Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

Sakra vy uz ale rostete...nam to take pomalu roste ale je videt, ze jsme nejaky ten cas za vama ;)

Ja mel srnku dokonce i na zahrade, dokud nebyl plot, akorat jsem mel fotak zrovna ve druhem patre a nestihl jsem ji...za vcasu zdrhla :)

To jar_da .... holt prisli predatori, tak si musi davat pozor :D

Odkaz ke komentáři

Díky kluci za pochvalu fotek, rádi si je děláme na památku, navíc je to někdy i sranda.

Na srnky nejsem zvyklý, odmalička jsem bydlel v paneláku ve městě, takže si to teď užívám.

Ten znak jsem si vyrobil minulý rok v listopadu, mrkni do vlákna. Uděláš si šablonu a pak hezky řežeš a piluješ atd. ;) Ale zase máš originál, který nikdo nemá.

Bříško manželce narostlo strašně rychle a teď v posledních 14ti dnech přibrala 2,5kg, tak se bojí, aby dále nepřibírala stejným tempem, jinak z ní bude kulička, ještě máme 15 týdnu před sebou. :)

Odkaz ke komentáři

Zvažuju koupi nových pružin. Chci auto snížit. Teď mám origo sportovní podvozek a zdá se mi málo dole, hlavně teda na předku. Po přečtení pár diskuzí bych šel do H&R 45-50mm níže než standard, tzn. že tak o 2cm níže, než mám teď. Hlavně mi jde o předek, ten mám fakt strašně vysoko. Budou dobré tyto? http://www.mzb.cz/ostatni/h&r-pruziny/...ruziny-29260-1/

Odkaz ke komentáři

Odkaz na ten obchod byl spíše ilustrační, jen tam měli ty pružiny, ještě jsem pro jejich obchod nebyl rozhodnutý, ale dík za upozornění, u nich to kupovat nebudu.

Nevím, ale vzhledem k tomu, že budu snižovat vlastně jen o 2-3cm, tak by to mohlo být v pohodě. Asi si zajedu za Stormem, on má, myslím, právě toto snížení na své OII a tlumiče neměnil a navíc pracuje v autoservisu, tak bychom to mohli u něj prokonzultovat. Ale myslím, že to fakt bude ok.

Odkaz ke komentáři

No já si nemyslím, že to bude tvrdší, už teď to mám dost tvrdé a tvrdší to už určitě nebude, myslím, že tu tvrdost spíše dělají ty sportovní tlumiče. Mimčo si bude muset zvyknout, navíc když s ním budu jezdit, tak budu jezdit rozhodně pomaleji, než jen sám se sebou. Už teď trénuju, o víkendu jsem jel z chaty 50km se spotřebou 5l (ale nebyl jsem brzda provozu, jel jsem stejně i o trochu více, než ostatní). Níže než Storm bych to asi nechtěl, ale tak jako on, bych to chtěl mít. Zajedu za ním a pokecáme o tom.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zdravim, moc se mi líbí tvoje OII, chci se tě zeptat ohledně kol Neptune, asi je zapsané v TP nemáš co? Takže je tam máš nelegálně? Já mám OII combi 2.0TDI a chvíli jsem je tam měl taky, protože se mi líbí, ale o dost se snížila dynamika auta, musel jsem na to víc šlapat a zvedla se mi spotřeba asi o 1,5l a hlavně se mi je nepovedlo zapsat, tak jsem se jich zbavil. Takže to vše okolo Neptunů neřešíš?

Odkaz ke komentáři

Ahoj, zapsané je nemám, ale někomu tady se je už podařilo zapsat i na normální OII neRSo. Já to zatím nějak neřeším, hřeším na to, že jsou to originál Škoda kola, tak bych to nějak s policií nebo na STK (až za 2 roky) ukecal. Spotřeba se mi moc nezvedla, maximálně do 0,5 litru a spíše ani to ne. Pocit pomalejšího auta jsem měl chvíli po nasazení kol, ale buď to bylo tím, že tam byly nové neoježděné pneumatiky, takže po lehkém oježdění už ten pocit nemám, no a nebo jsem si na to zvyknul. Uvidím, až zase nasadím zimní 17" Pegasusy. Mě se jinak ta kola líbí, tak bych se jich nechtěl zbavit.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak auto už má své parkoviště před domem. Byla to dřina, hlavně jsem se nemohl z toho narovnat. Vlastnoručně jsem k sobě naskládal 8000 ks dlažby, což je 25 tun. Měl jsem dva až tři pomocníky, co mi vozili a podávali dlažbu a já jsem to skládal. V pátek jsme si připravili povrch (20 tun drceného kamene) a od soboty do pondělí jsem to pokládal. Parkoviště má cca 5x16m, pak je přístřešek, něco před garáží, něco kolem domu a dohromady to dalo 170m2. Už chybí jen ty dořezy dlažby, pak ještě na domě obklad garáže a vchodu (to stihnu do 2-3 týdnů), obklad sloupků brány a na jaře pak zahrada a mám skoro všechno hotové. :)

post-507-0-81335000-1317111131_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak auto už má své parkoviště před domem. Byla to dřina, hlavně jsem se nemohl z toho narovnat. Vlastnoručně jsem k sobě naskládal 8000 ks dlažby, což je 25 tun. Měl jsem dva až tři pomocníky, co mi vozili a podávali dlažbu a já jsem to skládal. V pátek jsme si připravili povrch (20 tun drceného kamene) a od soboty do pondělí jsem to pokládal. Parkoviště má cca 5x16m, pak je přístřešek, něco před garáží, něco kolem domu a dohromady to dalo 170m2. Už chybí jen ty dořezy dlažby, pak ještě na domě obklad garáže a vchodu (to stihnu do 2-3 týdnů), obklad sloupků brány a na jaře pak zahrada a mám skoro všechno hotové. :)

Máš to pěkné Libore.

Odkaz ke komentáři

Máknul jsem si dobře, ještě dnes mě bolí záda, ale dělal jsem to pro sebe, tak z toho mám radost, že už to je hotové. Když na to přijde, tak tam může v pohodě zaparkovat 8 Octavií, takže malý srázek by zorganizovat šlo. :) Kdybych tu fotku fotil normálním foťákem a ne mobilem, tak byste viděli, jak je to moje auto špinavé, takže to není žádný dravec, ale čuně. Je na něm prach z udusávání dlažby a řezání dlažby rozbrušovačkou. Ale v sobotu si zase auto hezky naleštím, už se na něj nemůžu dívat.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...