Přejít na obsah

VYHŘÍVANÉ SEDAČKY

Guest MENDY

Doporučené příspěvky

ahoj,

nemáte prosím někdo logické schéma na origo kabeláž vyhřívaných sedaček.Mám vše komplet rozdělané, palubku, sedačky ven, koberec ...

Koupil jsem origo komponenty ale některé kabely mi nehrajou.Proč jsou v sedačce 4 dráty? Ty dva hlavní chápu , ale co ty tenčí dva ? má to v sobě termostat ?

OCT I 1,9 Tdi 81KW

díky

MENDY

Odkaz ke komentáři

Díky moc , už jsem to pochopil , stačí otočit reléa je tam vše popsané, jak barvy tak i ty hlavní písmena H,P,T 86 je jasná , 31 taky 15 to samé, u toho ovládání to je číslo pozice konektoru a barva a kam to jde.....

Chvilku mi to teda dalo a teď se mi zdá primitivní ... :-)

Ještě jednou děkuju, koukám , že montuješ magicary , nemáš s tím problém ve zpětné komunikaci ? nepřestávají Ti po čase chodidt ovladače ? Já mám zde dost velký problém s UFONem , kde oni vysílají na 422,5 Mghz a ruší mi to MAGICAR ( ne do auta jako odemknout ale ten signál zpět - teplota,baterie a po čase se to sekne celé ....) teda stačí 2-3 dny jezdit po Chlumci

Odkaz ke komentáři

Hoši když jsme u těch sedaček , je to vyhřívání nopojený přes relátko ? Páč mi nechdodí vyhřívání řidičova sedadlo . U spolujezdce vše OK .

Kontroloval jsem pojistky ,ale na relatka jsem zapoměl :lol: . Popřípadě který by to mělo být ?

Snažím se jít nejednodušší cestou . Doufám že nebude podělaný přímo vyhřívaní v sedadle . :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
decky cca 1500-2000kc, spinac cca 500kc, relatko jedno na jednu sedacku cca 500kc (potrebujes dve) nebo pak mas jedno spolecny relatko pro obe sedacky cca 700kc, a kabelaz 500kc. Takze si to spocti a ceny jsou bazarove. O tema vis problim jest-li neporidit levnejsi alternativu.

len tak sa opytam(nie som eletrikar) co ked kupim len vypinac(nieco take kde sa dal nastavit urovne) napojim to na 12V a sedacka islo by to?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 roky později...

Mam sedacky z L&K a dodelavam k nim ele k vyhrevu no a smik jsem si nechtene 3 dratky a vim prd kam snima poradi mi nekdo??V tom ele schematu jsem toho moc nepochytil.

Cislo 1 je sedej a nevim kam snim

cislo 2 je modrocernej nevim kam snim

cislo 3 je hnedej a to je asi kostra

a ten jeden cervenocernej jsem vypichnul s pojistky cislo 44 je oznacen 4kou

post-21755-0-02475900-1387208823_thumb.jpg

post-21755-0-04279000-1387208835_thumb.jpg

post-21755-0-09229800-1387208864_thumb.jpg

post-21755-0-87298000-1387208879_thumb.jpg

post-21755-0-67515000-1387208908_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Mam sedacky z L&K a dodelavam k nim ele k vyhrevu no a smik jsem si nechtene 3 dratky a vim prd kam snima poradi mi nekdo??V tom ele schematu jsem toho moc nepochytil.

Cislo 1 je sedej a nevim kam snim

cislo 2 je modrocernej nevim kam snim

cislo 3 je hnedej a to je asi kostra

a ten jeden cervenocernej jsem vypichnul s pojistky cislo 44 je oznacen 4kou

1.šedý-Zesilovač osvětlení na panelu relatek(+pol osvětlení spínace ohrevu).Já jsem to zapojil na osvětlení tlačítka ASR.

2.mod./čer.-napojení na +pol pod palubkou spínáno klíčkem .

3.hnědá-vždycky - tedy kostra

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Tak zapojeno,díky moc tvoje rada mi pomohla.

Při mé smůle topí jen spolujezdec a to jen částečně.Řidič vůbec netopí ani když prohodim kabely k sedadlům.
No nic tak nějak jsem s tím trochu počítal.
Ještě jednou díky moc.

Takže jesti má někdo zájem,mám na prodej komplet kabeláž.

Investovat do nových deček nebudu,abych to zprovoznil....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...