Přejít na obsah

Babitchka TDI

Hynek

Doporučené příspěvky

Octavius: Díky za uznání,nicméně s tím autem se nedá skoro jezdit,"moc skáče a duní mu

kufr",jak říká přítule,aby mě popíchla :lol:

S tou kosmetikou je to tak,nejdříve jsem si myslel, že koupím jen nějakej vosk a bude.

Ale ono to bohužel nestačilo,nakoukáváním videí leštičů z Meguiars postupně zjištuješ,že toho potřebuješ daleko více.Takže navíc ještě leštěnku,šampon,clay sadu,detailery....

No prostě,když to chceš vyčistit "do mrtě", tak musíš jít po těch různých krocích čištění,a na každý ten krok potřebuješ nějakou lahvičku,škoda jen,že jedna stojí tak kolem 500 Kč :D

Až včera jsem sebohužel dozvěděl, že se to dá objednávat přímo z UK,kde to mají výrazně levnější.Já to kupoval z Escape 6, Meguiars.cz a ve Fastboxu tady v HK.

Co jsem všechno používal já vidíš na fotkách... ;)

post-163-0-96553500-1316890408_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Taky me to cisteni zacalo bavit, ale jak pises. :D Kdyz mas jen to nejnutnejsi, jsi tam za pekny penize. Nemas nejakou stranku, kde tu kosmetiku objednavate z UK? Zase by se mi pomalu neco hodilo...

Svetla pekny, jak to budes resit? Vsechno jak ma byt? Ja si na xeny pockam u dalsiho auta. :D

Odkaz ke komentáři

No já z UK ještě neobjednával, napiš ale Hannymu (o tři příspěvky výše), ten Ti poradí.

Světla jsou parádní, jsem spokojenej,už aby byly na autě.

Technickou neřeším,takže na ostřiky kálím a zbývá jen udělat nivelaci, bud bude na kolečko a nebo přes čidla jak to má být, to se ještě musím dohodnout s Martinem RS jak mi to udělá.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak po delší době zase jedna malá aktualizace.

Proběhla očista motorového prostoru (opět velká chvála Meguiars kosmetice) a následné rozebrání všech plastíků, které půjdou na lak. Přípravy na sezonu 2012 jsou tímto zahájeny, Babitchka je zazimovaná a spinká v garáži... ;)

A pro kámoše jsem zkusil udělat takovou malou blbůstku v podobě polepu rámečku rádia a krytky ostřiku....

post-163-0-53120400-1320346999_thumb.jpg

post-163-0-66881700-1320347011_thumb.jpg

post-163-0-44542100-1320347071_thumb.jpg

post-163-0-56554700-1320347288_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Konny: Všechno zůstane stříbrné ;)

Romariooo: Doufám, že nám zítra to randíčko vyjde, mám tu pro Tebe prácičku... :lol:

Surfman: U těch menších věcí cca 200,- díl

Jinak díky za chválu kluci, ta ale patří mému lakýrovi. Odvedl fakt dobrou práci, a výsledek vypadá fajnově, což byla i moje podmínka....jako vždy :D

Upraveno uživatelem Hynek
Odkaz ke komentáři

No za ty prachy ještě aby šikovnej nebyl... :lol:

To je sice fakt, ale u nás le taky lakovna, za mračítka jsem na svoji první octu dával asi před 4 rokama bratru 450,- (jen za mračítka) a kvalita nic moc...auto nebo větší díly bych si tam určitě nenechal lakovat

a takovej magor zase nejsem, nerozeberu auto jako ty, to by mě bába dala :lol:

já budu lakovat opravdu jen pár kousků

Odkaz ke komentáři

lakovna super :palec:

já si na minulých autech taky některý plasty stříkal sám, jenže nikdy nedocílíš takovýho lesku jako z lakovny, někde máš laku víc někde míň...holt na tohle jsem kopyto a přitom mě to stříkání docela bavilo

Upraveno uživatelem surfman
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...