Gracho Odesláno Červenec 25, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 obrovská gratulácia :) hlavne nech ste všetci zdraví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Velika gratulace ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 gratulace a pevné zdraví!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 gratulace tak hlavně ať vám roste jako z vody a dělá jen a jen radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 děkuju za gratulace, holky už jsou týden doma, vlastně týden a jeden den - od minulé soboty a nějak nestíhám, na to že mám dovolenou....... :) pořád koukám na malou spinká, papá, kaká a blinká, ale přesto je úžasná :) pořád jí jen pozoruju......... neskutečný jak člověk přehodnotí priority........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Ty blaho..ja si to same prozil skoro pred 3 tydny..tak to je parada..hezky pocit vid...moc gratuluji at jste vsichni zdravi a stastni..a uzivate si to naplno!! :palec: mala at pekne roste Je fakt nadherna!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 (upraveno) tak se co máme nového, martinka nalepená a tady je náš pasažér Upraveno Říjen 15, 2012 uživatelem krocan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 to je nadhera!Fakt krasna at dela radost a jste stastni!Nase Simonka ma ted ve ctvrtek 3mesice!Mame strasnou radost!Krasna nalepka na voze!Uzasna holcicka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 A sakra, kterej hajzl?:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 18, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2012 jaaj!To nasere kamo! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ambri@piota Odesláno Říjen 19, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 Copak si robil Krojcíku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2012 (upraveno) čau čerte si mě tu našel jo? sem kokot, parkoval jsem tam, kde parkuju rok a .......... ani nevim, napůl jsem zacouval, zastavil, inuška vyndavala martinku a když sem chtěl pokračovat v couvání, tak jsem už byl opřenej o garážový stání........ :( kdypak si uděláš svůj profil? ;) Upraveno Říjen 19, 2012 uživatelem krocan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ambri@piota Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Ty si hroznej umělec, si dej kolem dokola parkováky, nebo to stání vem motorovkou Nevim jestli by někdo na tu mojí popelnici koukal, ale xenony už jsou na místě a nedá se to srovnat s těma starejma. Je to pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 o parkovákách jsem už uvažoval, ale vždycky jsem si myslel že je nebudu potřebovat....... no poslední měsíc byl úžasnej - zákonná a havarijko na rok, nový zimáky, měl jsem z toho radost že zase bude nějakej čas klid a pak toto :( nad xenama jsem taky uvažoval, ale za tmy najedu nulanula nic....... ale sem rád že už ti svítí ;) náhodou stání super věc, nemusím škrábat, nejsou orosený okna, v létě je ve stínu....... jen to parkování je zatím nahovno, jezdíme zadem, před barákem nám předělávaj parkoviště, takže na hovno..... na jaře bychom chtěli udělat plot, bránu, no a pak časem dlažbu, garáž se stáním...... B) to je fakt, černejch rádoby rs tady je dost, profil si nedělej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ambri@piota Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Ty vole ty musí mít peněz, já ten barák pak od tebe vemu za mičudu a možná ti ještě nechám k tomu to moje rádoby rsko :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 je to těžký, ale nějak se to dá akorát plenky mi to nějak narušujou:-))))) co matrace? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ambri@piota Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Luxusni,spim na ní já a mladej se roztahuje na letišti s mladou. Sem dopad Ja sem rád,že uz sme se plenek zbavili,proto jsem mohl koupit ty xeny;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 tak jestli chceš, není problém i na letiště a mladá se může mačkat s mladým a ty se roztahovat na letišti :lool: no je to teď hodně našláplý, synek je ve 4., takže bude maturovat (snad teda!!! ), takže maturák atd, žádná láce to není, musí bejt samozřejmě kunďák B) doslova sežere toho 2x tolik co já a to je co říct , no a martinka je taky kasička, ale s tím jsme počítali no takže ještě tak 3/4 roku to musíme nějak zvládnout a pak bude dobře, synek snad začne makat, skončí lízačka, tak se bude líp dejchat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ambri@piota Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Jó kamaráde dneska je vsechno o penězích. Všechno drahý jak prase. Já teď dával jen tu výplň ma..sky a dva a půl litru ve větraku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 to je fotka jako kdyby jí fotila ženská :D :D já teď omezil výdaje na běžnou údržbu, když se ohlídnu kolik jsme už do toho nasypali, tak se hrozím........ ale to tak asi bude vždycky že člověk nebude nikdy spokojenej a bude pořád vymejšlet chujoviny....... očekávám že tak ještě 4-5 let poslouží a uvidíme, každopádně mě láká nějakej 6ti vál v benzínu, láká mě zvuk:-) s mým nájezdem km jsem ochotnej a myslím že by to bylo i zvládnutelný uživit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ambri@piota Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Buzíčku Ségry starej si koupil Ferrari 430, měl sem chuť hodit cloctavu do šrotu,když sem s tím svez. Ten zvuk tě úplně nutí na to šlapat,prostě nádhera. A pak když tam namačkáš ty racy a sporty tak ti to utrhne prdel Tady je krasaveček Tak se ho pak koupil i mladýmu no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 to musíš mít ségru buchtu , seznam mě s jejím starým a domluv mi zkušební jízdu B) já měl jednou na víkend od inušky šéfa dodge rama 2500, 5,7hemi, komplet laděné vejfucky, to byl sound......... měl 2008, najeto něco kolem 35tis. mil a furt se mu to sralo, ale jako masakr. bylo to v plynu, žralo to něco kolem 25, tak se to dalo........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 pěknej!ale to ty radeji mel koupit lambo!Znamej dela v servise na luxusni vozy a ferari tam jezdi nejcasteji! :-( no jo fiat no :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ambri@piota Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Tady to prej se tak už nesere, ale spojka vydrží 30-40 tis a stojí 150klacků. Zlatej Škoda koncern a spol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 presne! Ale jinak pekne auticko! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ambri@piota Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Je to neskutečný svezení, ale živit bych to nechtěl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 tak nám bude 5 let, zbývají doplatit poslední dvě splátky a........... a odešel klimakompresor........... klima nechladila, tak sme doplnili a stále nechladila....... zítra už snad bude...... aktuálně najeto 90tis, tak snad to byl jen takovej záchvěv a zase bude sloužit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 klimakompresor vyměněn, už chladíme:-) navíc vyčištěná a naimpregnovaná kůže - sedačkám to ohromně prospělo a hlavně čistič kůže tomu dá 90% úspěchu. koupeny nové koberečky, řidičovo už měl dirku od paty u plynu, no a exteriér taky poladěn B) umyto, navoskováno, ošetřený plasty, gumy, výfuk před čistěním vyčistěno naimpregnováno stav km venek koníci koberečci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 super, p.s. co ta hadrová loketka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.