Martyp Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 KOukam se to tu zmenilo na kocarekclub.cz :D :D Kazdopadne "lehce" opozdene,ale i tak gratuluju a preju hlavne hodne zdravi! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 No zena prave zkousela ten fix 4x4 a ridilo se ji to o mnohem lepe nez ta trikolka, ale kazdemu vyhovuje asi uplne neco jineho ;) To mate s tim spanim super, kez by tomu tak bylo i u nas, ale jeste si musime 6 tydnu pockat, nez zjistim jak se mu bude chtit spat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Únor 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Dnes mi dorazila anténa z A6 (respektive atrapa antény). Chtěl bych to o víkendu namontovat. Musí se sundat určitě stropnice a sloupky. Jde to snadno? Jak na to, abych něco neulomil? Hledal jsem na fóru návod, ale asi neumím hledat, myslím, že tady určitě bude, ale nenašel jsem ho. Pak bych chtěl původní prut někde dát, ale tak, aby nebyl vidět a něco to chytlo a taky nechci nikde prodlužovat kabely, to mi moc nejde. Dává se to prý do sloupků nebo pod palubovku. Poradíte mi někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 peknej kocarek Libore,i antena,stropnici jsem nesundaval tak nevim ve tvem pripade aby to nebylo slozite davat antenu pod kastlik tak bych ji dal do sloupku Dojedes do OV na sraz v nedeli ted??? 4.3. ??? Zitra jedu za TDI funem na chip tak jsem zvedav,pak muzem dat zavod :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 A ta atrapa anteny je nejak funkcní, napr. ja mam navigaci, takze tam ploutvicku mam, ale bohuzel i s prutem, tak by me zajimalo, jestli je to jen prazdny plast a nebo tam neco je ;) Ja bych osobne tu antenu chytil rovnou nekde ve stropnici, ale bude to chtit chytit poradne aby to tam nejak nehrkalo...ono to same by bylo asi i ve sloupku...ale do sloupku bych se bal, pac tam mas v LK vsude airbagy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Koukám na tvoje auto tady a klobouk dolu za to logo teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 navod pro demontaz stropnice Demontovat horní panely sloupků A, B, C → pokud mas hlavovy airbagy pod napisem airbag je sroubek Demontovat stropní lampičku vpředu → musis sundat sklicko pod kterym jsou sroubky sklicko vydloubnes plochym sroubovakem Demontovat schránku na brýle → otevres a zaberes za ni smerem dolu Demontovat stropní lampičku vzadu → to same jako predni lampicka . Demontovat stropní madla → na kazde strane ma madlo sroubek takze nutno odsroubovat Demontovat sluneční clony → pod drzaky clony jsou take sroubky Demontovat závěsná oka → (platí pro vozy se síťovou mezistěnou). pak uz by mela stropnice jit smerem dolu a mel by jsi ji vytahnout 5. dvermi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Bárty, super návod, díky moc! O víkendu se do toho pustím. Princes, no uvidím, jak bude čas a jestli budu mít auto pojízdné, jestli se mi podaří namontovat tu anténu :) Bladik, já nemám navigaci, takže jsem to neřešil a koupil jsem tu atrapu. Je to fakt jen atrapa, uvnitř nic není a ani na FM. Už teď jsem jezdil s oddělaným prutem a díky zabudované anténě v zadním okně jsem měl příjem rádia v pohodě, až na Evropu 2, ta se často přelaďovala, ale tady na ostravsku má fakt blbý signál. Teď, když schovám anténu někde dovnitř do auta, tak budu mít pravděpodobně lepší signál, než bez prutu. Zkusím to nechat pod střechou a uvidím. Lojzahlina, díkes. Dalo to dost práce, ale zato mám originál. Jen to budu muset na jaře po těch dvou zimách přestříknout, tam vepředu to dostává zabrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 MartinRS mi to tam dával a stropnice dolu nemusela, stačí vyndat končící plast a být opatrný aby se stropnice nezlomila, ale u kombi je tohle asi jednodušší. Anténa střešní se zasunula pod stropnici někam k těm výztuhám. Hlavně musí zůstat zapojena protože jinak asi vůbec nefunguje ta v okýnku..aspon signál byl dost mizerný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 taky to jde tak udelat ale prave to je o tom ze u sedana se ta stropnice rada zlomi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 ok tak zkus prijet,uz mam chip by TDIFUN 145 Ps a 342Nm parada kamarade! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Tak anténa už je na místě plus jsem ještě přehodil drátky ve světlech. Opticky se auto při blikání sníží. :) A nic proti předpisům to snad není. Na sraz dojedu příště. