Přejít na obsah

moje 4x4

Doporučené příspěvky

Hoj pane, moc pekna.. 4x4 je dobry nejen na snih :-)

Hlavne to neprehnat s prujezdnosti terenem, jak ti lehne na bricho, tak uz je jedno esli se motaji 2 nebo 4 kola..

A chip bych byt tebou asi poresil, snizi ti spotrebu, pokud jezdis stejne jako pred chipem.. Uz jenom to, ze ti to vezme diky zadnimu nahonu o 1l nafty navic..

Odkaz ke komentáři

diky vsem cloveka to potesi fotky interieru dodam. Pristi tyden chci vymenit olej v motoru a Haldexu. auto je dovoz Belgie ma 82000km. servisni knizku mam ,ale pro jistotu. long live si tam necham,ale budu menit tak po 20tis.Ten olej v haldexu radeji taky vymenim neda se vycist ze servisky jestli ho menili. s tim chipem to teda jeste promyslim. u me je spotreba dulezita. oproti predesle octe 1 tahle bere o 1.5l vic

Odkaz ke komentáři
ja se uz v tech olejich nevyznam. koupil jsem Schel extra ultra 5w30 a ten je na 30 000. tech 30 je moc,ale tech 20 jsem myslel je tak akorat.

Věř že 20tis je na ten olej opravdu moc a moc pokud mu chceš dopřát delší život a ty chceš ušetřit nějakej peníz tak měň poctivě aspoň v těch 15tis km auta na long jsou fakt poznat už po otevření kapoty olej prosakuje skoro za všech gumovejch těsnění atd ....

Odkaz ke komentáři
Věř že 20tis je na ten olej opravdu moc a moc pokud mu chceš dopřát delší život a ty chceš ušetřit nějakej peníz tak měň poctivě aspoň v těch 15tis km auta na long jsou fakt poznat už po otevření kapoty olej prosakuje skoro za všech gumovejch těsnění atd ....

Tak budu menit po 15, ted uz jenom doufam ze ten olej co jsem koupil schel extra ultra 5w30 je ok.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si nechal zjistit historii vozu. Vse souhlasi se servisni knizkou az na posledni opravu. Dle servisni historie 4 mesice nez jsem auto koupil byl menen zadni naraznik,drzaky park.senzoru,listy narazniku, listy zadniho skla,vicko nadrze. :) Jakou ranu auto asi dostalo? Jsem z toho nejakej spatnej

Odkaz ke komentáři

Tak taky jsem kupoval oktu po bouračce na bok u spolujezdce a zatím naprostá pohoda... Ale je fakt, že jsem si auto pořádně prošel a to s kamarádem automechanikem od Exnera, abych věděl, že mi na Jarově nekecají, i když v servisce byly vypsaný všechny díly co měnili a co lakovali... Ale podle toho co si psal, by to neměla být žádná tragédie... :blink:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...