cyklocomputer z Lídlů apod...jinak pojedeš 30 km/h jenom zapneš světlo a rozhodíš si km statistiku. Zjištěno minimálně u dvou typů levných bezdrátových computerů. Kabelová Sigma to vždy jistí :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...