mischicka Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Ťukám do stolu a nehodlám to zakřiknout, ale mám auto z listopadu 2005 a je duben 2011 a mám pořád origo výbojky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 jsme na tom stejne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Ťukám do stolu a nehodlám to zakřiknout, ale mám auto z listopadu 2005 a je duben 2011 a mám pořád origo výbojky... A keby si potreboval tak za pekný úsmev profor má zopár párov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Přemýšlel jsem jestli si nepořídit náhradní sadu, jednou to totiž přijde a jako naschvál budu potřebovat jezdit v noci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Zapnutí potkávacích světel při dešti je aktivní (pokud je z výroby),jen u nového senzoru už to nefunguje tak hezky jako u toho starého MR 04-07. Ten nový přesto že je to nakódovaný tak světla nezapne, a když jo, tak už to musí být pěkný slejvák (což už zase asi bude pokles světla). Jinak kdy senzor zapne světla je hezky poznat na Columbusu (automatický režim denní - noční) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Offer still stands 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 co kostuje takovej peknej usmev mam jeste o pul roku starsi vybojky nez Misak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Nevíš co je úsměv? To je stejné na Slovensku i u nás :-) Ale jestli ne, napiš cenofku profore, vezmem rovnou 3 páry a pak se podělíme :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Napríklad OSRAM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Přemýšlel jsem jestli si nepořídit náhradní sadu, jednou to totiž přijde a jako naschvál budu potřebovat jezdit v noci Nemám osobní zkušenost, ale tak obecně mezi kámoši slýchám, že výbojky odcházejí postupně - hůř startují a mají krátké samovolné výpadky (samy zase naskočí) - takže nějaká signalizace konce s předstihem prý je. Prý většinou neumřou jak běžná žárovka okažite z vteřiny na vteřinu.. ale je to tedy jen zprostředkovaná info bez záruky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Napríklad OSRAM Jaký je rozdíl mezi Osramy a Philipsy? Krom těch 50 K :-) Nemám osobní zkušenost, ale tak obecně mezi kámoši slýchám, že výbojky odcházejí postupně - hůř startují a mají krátké samovolné výpadky (samy zase naskočí) - takže nějaká signalizace konce s předstihem prý je. Prý většinou neumřou jak běžná žárovka okažite z vteřiny na vteřinu.. ale je to tedy jen zprostředkovaná info bez záruky... To jsem nikdy neslyšel, ale je pravda, že jsem nikdy nepátral a nebádal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Philips je studenšia, počas celého štartu má modrastý nádych ktorý po zohriatí zoslabne. Osram má počas štartu biele svetlo, po zohriatí je cítiť tých 50K, svetlo je také "mäkké". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Neviem či sa mi podarí, ale skúsim sa dohodnúť s metrologickou autoritou u nás že by som pomeral obe výbojky :P bolo by to zaujímavé! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 Já mám pocit, že se zapínají při těch 130 km/h ale vypínají při rychlosti nižší a ještě se zpožděním, ale jak nemám LED denní svícení a mám hlavní světla nakódovaná na denní, tak to neověřím. Zapnou se, pokud je rychlost vyšší než 140 km/h po dobu 10 sekund, vypnou se, pokud je rychlost nižší než 65 km/h po dobu 2 minut. U FL, nevím jak to je u předFL. No jak kdy ... Bud zalezi na intenzite deste nebo na okolnim svetle. Nevim, moc jsem to nezkoumal ... Ale vim, ze jsem cekal kdy se zapnou a nic ... Zapnutí potkávacích světel při dešti je aktivní (pokud je z výroby),jen u nového senzoru už to nefunguje tak hezky jako u toho starého MR 04-07. Ten nový přesto že je to nakódovaný tak světla nezapne, a když jo, tak už to musí být pěkný slejvák (což už zase asi bude pokles světla). Opět u FL - světla se v dešti zapnou, pokud: a) zapnete trvalé stírání (poloha 2/3) na delší dobu než 15 sekund, nebo :) dešťový senzor zapne stírání v poloze automatického stírání na dobu delší než 10 sekund (stírání v kuse). Vypnou se pak po cca 4 minutách bez stírání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ligimaster Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Ja mám OII Fl. elegance 2010 a nemam ani dažďový ani svetelný senzor čím to asi je? Vie mi niekto poradiť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Příplatková výbava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.