Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

jeste by to chtelo ten jejich sport diferencial kterej z toho dela mene nedotacive auto az nekdy i trosku pretacive, sedacky aspon do polokuze a bylo by to cupr auto co se da navic kdyz ti prijde tech 155kW malo jeste dost poladit

EDIT: samozrejme sportback

Odkaz ke komentáři

Ještě o tom popřemýšlím, v tom ohledu zvýraznění designu RS nárazníku mají světlé barvy navrch, ale zase černá je černá. :D

Zkusím udělat VT spojení RS Octavia nárazníku s nárazníkem RS Audi. :lool:

A5 se mi líbí i nesportback, dokonce možná i více, ale sportback je praktičtější. Ale A7 je podle mě nejkrásnější Audi ze všech.

Lízátko by se mi líbilo ve stylu RS5. Celá ta stříbrná část.

Odkaz ke komentáři

Najeto mám 21000 km. Jezdím za každého počasí a právě mi bylo líto, že po deštích je motor strašně zaprasený, tak jsem koupil za 200,- tu stejnou gumu, co je i vzadu. Snad se bude prasit méně.

No já bych ho wapkou taky nikdy neumýval. Včera jsem ho umyl po delší době, ale samozřejmě hezky ručně. Nakoupil jsem si froté ručníky z Ikei po 7,-Kč a s nimi vyleštím celé auto a pak je vyhodím, tak jsem jeden použil i na motor. Jako čistící prostředek mi posloužila letní směs do ostřikovačů. Práce na 20 minut a motor je jako nový.

Odkaz ke komentáři

Můj postup umytí auta:

Vezmu hadici s tekoucí vodou (nebo si zajedu na wapku) a celé auto postříkám.

Vezmu si takovou hubku, kterou si nasadím na ruku a celé auto hodně za mokra umyju.

Potom zase čistou vodou auto opláchnu.

Pak vezmu černý Sonax a jeden ručník a půl hodiny nanáším Sonax (kruhovými pohyby).

Pak vezmu druhý ručník a z auta vyleštím ten zaschlý Sonax.

Ručníky jsou froté a jsou heboučké. Za těch 7,-Kč je po použití vyhodím a mám klid, nemusím se o ně starat a prát je. Škrábance žádné nejsou, lak je jako nový.

Ale jen na utření auta po mytí wapkou by ty ručníky nebyly vyhovující, moc nesají vodu.

Odkaz ke komentáři
A jak tu jelenici potom sušíš? Pereš ji potom? Na kolik aut vydrží?

Normálně jí hodím kamkoli uschnout a je to, teď je špinavá jak prase (ale to je změna jen barvy) a pořád s tím utírám auto a naprosto na pohodu (a to že jsem umývací magor :-)). Jen umeješ auto, utíráš do sucha, stačí vždycky vyždímat a jedeš dál a prostě včetně skel bez jakýkoli čmouhy... :palec: Mám jí asi 2 měsíce a auto jsem umýval tak 10x možná víc a není potrhá nic, prostě stále funkční. :palec:

Odkaz ke komentáři
To je dobry postup...i s tema rucnikama...to me jeste nenapadlo.

Tema rucnikama utiras i kastly po umyti? Neposkrabe to nejak? Ja to vzdycky susim jelenici...coz je teda hrozna prace, ale vysledek stoji za to :palec:

jelenice škrábe, ručník je lepší, ale správně by se měl na auto položit a nechat sát, leštit jedině mikrovláknem nebo spešl leštící utěrkou

http://shop.mvservice.cz/tipy-triky-navody/myti/k1.html

Můj postup umytí auta:

Vezmu hadici s tekoucí vodou (nebo si zajedu na wapku) a celé auto postříkám.

Vezmu si takovou hubku, kterou si nasadím na ruku a celé auto hodně za mokra umyju.

Potom zase čistou vodou auto opláchnu.

Pak vezmu černý Sonax a jeden ručník a půl hodiny nanáším Sonax (kruhovými pohyby).

Pak vezmu druhý ručník a z auta vyleštím ten zaschlý Sonax.

Ručníky jsou froté a jsou heboučké. Za těch 7,-Kč je po použití vyhodím a mám klid, nemusím se o ně starat a prát je. Škrábance žádné nejsou, lak je jako nový.

Ale jen na utření auta po mytí wapkou by ty ručníky nebyly vyhovující, moc nesají vodu.

jukni na http://www.detailing.cz/

Jelenici musím taky pořídit, kde to kupuješ?

měl jsem, zrušil jsem ji, koupil toto:

http://shop.mvservice.cz/produkty-3/dodo-j...-okna/c227.html

http://shop.mvservice.cz/produkty-3/dodo-j...terka/c226.html

Odkaz ke komentáři

Libore, máš dům hezky navržený, teď řeším přestavbu kuchyně a koupelny, chtěl bych do koupelny velkej sprcháč a novou kuchyň, dám ti obrázky a soubory Arrangeru, nenapadlo by tě něco, já vymyslel jen tohle a nějak jsem z toho už unavenej a potřebopval bych jinej mozek zvenčí  :palec:

p.s. nejdou nahrát soubory arrangeru, můžu ti je poslat e-mailem?

post-117-1281255313_thumb.png

post-117-1281255326_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...