italik Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 cerna na bilem. Tohle auto mam 2mesice. Vzdy jsem touzil po 4x4 a ted se mi to splnilo. Z 90procent jezdim po Sumave takze ji uziju.Ma paket pro spatne cesty,takze je i vyssi.Dneska jsem byl registrovan v clubu octavia tak jsem chtel svou octu ukazat. zadne prestavby neplanuju , protoze pro me je dokonala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 (upraveno) No aspoň stručnej popis teda :-) A co úpravy, plánováno něco do budoucna? Jinak pěkná oktule... Upraveno Prosinec 29, 2010 uživatelem Gowster 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Ahoj je pěkná a nad čipem neuvažuješ? protože 77kw na 4X4 je opravdu málo vím o čem mluvím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Sem se dávají témata, kde lidé představují svoje auto... Obsahující nějaký popis, plánované úpravy atd... Není to nějaká veřejná fotogalerie.... omlouvam se. Na SkodaHome, kde jsem asi 4 roky v sekci Vase octavia fotky nikomu nevadi,tady asi jo. , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Nejde o fotky, šlo o to, že jsi ke svýmu auto naprosto nic nenapsal... Fotek sem dej klidně tisíc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 chip urcite ne,me to staci.Ja mel pred tim octu 66kw takze tech 77 je pro me dost.Ja se spis pri jizde kocham 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Tak ono chipování u nafťáka je spíš o spotřebě a průběhu motoru... Ten výkon je "vedlejší" efekt... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Tak ono chipování u nafťáka je spíš o spotřebě a průběhu motoru... Ten výkon je "vedlejší" efekt... tak nějak je to nebe a dudy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 zadne prestavby neplanuju , protoze pro me je dokonala. Pokud ti nic v autě nebo na autě nechybí tak není co řešit ne :) Pěkná černá, ať slouží Jen bych ještě uvítal foto interiéru :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 velmi pekna cierna je uzasna a 4x4 neni ocom niekedy by som to aj ja vyuzil ale len cez zimu vela stastnych km foto interieru potesi co audio seria alebo nieco lepsie ?? atd trosku to skus rozpisat inac pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 černá na bílým.. 4x4 do sněhu značka ideál.. jinak je pěknáá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fly Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Hoj pane, moc pekna.. 4x4 je dobry nejen na snih :-) Hlavne to neprehnat s prujezdnosti terenem, jak ti lehne na bricho, tak uz je jedno esli se motaji 2 nebo 4 kola.. A chip bych byt tebou asi poresil, snizi ti spotrebu, pokud jezdis stejne jako pred chipem.. Uz jenom to, ze ti to vezme diky zadnimu nahonu o 1l nafty navic.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Gratuluju, ať Ti dobře slouží Fotky pěkný, zasněžený hory za slunného počasí jsou nádherný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 diky vsem cloveka to potesi fotky interieru dodam. Pristi tyden chci vymenit olej v motoru a Haldexu. auto je dovoz Belgie ma 82000km. servisni knizku mam ,ale pro jistotu. long live si tam necham,ale budu menit tak po 20tis.Ten olej v haldexu radeji taky vymenim neda se vycist ze servisky jestli ho menili. s tim chipem to teda jeste promyslim. u me je spotreba dulezita. oproti predesle octe 1 tahle bere o 1.5l vic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 no to chceš měnit olej po 20tis km ??? Na naftu je to dost pozdě max.15tis víc ani km ta řepka dává motoru dost zabrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Jasne ja bych taky sral na chip nech jak to je 1l nafty co to je kamarad za tim jeste taha 7m karavan a zadnej chip a spotreba je jaka je ja mam 4 kolu v Multivanu pred tim jsem mel 2 kolu a ze by byl nejaky rozdil ve spotrebe vubec se mi nezda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 no to chceš měnit olej po 20tis km ??? Na naftu je to dost pozdě max.15tis víc ani km ta řepka dává motoru dost zabrat ja se uz v tech olejich nevyznam. koupil jsem Schel extra ultra 5w30 a ten je na 30 000. tech 30 je moc,ale tech 20 jsem myslel je tak akorat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 ja se uz v tech olejich nevyznam. koupil jsem Schel extra ultra 5w30 a ten je na 30 000. tech 30 je moc,ale tech 20 jsem myslel je tak akorat. Věř že 20tis je na ten olej opravdu moc a moc pokud mu chceš dopřát delší život a ty chceš ušetřit nějakej peníz tak měň poctivě aspoň v těch 15tis km auta na long jsou fakt poznat už po otevření kapoty olej prosakuje skoro za všech gumovejch těsnění atd .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Věř že 20tis je na ten olej opravdu moc a moc pokud mu chceš dopřát delší život a ty chceš ušetřit nějakej peníz tak měň poctivě aspoň v těch 15tis km auta na long jsou fakt poznat už po otevření kapoty olej prosakuje skoro za všech gumovejch těsnění atd .... Tak budu menit po 15, ted uz jenom doufam ze ten olej co jsem koupil schel extra ultra 5w30 je ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 tak tady je ten interier. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 Menší fotky už nebyly? Jinak co se oleje týče, tak opravdu po 15ti litrech... Víc bych ho tam nenechal ani náhodou... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 Ten olej je OK a taky doporučuju měnit po 15tkm, no a ty fotky jsou opravdu děsně malý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 Ten olej je OK a taky doporučuju měnit po 15tkm, no a ty fotky jsou opravdu děsně malý diky moc za radu,konecne mam jasno. Takze olej na 30tis.ale menit po 15. do o1 jsem daval 5w40 fucks titan,kterej sem mel zadarmo,ale do PD jsem ho mel strach dat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 ty fotky interieru se opravdu nepovedly,tak tady to zkusim znovu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Tak jsem si nechal zjistit historii vozu. Vse souhlasi se servisni knizkou az na posledni opravu. Dle servisni historie 4 mesice nez jsem auto koupil byl menen zadni naraznik,drzaky park.senzoru,listy narazniku, listy zadniho skla,vicko nadrze. :) Jakou ranu auto asi dostalo? Jsem z toho nejakej spatnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 To jsi dobrej strelec ze zjistujes historii az po koupi. Jinak to vypada jen na nejakej tukec, ale nechapu to vicko nadrze. Ze by se treba zadni naraznik a vrata vyklepavaly? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 To jsi dobrej strelec ze zjistujes historii az po koupi. Jinak to vypada jen na nejakej tukec, ale nechapu to vicko nadrze. Ze by se treba zadni naraznik a vrata vyklepavaly? to vicko mi taky nejde do hlavy,ale neverim ze by ve skoda servisu v Bruselu neco vyklepavali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Tak taky jsem kupoval oktu po bouračce na bok u spolujezdce a zatím naprostá pohoda... Ale je fakt, že jsem si auto pořádně prošel a to s kamarádem automechanikem od Exnera, abych věděl, že mi na Jarově nekecají, i když v servisce byly vypsaný všechny díly co měnili a co lakovali... Ale podle toho co si psal, by to neměla být žádná tragédie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Stejne mi to nedalo a protoze mam volno tak jsem zajel ke znamemu autoklempiri. Prohlidnul to a rekl ze by to vubec neresil, ze to bylo jenom neco maleho. Tak to poustim z hlavy. Hlavne ze jinak vse sedi jako km atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Tak hlavně, že jí máš v pořádku... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.