Garrett Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 Zvlášť ta stříbrná, to není ani poznat, že je stříbrná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 Sem se včil nudil, tak sem se zabavil s osvětlením :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 (upraveno) Pekne to sviti pane,presne to mam jeste v planu dat to na vsechny ctyri dvere. Dokonce uz mam nejakou dobu kopene i led pasky ,ale nevim ve ktere petiletce se k tomu dostanu :lool: Upraveno Leden 18, 2012 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 (upraveno) Pekne to sviti pane,presne to mam jeste v planu dat to na vsechny ctyri dvere. Dokonce uz mam nejakou dobu kopene i led pasky ,ale nevim ve ktere petiletce se k tomu dostanu :lool: na zadní dveře je to v plánu příští týden :D bude to víc práce :) musím tam nátáhnout proud :D Upraveno Leden 18, 2012 uživatelem Kolage 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 takze do srazu to bude hotovy jo? Aspon budu mit inspiraci jak to vyresis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 jj do příští soboty to určo bude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Leden 19, 2012 Sdílet Odesláno Leden 19, 2012 dnes jsem byl na vycházce za švagrem :D máme je oba dva za...ny jako jetel Haha, asi nevíš, co je zasraný jak jetel :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 19, 2012 Sdílet Odesláno Leden 19, 2012 pěkně si hraješ , jinak to mám taky v plánu si udělat to podsvícení nástupního prostoru, ale ne a ne se k tomu dokopat, na srazu to musím omrknout jak to máš udělaný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 dnes mám jen špatné zprávy, začala se mi zase ztrácet voda , a ve velkym (pul litru na tisíc km), a nemůžu přijít na to kudyma, takže v pondělí se objednavám do servisu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 no neříkej že není nikde vydět prusak ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 no sundal jsem dnes papundekl, no a co nevidím, celej motor zespoda zaliskanej nějakym nažloutlým mastným sajrajtem a v papundeklu toho bylo ještě tak deci., takžě nějakej průsak vody se nedal dohledat. Ten sajrajt sem zjistil že by mělo být něco s čím při poslední opravě něco proplachovali. Naznal jsem teda že se s tím nebudu otravovat a zavezu do servisu, když je ještě v záruce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Tak drzim palce at se ti brzo vrati a bude zase v plne kondici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 díky, už mě to pěkně štve, zase ta voda, je to dva měsíce co měnili těsnění pod hlavou protože se lehce ztrácela voda, ještě že je čerňula ještě v záruce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 To bude urcite nejaka blbost a kdyz je zaliskanej motor, tak to vidim, ze bude spatna nejaka hadice... Kazdopane drzim palce at vse dopadne dobre :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Dneska jsem si zase hrál s elektrikou :) konečně po půl roce se mi podařilo dokopat se k zapojení automatického rozžínání světel OSV-2VW (perfektní vychytávka, rychle si člověk zvikne že už nemusím točit knoflikem světel) , a když už sem se v tom hrabal tak jsem si zapojil osvětlení nástupního prostoru u zadních dveří a osvícení nožního prostoru u zadních sedadel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 To je moooc pekne Nemohl bych ti pristavit svoje auticko?? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 To je moooc pekne Nemohl bych ti pristavit svoje auticko?? ;) Díky, klidně přistav :) celej příští týden jsem ještě doma :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Sakra zrovna kdyz uz ja muzu jet do prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Je to opravdu moc pěkný a s tím přistavením auta mě to taky napadlo ;) , tak že by byl hromadný sjezd u Kolageho v garáži? :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Mmm ze bych si taky udelal vylet? :D Vypada to vazne krasne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Přijeď, v sobotu máme ve Vyškově sraz a zakončení by mohlo být u Kolageho v garáži :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Klidně :D a od pondělí každej den jedno auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 Aby to tak nakonec nedopadlo . Na srazu ti to musím omrknout a asi bych to sprostě okopíroval (doufám, že na to nemáš daný copyrajt...) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 Aby to tak nakonec nedopadlo . Na srazu ti to musím omrknout a asi bych to sprostě okopíroval (doufám, že na to nemáš daný copyrajt...) :P Jo tak to tě musím zklamat, copyrajt na to sice nemám , ale octou nepřijedu, takže to nikdo neomrkne :( , bude v servisu Já v sobotu dofrčím budto feldou :) , nebo pokud se mi podaří ukecat švagra ,tak s ním jeho stříbrnou OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 To je škoda, ale není všem dnům konec... ;) , tak mrknem buď na feldu nebo na OII (a ne aby tě napadlo se vymluvit že nedorazíš) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 (upraveno) Jo tak to tě musím zklamat, copyrajt na to sice nemám , ale octou nepřijedu, takže to nikdo neomrkne :( , bude v servisu Já v sobotu dofrčím budto feldou :) , nebo pokud se mi podaří ukecat švagra ,tak s ním jeho stříbrnou OII To su zvedave jestli toho svagra ukecas :) Upraveno Leden 26, 2012 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 tak octa je v servisu, a prý by měla být zítra, jsem zvědavej :) v sobotu snad teda přijedu čerňulou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Tak to by bylo super kdyby to vyšlo a mohl jsi přijet octou ;) Jinak proč jsi dával octu do servisu? Kvůli té vodě (snad si to nepletu)? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Já doufám že to vyjde, a zítra si ju dovezu spátky :) a bylo to kvůli té vodě, sem zvšdavej co mi řeknou, čím to bylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.