Libor F. Odesláno Červen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 Linka už na autě není, taky jsem si na ni nezvykl a něco mi na ní vadilo. Bez ní je to čistější. Auto už mám ok, byl vyměněný ten napínák a gufero, řetěz prý proměřili a byl ok, takže ho tam vrátili. No snad už nebude problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 19, 2012 Sdílet Odesláno Červen 19, 2012 tak uvidis Liborku,drzim palce at je vse v poradku,meli bychom se zase vsichni projet!! Uz mame vsichni pruziny a ja aj nove kolesa a znaky!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Tak me to vcera take v zaruce menili - napinak a rohatka, napinak pry nebyl OK. Retez v poradku. Trochu jsem si take oddechl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 jj, taky se mi bude lépe spát :) Lukáši, to jste si teda pospíšili. A jsi spokojený, ne? Fotky u sebe ještě nemáš, jsem zvědavý, jak to teď máš, předtím jsi měl kozu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Tak jsem si vymenil sam rozvody a menil jsem radeji vsechno... Blize to popisu v zavadach 1,8... jinak bez tri pripravku to nejde rozdelat. Musel jsem je nechat udelat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 U sebe??Ja tu nemam profil :D pruziny dojdou teprve pristi tyden az to bude na aute aj s kolama tak ti dam foto neboj aj znaky ty uz prisly dneska :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Libore uz jsem to sepsal tak na to koukni http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=10&st=340&gopid=1250686entry1250686 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Libore ještě jednou dík za kontakt na ty světla. Měl poslední, takže to bylo na poslední chvíli. Dal mi je za 3k a je to první tuning doplněk na autě (když nepočítám nálepku do mekáče na zadním skle :lool: :lool: ). Pořád jsem nevěděl kde začít a nakonec to odstartovala světla. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Není zač.:) Pokud chceš tunit, tak jak už tady bylo mnohokrát řečeno: "Kola dělají auto" a doplním k tomu ještě: "Snížení dělá auto". Takže aspoň 18" a mínus 5cm. A to stačí, zbytek už jsou jen detaily. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Libco,pruziny budu mit zitra a radio??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Tak to já vím přesně co chci, ale některé věci musí bohužel počkat a co se týče kol a podvozku, tak to s tebou plně souhlasím. Jenže zrovna v mém případě kola a podvozek musí nějaký čas počkat a chip taky. Zatím jsou 16" ale už řeším aspoň 17" trifidy ze supa2 a sport podvozek na 1,9 tdi -3cm dokud nedoplatím lízačku :wallbash: Jinak objednané už mám mračítka, masku a rs nárazník , tak aspoň něco na úvod. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Nevím, co myslíš tím sportovním podvozkem -3cm, ale jestli to je ten origo Škoda, tak bych se na to vykašlal a koupil rovnou pružiny H&R -45-50mm, stejně to časem koupíš. Já sám jsem to tak měl a lituju, že jsem to nevyměnil dříve. Včera jsem potkal na parkovišti zajímavou černou OII RS. Jsem rád, že jsem nestříkal ty své Neptuny, protože se mi to takto v reálu vůbec nelíbí. Na bílém nebo červeném autě to vypadá dobře, ale na té černé se ta kola ztratí a hodně zmenší. Ta karbonová střecha tomu taky nepasuje. Navíc bez mračítek mi to auto připadá vysoké a úzké. No nedá se nic dělat, ale musím se pochválit, že moje auto je hezčí. :D Dále jsem stál vedle Superba a přestože by to mělo být naopak, tak moje auto vypadalo větší a širší a nižší, no prostě zase hezčí. :D :D Omlouvám se za kvalitu, je to foceno naprdmobilem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 To RSo je od kamarada. Vidim ho casto, taky se mi to nelibi, strecha nema smysl a kola taky nic moc volba. Je to mlady klucina, jeho prvni auto, tak snad se do budoucna polepsi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Jj, myslel jsem ten sport od škodovky, ale dík za radu asi koupím jen pružiny H&R a zbytek později. Kdyby jsi to vyfotil z opačné strany, tak ti zase tvůj mazlík přijde malý a sup velký. :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Kamo,jako to rso cerne,nic moc no :-( taky se mi takhle nelibi,ty to mas