Přejít na obsah

Babitchka TDI

Hynek

Doporučené příspěvky

Sranda rozhodne ne, klobouk dolu pred majitelem, Octa nadherna, je videt ze ho to bavi a auto dela se vkusem...Soude dle nalepky bere i osud s nadhledem ;) Moc ti fandim, jen tak dal, mas Babitchku fakt paradni. Obycejne se mi kombajny moc nelibi, ale za tou Tvou vezi sakra hodin prace a nervu ;) palec nahoru :( :palec:

Odkaz ke komentáři

no jo hoši, to je tak, když není čas prolízat stránky.. :palec: jen jsem přejel poslední foto a uviděl jsem symbol - neměl jsem ani zdání, že majitel tohoto symbolu s ním má co společnýho :)

Odkaz ke komentáři
:) :smich: :smich: nejlepší je na skle ten znak invalidů!!

achjo.. myslíš že má někdo potřebu lepit si na auto jen tak takovýhle samolepky? možná nějaký puberťáci nebo co já vím.. já osobně bych si to teda na auto nedal, kdybych nemusel, protože to považuju za výsměch! a Hynka obdivuju za to, jakej je optimista a co všechno zvládá!

Hynku ta koncovka je hned o něčem jiném :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak chlapci, koukám, že je čas Vám představit mé druhé vozidlo, at víte jak to tedy se mnou je.... :)

Jen tak pro upozornění, je to Ferrari mezi vozejkama, připlul za mnou na jaře až s Ameriky a máme se moc rádi :smich:

Zatím ho používám jen na doma, je mi ho líto zatím vytáhnout ven, ale na jaře to příjde.

Tady vidíte, že být vozíčkář není až zase tak hrozný, když můžete pilotovat takovouhle raketu :smich:

Zajímavosti: Značka TOP END Crossfire Titanium

celková hmotnost 7,5 kg

celotitanový rám na míru

titanové osky všech kol

carbonové doplnky

odlehčená poháněcí kola Spinergy

přední hliníková kola

cena: 140 000,- :palec:

post-163-1294904412_thumb.jpg

post-163-1294904418_thumb.jpg

post-163-1294904454_thumb.jpg

post-163-1294904465_thumb.jpg

post-163-1294904472_thumb.jpg

post-163-1294904485_thumb.jpg

post-163-1294905082_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Hynek
Odkaz ke komentáři

Jinak co se týče té nové koncovky, mám z toho smíšené pocity.

Dlouho jsem vybíral, až jsem asi přebral :)

Tahle jednopláštová koncovka vypadá jak z fabie S2000, nemůžu si pomoct.

Takže už jsem objednaný na úterý a bude se to předělávat, dám tam dvoupláštovku a snad už to bude ok.

Kdybych nebyl takovej detailista a magor, tak se na to vyprdnu, ale co nadělám..... :palec:

Odkaz ke komentáři

Dakie: Když se tady navážíš do mé blbosti, že jsem prostě neměl čas projít celý vlíkno a ptáš se mě, jestli si myslím, zda-li by si dal někdo na auto takovou samolepku když by nebyl postihnutej těžkým osudem - zeptám se hned protiotázkou. Proč si někteří členové fora lepí na masku RS znak, když mají 66 kw nafty a podobně? odpověď - protože se jim to zná zajímavý. Tudíž jsem nepřemýšlel, a myslel jsem si, že je to trochu divný humor :P opakuji ještě i pro tebe - každý nemá čas vysedávat hodiny nad forem a pročítat každý vlákno od začátku a hltat každý nový příspěvek :(

Hynku, kamaráde tobě se tímto omlouvám - nutno říct, že máš můj obdiv a odteď budu sledovat tvoje upravy, protože co jsi zatím dokázal, je skoro až k neuvěření - nikdy by mě nenapadlo, že se do toho někdo takový pustí.. sám vím, jak je to těžký a to musím říct, že jsem zatím zdravý. Doufám, že to tak zůstane. Takže za mě jednoznačně palec nahoru :palec:

Odkaz ke komentáři
Dakie: Když se tady navážíš do mé blbosti, že jsem prostě neměl čas projít celý vlíkno a ptáš se mě, jestli si myslím, zda-li by si dal někdo na auto takovou samolepku když by nebyl postihnutej těžkým osudem - zeptám se hned protiotázkou. Proč si někteří členové fora lepí na masku RS znak, když mají 66 kw nafty a podobně? odpověď - protože se jim to zná zajímavý. Tudíž jsem nepřemýšlel, a myslel jsem si, že je to trochu divný humor ;) opakuji ještě i pro tebe - každý nemá čas vysedávat hodiny nad forem a pročítat každý vlákno od začátku a hltat každý nový příspěvek ;)

Hynku, kamaráde tobě se tímto omlouvám - nutno říct, že máš můj obdiv a odteď budu sledovat tvoje upravy, protože co jsi zatím dokázal, je skoro až k neuvěření - nikdy by mě nenapadlo, že se do toho někdo takový pustí.. sám vím, jak je to těžký a to musím říct, že jsem zatím zdravý. Doufám, že to tak zůstane. Takže za mě jednoznačně palec nahoru :P

No tak chlapci, přece se mi tu nebudete hádat, přece o nic nejde. Dakie to rozhodně nemyslel nějak špatně,chtěl se mě jen zastat skrz tu sámošku :(

Mišel: Hele když máš známé a kamarády tak jde všechno a nohy k tomu vůbec nepotřebuješ ;)

Jinak kryplík a upravené auto není žádná novinka, mám pár kámošů, kteří mají taky dost dobrý auta, ale je nás holt méně, než Vás choďáků s kárama ;)

Hynku, ty jsi kůň, ta sámoška KW :D :D :palec: ;)

No na auto se mi lepit nechtěly, ale na vozejk šly hned ten den, co mi ho přivezli :lool:

Odkaz ke komentáři

JJ na tom vozejku se dá nastavovat dost věcí, snížený by to sice bylo parádní, ale kdo by mi pak podával hrníček na čaj ze skříně :palec:

Díky za reakci na ten vejfuck, no já ještě nevím, musím to řádně promyslet, mám čas do úterý, tak ještě uvidím :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...