Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Ja uz na kolo nesedl tak mozna 4 roky :smich: proc?

proto :smich:

xD to máš dobrý. Takhle jsem dopadl když jsem jel pro obědy 150m od baráku ... a pak vezl kastrůlky z kopce :-) Začal jsem řadit levou rukou na pravém řídítku a ono to nějak cuklo a sletěl jsem .-D Obědy to přežily bez újmy, ale vypadal jsem podobně jak ty + naštíplé zápěstí... :-D Ono to ke kolu patří .-)) a chce to přilbu!

Odkaz ke komentáři
Ten řetěz connex ... jak je na tom s kvalitou? Jsem ho nikde ještě v obchodě neviděl :-) btw HG53 vydrží necelý litr... srama 971 teď zkouším.

Tak by mě zajímalo kolik vydrží takový řetěz na 9sp ...

A na silničních kolech mám campu :-)

tak na silnicnim tezko rict. ale tata na 908 na horakovi. ma cca 90 - 100kg a jezdi docela nizsi frekvenci, takze spis silove a vydrzi mu pres 3 tis v pohode. pred tim mel dva sramy 991 a ty mu vydrzely cca 3500

prijde mi ale, ze se ty connexy spatne shani. ale dobre radi a maji paradni spojku. jezdim na nich uz radu let a dokud budou, tak budu jezdit na nich. v pondeli mi prijdou 4, tak mam na chvilku vystarano :smich:

Upraveno uživatelem kubiik
Odkaz ke komentáři
xD to máš dobrý. Takhle jsem dopadl když jsem jel pro obědy 150m od baráku ... a pak vezl kastrůlky z kopce :-) Začal jsem řadit levou rukou na pravém řídítku a ono to nějak cuklo a sletěl jsem .-D Obědy to přežily bez újmy, ale vypadal jsem podobně jak ty + naštíplé zápěstí... :-D Ono to ke kolu patří .-)) a chce to přilbu!

Ale ja to nemel jenom podrene tak krasne...neco jsem v ty ruce pos...:smich:

Odkaz ke komentáři
jsem byl pěšo v Kyjově... a chtěl jsem vyrazit i na kole, ale pak už nebylo počasí... :) a byl jsem 19.7. :palec:

my tam byli o dva dny dýl :-)) tady výletujem na kolech furt. Ještě měsíc a pak dom .-)

a taky jsem si koupil takový malý GPS trasovač, který mi loguje cestu. Taky pěkná věcička :-) prý to jde připojit přes BT i k telefonu, tak až si ho složím, vyzkouším .-))

post-2774-1280305078_thumb.jpgpost-2774-1280305127_thumb.jpgpost-2774-1280305218_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Stojánek je fuj :-) Ten bych si nikdy na kolo nedal. Nosič mám objednaný i s redukcí, pojedu s tím na hooodně velký výlet :-) a tašky už mám dááávno :-D

je to tohle: http://www.pixmania.cz/cz/cz/2437510/art/i...p;CodePromo=oui docela zajímavá věc, až budu mít funkční telefon, vyzkouším jestli to jde zapojit i do něj.

michalF: Jo, sportypal jsem měl taky a furt ho mám. Ale zase počítej s tím - žere ti to hooodně baterku a když jedeš dál a chceš si to trasovat, tak budeš za chvilku bez telefonu a to je pak špatný. Tohle si nastavíš po jakých intervalech se to má logovat atd. Když jedu dál, nastavíš si intervaly třebas po 10s, při kratších po 1s ... tak to teď zkouším já. A jde to prý i spojit s foťákem a kdo ví co všechno ještě, nestačil jsem to pročíst ještě

Odkaz ke komentáři
No mam E52 ta s baterkou problem nema :)

Jak dlouho jí máš? Aspoň 2 roky? Pak teprv říkej jak baterka vydrží. Pochybuju že kdyby jsi jel na výlet na víc jak týden, že by ti se zaplou GPS vydržel třebas 12 dní po 7 hodinách ... Neříkám že ta krabička vydrží, nemám to vyzkoušené ale nvm no. Sportypal mám v N95 taky.

Odkaz ke komentáři
ten sportypal vypadá slušně... :rolleyes: akorát se divím, že je to zadara... nebo se pletu? já jen, že jsem nikde nenašel zmínku o tom, že by to bylo demo, nebo tak něco apod... je to teda zadara?

používím to na E 75 s integrovanou GPS ...

Je to zadarmo a slušně vypadá. Jenom mě sere že to pak fláká telefon :-)

Už mám objednaný flex na můj foun tak až ho dám dokupy, tak zkusím spárovat ten můj trasovač s founem jestli budu mít lepší signál třebas na navigaci :-)

A co mě ještě štvalo u toho sportypalu - posílalo se mi to přes net na cizí server. Takže pokud jsem to měl z domu a zase jsem jel do domu, tak si kdokoliv podle přezdívky může najít lokalitu, kde mám zaparkované např kolo :-) Ale jde to i stáhnout a pak z netu smazat. Ale i tak mno.

Odkaz ke komentáři
A co mě ještě štvalo u toho sportypalu - posílalo se mi to přes net na cizí server. Takže pokud jsem to měl z domu a zase jsem jel do domu, tak si kdokoliv podle přezdívky může najít lokalitu, kde mám zaparkované např kolo :-) Ale jde to i stáhnout a pak z netu smazat. Ale i tak mno.

Pokud ti toto vadi, tak si tam samozrejme muzes nastavit, aby to nikdo nevidel, pripadne aby to videli jen friends co tam mas. Mne se na tom prave libi to, ze pustim app a vse to dela za me. Trasu prumerku prevyseni rychlost atp a nemusim se o nic starat, jen se to uploadne.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...