Bladik Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Ahoj Libore, koukam, ze to modleni deti za lepsi rodice je velice caste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Ahoj, :) :) buď jsou všechny děti stejné, nebo se my rodiče o ně špatně staráme, tak se modlí za ty lepší.:) My to modlení většinou komentujeme tak, že je se malá modlí proto, aby mamince ještě dlouho teklo to dobré mlíčko. ;) Krásné mimčo, všechna mimča jsou krásná, zvláště ta vlastní, že jo?! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 No u nas se modli za to aby vubec neco teklo :D Mame ve 3,5mesicich 7,5kg :) ... tak trochu otesanek. Jj vsechna jsou hezka a roztomila ;)...nejlepsi na tom zacatku je, ze te kazdy den necim prekvapi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 To jo, tak to teda pěkně baští. Naše bude mít 18.5. půl roku a má 8,3kg a 71 cm. V 5 měla 8kg, ve 4 pak 7,5kg. Jak je vidět, tak se to přibírání už zpomalilo, teď už hlavně roste. Taky mě baví pozorovat ty každodenní pokroky, už se těším, až začne lozit, to už by mělo být za chvíli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Ja z toho lezeni mam trosku strach, uz ted se nam prevaluje, tak si myslim, ze to bude trosku turbo...zacinam premyslet jak v baracku zabezpecit schodiste, pokud by jsi mel neco vymyslene, rad se priucim, ja jsem akorat na netu nasel nejaka plastova vratka, ktera se daji libovolne rozsirovat, ale zatim nic urciteho nevim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 máš pravdu že všechna mimča jsou krásná, naše má 20 let, 190cm a studuje na ČVUT....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 no potěš koště, jestli je to holka a má 190cm a studuje ČVUT :D jj, taky máme schodiště, budeme to taky řešit nějakou ohrádkou, něco jsme viděli v Ikei, ale zatím jsme to extra neřešili, ale máme ještě kočku, tak to musíme udělat tak, aby ji to nebránilo v procházkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 kdepak, kluk jako buk.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 jasně, jen jsem šťoural ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Dobra Liborku tak se domluv s manzelkou a dej vedet pak se domluvime kde a v kolik bychom se sesli nebo prijed na sraz prvni nedeli v cervnu ke KICE a tam se domluvime..moje manzelka nejede taky by tam nevydrzela tehotna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 S manželkou jsem mluvil a pojedu sám, malá potřebuje klid na jídlo a odpočinek, takže to by nešlo zajistit. Do té doby se ještě domluvíme, kde se potkáme, času dost. Kluci, nemáte někdo možnost, jak zjistit délku prahů na VW Golf 6, třeba přímo změřit? Líbí se mi ty jeho prahy z paketu R-line a tak nějak doufám, že by mohly být stejné, když je to koncern a podvozky jsou skoro stejné. Rozvor Golfu je 2575 a OII 2578, takže by to mohlo pasovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Libore, práh G6 měří 184 cm, měřeno těsně pod dveřmi, koukal jsem na R-paket na prodejně, ale právě prahy mě nějak nechytli, líbí se mi hlavně ten zadní nárazník ....., ale ten tam nenapasuješ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Díky! Ten zadní nárazník je parádní, ty prahy poměřím na oktávce, ale stejně si nejdříve udělám VT. Nevíš, cca kolik ty prahy stojí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 tak to nevím, tuším, že mají na stránkách něco v příslušenství, ale myslím, že to nebudou ty samé, tak jedině nechat zjistit ve vw, ale tipuju tak desítku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Ok Libco,tak se pak domluvime kde se potkame 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Tak teda to asi stojí 9500,- podle ceníku příslušenství. To je docela dost, když se dají koupit prahy i za cca 2000,-. Navíc i něco za lakování se musí připočítat. Tak na to prdím a pohledám nějaké jiné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 tak kup prahy jine jsou nejake aj na aukru aj v Benet automotive 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 No právě já jsem dost vybíravý, plno jich je vyloženě tuzing, chci nějaké decentní a z ABS. Ty od BT jsou divné, na černém autě jsem je neviděl, ale na bílém to auto opticky zvedají (dávají je černé), což teda by prahy měly dělat pravý opak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 no jo ja zapomel ze pan to musi mit tip top... a to se mi libi Jdu lestit auto zatim kamarade!!Uz se tesim na tebe! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 :) jj, jsem fajnovka taky by to moje auto potřebovalo naleštit, ale času málo a práce kolem domu ještě dost, takže nejpozději bude leštění probíhat před srazem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 No právě já jsem dost vybíravý, plno jich je vyloženě tuzing, chci nějaké decentní a z ABS. Ty od BT jsou divné, na černém autě jsem je neviděl, ale na bílém to auto opticky zvedají (dávají je černé), což teda by prahy měly dělat pravý opak. Inac pokial viem, tak tie prahy z Golfa treba niekde pred zadnym blatnikom upravovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Díky. V té šedé na tom černém autě to nevypadá nejhůř, ale to bych musel asi doplnit i ten difuzor, a to nechci. Ty prahy z Golfa to byl takový momentální nápad, včera jsem jednoho Golfa s paketem R-line viděl a líbilo se mi to. Kašlu na to. Mám trochu roupy, protože nevím, co bych na autě ještě vylepšil, tak vymýšlím blbiny. No a vylepšovat motor, brzdy atd., tak do toho se mi nechce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 zivot tunera je tazky - mozno uz nastal cas, ked si budes auto len uzivat a nic na nom nerobit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 :) jj, jsem fajnovka taky by to moje auto potřebovalo naleštit, ale času málo a práce kolem domu ještě dost, takže nejpozději bude leštění probíhat před srazem Ja vcera lestil!Pokud chces soupni karu nalestim ti ji PS:Vim ze bys mi ji nedal :D Muj vysledek sice uz bylo pozde ale prece lepsi nez to delat ve vedru Libco?Tys minule dostal pohar?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 19, 2012 Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 Dneska jsem tě Libore zahlídl v hypernově a krasavec to tvoje autíčko :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 Cjoctavian, ono je asi pořád co vylepšovat, ale ty levné úpravy už mám za sebou a do těch drahých nejdu, musím se krotit, hypotéka je důležitější. Lukáši, leštím si sám, baví mě to, ale času je málo. A taky žena a auto se nepůjčují, ani na leštění. Dostal jsem pohárek na srazu ve Frenštátu, 2. místo, ale s odřenýma ušima, málem jsem byl diskvalifikován za předčasný odjezd. Martink52, díkes. To jsi měl štěstí, že jsi mě tam viděl, málokdy tam jezdím, jen jsem tam vyhazoval tchána a pak jsme si dali s manželkou zmrzlinu v mekáči. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 jo o tom vim ze jsi byl diskvalifikovan malem no jo no ted uz nesmis takze 1 misto?? jeste 3 tydny a vyrazime pane,musime se domluvit treba bychom se sesli nekde Jasne taky auto a manzelku a penize nepujcuji to je jasny ale napsal jsem to bo jsem hodny a rad pomuzu Takze za 3 tydny kamo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Zkusil jsem nalepit fólii na spodek nárazníku. U většiny úprav si jsem na 100% jistý, že to tak má být, ale u této si nejsem úplně jistý. Co na to říkáte vy? Foceno dneska za deště, tak se auto neleskne, ale pro ilustraci to stačí. Plus se chci trochu pochlubit, že na domě i kolem už je hodně hotovo a zbývá jen pár m2 obkladů a je to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Mně se to líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 kolem domečku super Libore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.