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Ty jo fakt to vypada opticky lip ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Libore jako vždy originální nápad ....... fakt to vypadá líp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Hmmm, to je moc dobrej nápad Máš pravdu, opticky to opravdu při blikání sníží ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 zaujimava uprava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Kura Liborku,pekny to mas uz se tesim na duben snad dorazis,musime pokecat a vem holky paradni to je jak je to prehozene aspon zas co nemaj ostati prehodis mi to taky? :D kuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 zas ked v noci cuva, tak mu to svieti trochu horsie, nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Tez si myslim proto je to od vyrobi dole ta zpatecky ale kazdy se musi nejak lisit,stejne kdyz je to zatmavene ty svetla tak vidi ve tme prdlajz ja si musim prisvetlit brzdovkama :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 Díky za pochvaly. Já uznávám takové heslo, že v jednoduchosti je krása, proto rád vymýšlím takové ptákovinky, kdy si běžný člověk, co nemá rád auta, klepe na hlavu, proč to vůbec měním, když on ten rozdíl vůbec nevidí. Ale vy mě chápete, že? :) Kdo se bude chtít opičit, vůbec mi to vadit nebude, takže pokud se vám to líbí, tak klidně do toho. Stačí přehodit dva drátky v konektoru a musíte ještě z obou žárovek upilovat po jednom výstupku, aby šly zasunout do patice. Princes, není problém, na příště plánuju přijet, tak vezmu pilník a šroubovák a za 5 minut to máme hotové. Zpátečka svítí skoro stejně, rozdíl nepoznám, a jak psal princes, tak s těmi tmavými světly stejně zpátečka svítí slaběji, na to jsem si už zvykl. To přehození mě napadlo, když jsem za svým autem jel v manželčině autě a kochal jsem se zadkem (v té chvíli auta) a vymýšlel jsem, co vylepšit, no a ve vedlejším pruhu stál Mercedes třídy A a ten měl nahoře zpátečku a dole blinkr, tak mě to nějak problesklo hlavou, že je to snadná a efektní úprava. Ještě jsem zvažoval prohození mlhovek a brzd, ale zase si říkám, že ty brzdy jsou z bezpečnostního hlediska schválně nahoře, aby byly vidět i v kolonách a v provozu. Takže to ještě dělat nebudu, ale při brzdění by to určitě vypadalo dobře. A abych dal něco autu za dobře odpracovanou zimu, tak jsem mu na jaro objednal pružiny H&R mínus 45-50mm, už se těším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 Prosim, mohol by si urobit fotku, kde sucasne svieti brzdove a aj "nova" smerovka? BTW: Ako tak pozeram, tak tych Mercedesov so smerovkou pod cuvackou je viac... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 Zítra to zkusím vyfotit, dnes přijdu pozdě domů. Ale jak se tak dívám, tak Mercedes má brzdovky taky dole, tak možná vyměním ještě další drátky :) Aspoň na zkoušku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 E Klasse ma brzdove hore...(aspon tie verzie, co maju LED) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 Možná jo, já jsem teď našel třeba CLS a má brzdové dole, takže asi to tak může být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 tak to som nevedel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 LiborF - Hej ty blůaazne to je uplne super!jdu do toho klidne to vem a priste to prehodim pokud budes chtit!Jinac ty brzdovky dole myslim ze by to bylo fajn klidne to udelej za me ti to schvaluji a ty pruziny?ty jsi blazen zes nerek bychom objednali spolu :( tak jindy ale diky za stranku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 OK, není problém, jak jsem psal, nářadí si vezmu. Pokud budu mít dnes čas, tak přehodím i ty brzdovky a foto udělám. Nevěděl jsem, že chceš snižovat, ale stejně by asi cena byla stejná, možná menší poštovné, ale zbytečně bychom to komplikovali. Z toho eshopu to objednával i Storm a byl spokojený, tak jsem to tam taky objednal, cena je v ČR nejnižší. Mělo by to dorazit příští týden, jsem zvědavý. O víkendu nasadím 18", abych si na ně zvykl a pak za týden dám ty pružiny, abych mohl porovnat tvrdost, ale myslím, že tvrdší než ty moje ze sportovního podvozku to snad o moc nebude. Zároveň si nechám udělat novou geometrii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Libore z jakýho shopu si prosím objednával? Děkuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 http://www.mzb.cz/ostatni/h&r-pruziny/973%7CHRP-29260-1_h&r-sportovni-pruziny-29260-1/ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Díky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.