fakt lepsi no!Ty mracitka kdyby tam dal tak by to bylo lepsi ale tahle jak to ma s carbon strechou a cele cerne tak se mi to uz nelibi :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červenec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 martink52, ten origo sport. podvozek je moc tvrdý, navíc předek jsem měl strašně vysoko, zadek byl ok, ale při zatížení zadku (3 lidi vzadu) už strašně sedl. Teď mám výšku všude akorát a pro běžnou jízdu je to odpružení pohodlnější. Cena v mzb.cz byla 5400,- +350,- poštovné. Michale, to vůbec není špatné mít jako první auto OII RS. Potenciál to auto má, jen ty zvolené úpravy nejsou fakt to pravé ořechové. Lukáši, jj, máš pravdu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Michale, to vůbec není špatné mít jako první auto OII RS. No ten se ma teda panacek..:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Libore a já myslel, že máš komplet podvozek a ty máš teda jen pružiny? Ty jsou kolik, tam píšou 35/35. Jinak THX za rady, ještě popřemýšlím a jak se znám vše dopadne úplně jinak a třeba objednám rovnou nějaký stavitelný H&R. Uvidíme. :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Libor ma HaR 50ve predu a 45mm vzadu,mame to tady 4 auta ja,Libor,Zdeno77,RadimRs a vsichni spokojeni,cekal jsem ze se ztrati komfort a bude to tvrde ale naopak auto je jeste stabylnejsi a pohodlne vubec se toho neboj!Uvazoval jsem prvni taky o -35 ale jak to vic lidi koupil a pak dali 50/45 tak jasna volba padla na 50/45mm a nelituji!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 5, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2012 Takže tlumiče původní z octy a jen vyměněné pružiny tyto? http://www.mzb.cz/ostatni/h&r-sportovni-pruziny/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 http://www.mzb.cz/ostatni/h&r-sportovni-pruziny/list-1/ jj presne tyto,Libor ma ale sportovni podvozek uz z vyroby a nevim,myslim ze tlumice jsou taky sportovnejsi nez seriove,ja mam ale seriove tlumice a natom ty pruziny a vypada to takto, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Originální sportovní podvozek má jiné tlumiče, pružiny a možná i stabilizátory, ale to si nejsem jistej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 jo mozna tlumice a pruziny jsou mi jasny ale stabilizatory fakt nevim,kazdopadne ja to mam na klasickem podvozku a staci mi to,Libor to ma na sportovnim tak jak kamos na Rsovim a asi to maj trosku niz,asi vlivem tlumice,az mi odejdou koupim tlumice ze sport packetu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Uvidíme, když tak budu vozit v kufru přítelkyni a ono to sedne :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 to neee,pruziny si kup na pritelkyni nebo ona na tobe se ma vozit,ne ze ji budes vozit v kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 7, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2012 princes: mas to vysoko.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 libor.kratas....takhle mi to vyhovuje!! Jezdim do prace a vozim lidi!! Furt lepsi nez to bylo! aspon vsechno projedu a nikde nezadru! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 libor.kratas....takhle mi to vyhovuje!! Jezdim do prace a vozimlidi!! Furt lepsi nez to bylo! aspon vsechno projedu a nikde nezadru! Pekny to je ne ze ne..a ty kola taky stokrat lepsi nez ty predesla..super kara draku a je co ukazovat neboj..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 diky moc Ati,ty to mas taky pekne od zacatku jak se ti splnil sen tak asi jako ja nikdo nepredpokladal ze to zacnes skraslovat k obrazu svemu tak rychle!! Zato klobouk dolu a je fakt pekne staci malo a auto je o hoodne peknejsi! Me se fakt libi,skoda ze jste vsichni tak daleko,rad bych vas nekdy poznal vsechny a pokecal :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 17, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 Libor F >>> ty jsi si schovával anténu do sloupku sám? čeká mě to zítra (ploutev se vrátila z lakovny), ale potřeboval bych tak nějak poradit jak sundat to obložení, abych tam něco neurval, thx ;) chtěl jsem ti to poslat v SZ, ale nějak mi to nejde :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.