Jump to content

Škoda Citigo - Nová malá škodovka

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

to je ale překvapení, no prostě cena neodpovídá, jsem zvědav, jakou nasadí u OIII ???

a představa CG jako druhé auto do rodiny? to bude ještě pár desítek let trvat huh.gif, čím více modelů, tím je větší šance na nějaký ten krok vedle, osobně si myslím, že Škodovce může i takový rozsah modelů uškodit, než CG, tak tu měl být větší Yeti a střední MPV typu Touran,

tyhle auta by šla, nebo konečně českej užitkovej Cady .... bohužel ti co měli Felicie Pick-upy si koupili Logany MCV ...

Edited by jar_da

CG bude musieť ísť dole s cenou, aspoň v našich krajoch. Už aj FII sa predáva stále slabšie a slabšie a vraj na jar má cenovo padnúť ešte nižšie, to by potom CG bolo drahšie, než FII a to nemôže byť. Nejaké náznaky zníženia cien CG teraz od konca januára aspoň pre SK trh už sú, ale detaily zatiaľ neviem...

FIII větší a dražší? to se zase nebude prodávat kvůli Rapidu biggrin.gif, podle mě by CG mělo být levnější, stačí se podívat na cenovky Pandy a Twinga

no jo safra..já jsem na Rapida úplně zapomněl...nj takže CG bude muset zlevnit...popravdě za třídvířko s tou nevýbavou a motorem 44kW by mohli dát takových 159 000Kč :palec:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...