vittorio Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 jj neco jako detske holinky ktere nejsou vhodne do vody a bahna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 už nejezdím jako frajer s rukou na řadičce a druhou na volentu na 12té hodině, ale hezky na pohodičku, jednu na cca 10h a druhou do rozkroku spolujezdkyně :) no je to holt dan za měkkej tapec, ale asi tam za pár let bude jáma až na plech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Na dvanácté? To jsi řídil jako správný masér :) Chudák spolujezdkyně, takhle trpět pro měkký tapec :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 troška hraní s vejfukem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2011 včera odstraněny rámečky a přilepeny spz:-) ještě že jsem se do toho pustil, od toho pojebanýho rámečku na kufru prodřená barva! viz foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 jj podložka je svinstvo.. na Fabce take podrena barva... :( ramecek nemam uz ani na sluzebce.. nechcu to nikde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2011 kluci nevíte kdo to byl, kdo zapsal 18" zenithy do TP na základě "letáku" ze škodovky? bylo to tu někde ve vlákně cca před měsícem,ale nepamatuju si kdo to byl...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 5, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2011 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=8602&st=40 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2011 DÍKY DAKIE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 tak mi po více než třech letech praskla přední žárovka, tak jsem koupil rovnou dvě a vyměnil obě, at mi to svítí stejně:-) výměna je pomalu jak pro gynekologa, dostat se tam s mýma rukama je nic moc,ale nakonec vše zvládnuto, jen jedno světlo mi šlo na pytel zpátky usadit..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Leden 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 včera vyměněny přední kotouče a destičky....... najeto 74tis. km na origo, tak jsem zvědavej jak dlouho vydrží nyní.... kotouče brembo max, desky textar od jeldy a k vánocům proběhly ledky od roberta, mám je všude mimo parkovaček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 trochu si to tady UPnu :-) aktuálně najeto 79500km, zatím bez problému, tak ťukyťuk před měsíce vyměněnej olej a filtry, tak zase na 15tis klid, leží mi nějak v hlavě originál HF sada, ale uvidíme jak na tom bude konto v příštích týdnech, zatím to vypadá tak, že asi budu muset počkat, zítra mi má přijít helma na moto, takže mám prý do vánoc vybráno,hi:-) dneska po 14ti dnech umyto a........ a konečně nalepena clubácká nálepka umyl jsem, nalepil a začalo pršet,bych se z toho posral...... příští výkend bych chtěl navoskovat pokud bude čas,ale snad joooo, naposledy jsem voskoval napodzim, sakra, nějak to flákám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 takže co je nového...... od milese koupené kožené tapece, ale mají stříbrné lišty, přemýšlím že bych šel v interieru do folie, líbí se mi piano black, tak uvidíme:-) každopádně bych to chtěl dělat při výměně tapeců a samozřejmě vyměnit i lišty, at je mám všude stejné kdybych jednou sundal folii........ minulý víkend navoskováno, přes týden chcance, tak v pátek jsem umyl a v sobotu zachcalo znovu,chjoooo...... do měsíce budu muset spáchat stk, uvidíme co poví soudruzi na 18" kola a folie:-) prubnu to, kdyžtak za kilo zopakuju na zimákách a sundám folie..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 nádherné auto len by to chcelo ju trošku položiť bližšie k zemi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 9, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2012 Krasavice..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 já vím že u země by to bylo hezčí, ale nefunkční na moje použití...... máme paket pro špatné cesty, jezdíme mimo silnice....... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Jo jo to znam kdyz vidim kolikrat ty cesty co jedu ...polozit to jeste niz jsem k.o..:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Nadupana!!!Ta cerna a vylestena je nadhera!! Skoda ze to nikdy nezustane dlouho Predelej na scouta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 to ani doma nepotřebuješ zrcadla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 presne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 no poslední tři mytí takto vydržela cca 20 hodin, pak zachcalo jsem rád, že mi nedoporučuješ mračítka,ale scouta :lool: líbil by se mi, ale za 14 dní přijde na svět novej žrout peněz , dneska váží 2,60kg a ještě rok lízačka , do toho hypotéka ...... je to našponovanééééé, takže scout bohužel ne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 k nam prijde pristi tyden taky,budem mit dcerku,co furt mate s tema mracitkama??? Ja na sve okte nemam mracitka na FL jen na pred FL jsem mel mracitka nejsou vsechno a za me predelat na SCOUTA FL!!!! Jinak at se vam dari a jste stastni GRATULUJI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 díky moc! konečně se zadařilo, pokusů bylo spousty........... i za pomoci odborníků se nedařilo,až najednou z ničeho nic jednou přujde doba, kdy bude 99% dětí ze zkumavky, bohužel je to tak....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Super pane..hodne stesti..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Taky gratuluji :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 tak máme za sebou první stk, ted už to bohužel nebude za 4 roky, ale za 2 a snad nás nepotká stk každej rok jak mocipáni uvažujou..... 18" si ani nevšiml a nad foliema zavřel oči B) takže paráda,ale málem to taky nepoznal, stáhnul si okýnko aby si ověřil, že prej mu to nehrálo když jí mám vzadu, že bude i ve předu..... počet závad 0 no a když to všechno tak dobře dopadlo, tak sem se pustil do tapeců, vzadu už jsou oba vyměněný za kožený :) odvrtal jsem lišty a dal tam svoje, chtěl jsem polepit napřed folií,ale nakonec jsem odvrtal a vyměnil lišty..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 paradni...hned je to lepsi!! aspon sis uzil kontrolu na STK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 tak všechny tapece jsou na místě B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 parada!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 (upraveno) dnes ráno v 8:43, 3,01kg, 48cm se narodila naše martinka krásná,nezmuchlaná, krásně růžovoučká....... Upraveno Červenec 25, 2012 uživatelem krocan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.