Jarysek120 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 tak sem dnes byl na vymene trysek. dal sem 502. jede to moc pekne trozku to zahuli ale jede. akorat kdyz se dostanu pres 3000ot. tak to zacne jakoby pulzovat cely auto jako kdyby chvilku jelo a chvilku ne takovy jako kdyby za me nekdo tahal zezadu. Nevim jestli vaha vzduchu? predtim to delalo taky ale nebylo to tak razantni... sad.gif koukal sem ze vaha a spojka je puvodni mam najeto 172000 mam vaga jak to zdiagnostikuju tu vahu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 nikdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 No mě to přesně na 3000 jakoby polevilo a za chvilinku zase táhlo... Ale po výměně trysek pohoda... Teda alespoň mě to nepřijde... Ale co jsem kde sylyšel tak váha... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hellboyxxx Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 zdar,mě to dělá taky,1.-2.rychlostni stupen jde krasne az do omezovace a od 3.rychlosti to jde max. na 3200otacek a pak jakoby ztrati vykon.naprd je to pri predjizdeni podradim seslapnu plyn a auto zpomaluje a zrychluje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Jestli máš VAG tak není problém odzkoušet váhu nejseš to ve VISU (kontrola snímače množství nasávaného vzduchu) jen to chce ještě jedny oči je lepší když to děláš ve dvou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 zdar,mě to dělá taky,1.-2.rychlostni stupen jde krasne az do omezovace a od 3.rychlosti to jde max. na 3200otacek a pak jakoby ztrati vykon.naprd je to pri predjizdeni podradim seslapnu plyn a auto zpomaluje a zrychluje ;) A měl jsi to na diag. dost běžná závada ventil N75 ,zatuhlá regulace turba , hadičky k podtlakové bandě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hellboyxxx Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 A měl jsi to na diag. dost běžná závada ventil N75 ,zatuhlá regulace turba , hadičky k podtlakové bandě :) tak to jsem jeste nemel,zkusim tam zajet.diky za radu.apropo,da se ten ventil vycistit a nebo musi bejt novej.nemate nekdo tuseni co stoji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 tak to jsem jeste nemel,zkusim tam zajet.diky za radu.apropo,da se ten ventil vycistit a nebo musi bejt novej.nemate nekdo tuseni co stoji? Musíš ho rozdělat je rádoby zalisovanej když jsem ho rozdělal byl tam neskutečný bordel ,ale horčí je dát ho z5 do původního stavu tak aby nikde nefoukal prostě kup novej a neřeš to cena cca 1700kč kontaktuj Seba ten ho bude určo mít origo a za slušnou cenu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 taky mam podezreni na ten ventil.... me to dela v jakykoliv rychlosti od 3000 ot.. nekdy to dela vic nekdy min.. zkusim koupit nakej starej a vyskouset jestli je to tim.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 taky mam podezreni na ten ventil.... me to dela v jakykoliv rychlosti od 3000 ot.. nekdy to dela vic nekdy min.. zkusim koupit nakej starej a vyskouset jestli je to tim.. Zdravím..kdyby byl ten ventil n75 v háji,tak mu auto skočí do nouzáku!!!Je to odskoušené..Mě to taky jakoby přidá-ubere...atd..Jenže je to váhou vzduchu prý!!Mám ji od piesburgu (nebo jak to je) a ta hlásí často do jednotky unkown..pak zas naběhne..zas nahlásí unknown.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hellboyxxx Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Zdravím..kdyby byl ten ventil n75 v háji,tak mu auto skočí do nouzáku!!!Je to odskoušené..Mě to taky jakoby přidá-ubere...atd..Jenže je to váhou vzduchu prý!!Mám ji od piesburgu (nebo jak to je) a ta hlásí často do jednotky unkown..pak zas naběhne..zas nahlásí unknown.. tak jsem vymenil ten ventil a vahu vzduchu a je to horsi.zda se mi to linejsi a nejde to do otacek od2.rychlostniho stupne.jestli zase neni v haji ten ventil.pac kdyz jsem ho namontoval a nastartoval,tak v nem zacalo tak zvlastne cvakat.odpojil jsem ho a zapojil znovu a uz to nedelalo.tak pockam a zajedu na tu diagnostiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 tak jsem vymenil ten ventil a vahu vzduchu a je to horsi.zda se mi to linejsi a nejde to do otacek od2.rychlostniho stupne.jestli zase neni v haji ten ventil.pac kdyz jsem ho namontoval a nastartoval,tak v nem zacalo tak zvlastne cvakat.odpojil jsem ho a zapojil znovu a uz to nedelalo.tak pockam a zajedu na tu diagnostiku Ten ventil se nesmi odpojovat..:-) Pokud cvaká,tak je to OK!!Většinou se i seká ta omezovací baňka co je u turba..!!Která reguluje dávku turba..Nebo i hadičky co k ní vedou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hellboyxxx Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Ten ventil se nesmi odpojovat..:-) Pokud cvaká,tak je to OK!!Většinou se i seká ta omezovací baňka co je u turba..!!Která reguluje dávku turba..Nebo i hadičky co k ní vedou.. ajaj,tak doufam,ze jsem ho neznicil.je to pierburg tak nejak se jmenuje.kupoval jsem ho ve skodovce. taky jsem cetl ze tim ze jsem dal tu no name vahu vzduchu,tak to muze delat taky to ze to ma jine hodnoty vykonu.-( asi vycistim tu starou bosh a zkusim ji tam dat zpatky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.