Guest iviak Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 ahoj chlapi.takze chcel by som vymenit moju eresu1 za eresu2 a moja otazka znie..da sa prehodit blow off HKS z jednotkovej na dvojkovu eresu?nejako sa mi to nepodarilo nikde najst.nema niekto skusenosti?dakujem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Podľa mňa nie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Nedá, na TFSi musíš koupt takovej mezikus pod originál ventil... Já ho kupoval originál Forge za cca 1700Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Argam Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 Nedá, na TFSi musíš koupt takovej mezikus pod originál ventil... Já ho kupoval originál Forge za cca 1700Kč Forge Blow off Valve Já to mám na autě a jsem z jeho zvuku zklamaný! Vůbec to nedává žádný zvuk !!!! Je to jenom prodloužený vyleštěný protikus, který má v sobě obyčejné díry aby bylo slyšet originál Blow off Valve, jinak to není žádné kouzlo. Nekupujte si to. Budete zklamaný jako já. Na to aby jsi dosáhl zvukového efektu, který požaduješ, potřebuješ něco rozumnějšího a malinko dražšího. A. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 29, 2012 Sdílet Odesláno Září 29, 2012 No a nasadil jsi ho správně protože to právě s tou redukci fouká až až 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.