Petta Odesláno Leden 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 On myslel tato kola.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Jo táák, moje chyba... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Leden 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Tak jsem v jednom inzerátu četl, že vyměnil pouze panel climatronicu za fl, ale zbytek nedodělal. Tak jsem to prubnul a opravdu funguje i se zobrazováním na columbu.. Jen ta klima nepojede, jinak vše funguje.. Takže do léta musím nechat předělat tu klimu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Tak to pane klobouk dolu, nejdriv sem si rikal ze predelavat to na FL je zhovadilost, nelibi se mi pak dkyz je to neorigo ale pak posledni foto cerno bila super a pak ta cerno oranzova jeste vetsi bomba, takze klobouk dolu a drzim palce, jestli se to povede a bude to vsechno sedet, tak to bude dost luxusni kara. Fakt bomba. mas u me palec nahoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Leden 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Díky moc.. To potěší a hlavně to dodá chuť do dalšího.. Ještě podvozek a pak se vrhnu na tu folii.. Ani ve Škodovce mi dnes nezapojili denní.. Ach jo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Leden 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Luxusní práce od CJ.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 A kdy to budeš mít Ty? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Leden 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Ahoj. Čekám na jaro.. Mračítka už mám.. Maska bude oproti tomuto návrhu bez znaku.. Ta bude za pár dní.. Počítám, že se bude lepit tak v květnu, dubnu.. Rád bych jel na Wörthersee, ale bez folie nejedu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Nový název: Octavia Interceptor.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 no hadam ten sernej spodek vynikne az s tema foliema zmen si rozliseni fotky tak aby neporusovalo pravidla o maximalnim rozliseni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Hotovo.. Nerozumím.. Černej spodek?? Auto bude celé bílé s černou kapotou a střechou a pár drobností.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 tak naraznik je ted cernej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 ne, ne, bude bílej jako celé auto.. rs nárazníky v barvě se v té mé nedělají a nechtěl jsem je lakovat, když půjde na auto folie.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Něco jsem zkoušel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 vyzera to super urob neake foto vo svetle ak sa da a ako to ide s tym hexisom skusal si to lepit ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 ne, ne, bude bílej jako celé auto.. rs nárazníky v barvě se v té mé nedělají a nechtěl jsem je lakovat, když půjde na auto folie.. Takový dotaz, až to budeš jednou prodávat, tak co s tím pak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Až to budu za několik let, min. 6 let, prodávat, tak to prodám i s folií nebo ji sundám a nalakuju zbylé díly do barvy auta.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Vydrží ta fólie vůbec tak dlouho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 5 až 7 let.. Pak se uvidí, co s tím budu dělat.. Buď ji po té době prodám nebo nahodím zase jinou. Za šest let budou dělat zase jiné folie.. Včera jsem v Praze potkal tuhle Q7 a musím říct, že fakt pecka: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 vyzera to super urob neake foto vo svetle ak sa da a ako to ide s tym hexisom skusal si to lepit ??? S Hexisem se dělá perfektně.. Zatím dělám jen malé věci.. Nechám to tak měsíc a pak to zkusím sundat.. Jinak auto se bude dělat tak za dva měsíce.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Včera jsem v Praze potkal tuhle Q7 a musím říct, že fakt pecka: To jako opravdu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 To se ptáš vážně nebo? Jo, jo potkal.. Někde u Smíchova.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 vyzera to super tie chromove folie je pravda ze hexis ma vacsiu skalu farieb ako 3M ale zatial som spokojny jak s vydrzou tak s ferebnou stalostou :) ale tesim sa na tvoju octu ked bude hotova podla navrhu to bude pecka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 To se ptáš vážně nebo? Jo, jo potkal.. Někde u Smíchova.. Ptal jsem se vážně, dával jsi fotky někde z netu, tak jsem si nebyl jistý zda to nemyslíš tak, že jsi jí objevil někde tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Já vím, ale nestačil jsem ji vyfotit, ale poznal jsem, kde ji dělali.. Tak jsem hrábnul pro fotky tam.. Zatím to dělá jedna firma v ČR.. vyzera to super tie chromove folie je pravda ze hexis ma vacsiu skalu farieb ako 3M ale zatial som spokojny jak s vydrzou tak s ferebnou stalostou :lool: ale tesim sa na tvoju octu ked bude hotova podla navrhu to bude pecka Věnuju se teď potahováním folii na elektrony.. Je to levnější, než stříkat a některé věci ti prostě nenalakují.. Jako carbon, alligator atd.. A hlavně se ti to přestane líbit, tak ji strhneš.. Musím sehnat nějaká kola na testy.. Už se nemůžu dočkat, až bude Octi hotová.. Teď to vypadá jako cirkus.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 (upraveno) no tak to hej a pouzivas tu novu technologiu VTN ??? na tie olepy kol ??? a k tej zlatej audi tak tu je jedno video a ta folia vyzera super paci sa mi Upraveno Březen 18, 2011 uživatelem juraj351 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Mně se také líbí.. Hlavně ta stříbrná, ta by se mi na Octi líbila, ale nechci vidět tu cenu za metr.. VTN technologii? Pouč mne, prosím.. Tady je video Nissanu se zlatou folii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 (upraveno) VTN je nova technologia nanasania folie na aky kolvek povrch a ked hovorim aky kolvek myslim to doslovke nalepis tym aj to co sa obycajnou foliou neda je k tomu potreba spaciatnu foliu VTN, aktivator (roztok na aktivaciu folie) kadu s vodou a teleso na vyhriate vody na 38,5°C musi byt dodrzana !!! a mozes lepit viac video Upraveno Březen 19, 2011 uživatelem juraj351 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Dnes jsem zkusil vyřezat na plotru nové logo do zrcadlovky.. Pokud by se to někomu líbilo, i v jiné barvě, dejte vědět.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 hele, jestli ti jde o elektrony na zkoušku,tak mám jedny 15" 4x100 na pokusy,min. jedno je dost nakoplý na střed. Kdyby něco tak mi napiš SZ.jirka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.