juraj351 Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 (upraveno) no neviem priklanam sa k LiboroviF za mna palec dole sorry. ale je to len moj nazor ak sa to paci tebe tak je to OK P.S. ja by som siel do tej bielej aj ked to ma kazdy ako pises ja som taku napr na zivo este nikdy nevidel takze neviem ci to ma kazdy :-) Upraveno Květen 20, 2012 uživatelem juraj351 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Květen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Diky princes.. Mne se to opravdu libi, nazivo je pekny a jeste jsem nepotkal nikoho, komu by se to nelibilo.. Ale chapu, ze na nekoho je to moc, ale na dva tri metry ten vzor neni jiz videt a vypada to jinak. Nema cenu to nikomu vnucovat, ze.. Mne se to libi, jsem nadsenej a to je nejdulezitejsi. Je potreba zkouset nove veci a nebyt uniformni.. Na octa srazu budete moci potvrdit si svuj nazor nebo vam ho celkovy pohled zmeni.. Chtel jsem neco neobycejneho co se mi libi a jsem spokojeny a to je nejdulezitejsi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Přidej celkové foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 hele tak to je monstrozní :) něco podobnýho jsem potkal a čuměl sem na to jako blázen jak to vypadalo dobře. za mě palec nahoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Jedes na OC sraz super??aspon pokecame,tesim se na auto..ja myslim ze to bude hoodne zajimavy a lidi se budou otacet svuj ucel to splni si myslim,za me taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Květen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Díky moc.. Celkový pohled ještě dát nemůžu, není to hotové.. Ještě tak dva týdny. Pak zkusime difuzor, prahy, lìzátko.. Pak nové zadní lampy, ty asi nejdříve a naposledy úprava motoru, brzd a vzduch.podvozek a předělání interiéru.. Je toho ještě dost..:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 26, 2012 Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 No to jsem zvedav je to faaakt moc velka vyhlidka do budoucna preji hoodne usily a drzim palce! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 nevadí že to není hotový od toho jsou tyhle témata aby byl vidět postup a foto... Hotový auto můžeš hodit akorát někam do galerie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Květen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Přemluvil jsi mě, zatím mám jen tuhle, asi zítra budou další z foliování.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Květen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 Tak další fotky.. O víkendu to snad dotáhnu do konce.. Dělám to asi moc pečlivě a proto to jde tak pomalu. Objednány nové zrcátka a gumy kolem dveří. Fungl nové tapecy mají už černé lišty, zadní zůstaly původní s novými lištami.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 dobře jedeš jen se zeptám, ta fólie může přijít přímo na plnič? nebude to pod tím reznout? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Máš kopnutý pravý přední kolo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Červen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 O tom kole vím.. Musím to odjezdit do podzimu. Pak se uvidí, jestli ho nechám rovnat nebo koupím nová kola.. Muselo by se to rovnat za studena a prý může rupnout, tak raději počkám.. Že by to rezlo, se nebojím.. Dle mě,je to fuk, jestli plnič nebo lak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 1, 2012 Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Hezky pěkně jedeš! Jak velká to byla rána na to kolo? Prasknout při rovnání může-není to prča... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Červen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2012 Dík moc.. Právě, že to bylo hned po koupi kol, asi po týdnu.. Bylo to ve tmě, do díry, ale jel jsem tak 80 kmh.. Prostě smůla.. Buď je nechám srovnat za tepla, tudíš lak se odporoučí a vyberu barvu vhodnější pro barvu auta nebo nová kola.. Chtělo by to oranžovou, zelenou nebo bílou.. Něco takového: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Červen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Poslední fotky před dokončením.. Ty dodělávky a maličkosti vzaly spoustu času. Také česká pošta není nejrychlejší, ale snad zrcátka zítra dorazí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Poslední fotky před dokončením.. Ty dodělávky a maličkosti vzaly spoustu času. Také česká pošta není nejrychlejší, ale snad zrcátka zítra dorazí.. Chapu že každý máme jiný vkus ale podle mě je toto velký krok zpět. jak folie tak kola :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Červen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Ještě, že máme každý jiný vkus.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Chapu že každý máme jiný vkus ale podle mě je toto velký krok zpět. jak folie tak kola :( Nené pane ty kola jsou peckový..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 V každém případě zajímavé, mě osobně se to líbí.... Doufám že v nejbližší době dorazíš na srázek.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Souhlasím se zdenaalem, vypadá to hodně pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 taky se mi to líbí! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Mně se to líbí, až na jednu věc a to jsou ty proužky v dolní části světel, to bych tam mít nemusel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Červen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 To je jen na zkoušku, ta světla, chtěl jsem něco s těmi světly udělat.. Líbila by se mi co nejužší.. Ale jak toho docílit? Jinak díky moc za kladné komentáře.. Jsem rád, že se líbí! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Za mě ne, působí to na mě moc kýčovitě. Ale každopádně kola do oranžova, tahle barva k tomu půjde asi nejvíce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Ta folie je uz sama o sobe dost extravagantni a jeste k tomu davat barevny kola mi uz prijde moc. Se stribrnyma bych si to dovedl predstavit :) a pak se mi nelibi ty spodni mracitka, jinak je to zajimavy a neobycejny coz je asi ucel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Vypade to brutalne svuj ucel to splnuje!!Bud bych tam dal ty kola co mas a nebo chromy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 zajmave :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 Docela pekne snizeno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.