Přejít na obsah

Čerňule

Doporučené příspěvky

Pekne to sviti pane,presne to mam jeste v planu dat to na vsechny ctyri dvere. Dokonce uz mam nejakou dobu kopene i led pasky ,ale nevim ve ktere petiletce se k tomu dostanu :lool:

na zadní dveře je to v plánu příští týden :D

bude to víc práce :) musím tam nátáhnout proud :D

Upraveno uživatelem Kolage
Odkaz ke komentáři

no sundal jsem dnes papundekl, no a co nevidím, celej motor zespoda zaliskanej nějakym nažloutlým mastným sajrajtem a v papundeklu toho bylo ještě tak deci., takžě nějakej průsak vody se nedal dohledat. Ten sajrajt sem zjistil že by mělo být něco s čím při poslední opravě něco proplachovali. Naznal jsem teda že se s tím nebudu otravovat a zavezu do servisu, když je ještě v záruce.

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem si zase hrál s elektrikou :)

konečně po půl roce se mi podařilo dokopat se k zapojení automatického rozžínání světel OSV-2VW (perfektní vychytávka, rychle si člověk zvikne že už nemusím točit knoflikem světel) :palec: , a když už sem se v tom hrabal tak jsem si zapojil osvětlení nástupního prostoru u zadních dveří a osvícení nožního prostoru u zadních sedadel :)

post-6162-0-40565100-1327425821_thumb.jpg

post-6162-0-53615400-1327425832_thumb.jpg

post-6162-0-45841700-1327425845_thumb.jpg

post-6162-0-50236900-1327425930_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Aby to tak nakonec nedopadlo :lol: . Na srazu ti to musím omrknout a asi bych to sprostě okopíroval (doufám, že na to nemáš daný copyrajt...) :P

Jo tak to tě musím zklamat, copyrajt na to sice nemám :lol: , ale octou nepřijedu, takže to nikdo neomrkne :( , bude v servisu :angry: Já v sobotu dofrčím budto feldou :) , nebo pokud se mi podaří ukecat švagra ,tak s ním jeho stříbrnou OII

Odkaz ke komentáři

Jo tak to tě musím zklamat, copyrajt na to sice nemám :lol: , ale octou nepřijedu, takže to nikdo neomrkne :( , bude v servisu :angry: Já v sobotu dofrčím budto feldou :) , nebo pokud se mi podaří ukecat švagra ,tak s ním jeho stříbrnou OII

To su zvedave jestli toho svagra ukecas :)

Upraveno uživatelem MiR
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...