Přejít na obsah

Octavia Interceptor

Doporučené příspěvky

Tak to pane klobouk dolu, nejdriv sem si rikal ze predelavat to na FL je zhovadilost, nelibi se mi pak dkyz je to neorigo ale pak posledni foto cerno bila super a pak ta cerno oranzova jeste vetsi bomba, takze klobouk dolu a drzim palce, jestli se to povede a bude to vsechno sedet, tak to bude dost luxusni kara. Fakt bomba. mas u me palec nahoru.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Já vím, ale nestačil jsem ji vyfotit, ale poznal jsem, kde ji dělali.. Tak jsem hrábnul pro fotky tam.. Zatím to dělá jedna firma v ČR..

vyzera to super tie chromove folie je pravda ze hexis ma vacsiu skalu farieb ako 3M ale zatial som spokojny jak s vydrzou tak s ferebnou stalostou :lool: ale tesim sa na tvoju octu ked bude hotova podla navrhu to bude pecka :palec:

Věnuju se teď potahováním folii na elektrony.. Je to levnější, než stříkat a některé věci ti prostě nenalakují.. Jako carbon, alligator atd..

A hlavně se ti to přestane líbit, tak ji strhneš.. Musím sehnat nějaká kola na testy..

Už se nemůžu dočkat, až bude Octi hotová.. Teď to vypadá jako cirkus..

Odkaz ke komentáři

VTN je nova technologia nanasania folie na aky kolvek povrch a ked hovorim aky kolvek myslim to doslovke nalepis tym aj to co sa obycajnou foliou neda je k tomu potreba spaciatnu foliu VTN, aktivator (roztok na aktivaciu folie) kadu s vodou a teleso na vyhriate vody na 38,5°C musi byt dodrzana !!! a mozes lepit viac video

Upraveno uživatelem juraj351
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...