lukeOII Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 Mám takový malý dotaz.Chci vyměnit v mé OII klasickej čtyřramennej volant za RS face s multifunkcí.Zatím chci jen vyměnit kus za kus,mám tam jiné radio a parrota,takže multifunkce by mě stejně nefungovala,ale mám to do budoucna.Jen mě zajímá,jestli nebude problém s pinem airbagu,jestli je stejný a když budu montovat už ten novej volant,tak jak tam zapadnou ty pružiny zpátky do airbagu,když ho budu montovaž zpět? Hlavně mě zajímá,jestli ty volanty mají stejný piny,aby mě fungoval klakson a airbag! Děkuji za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 ty máš octu přadface? první věc která by měla být automat je, že sdělíš nějaký fakta o autě! a za 2., jsi v sekci O1, nemá tu co dělat. Od toho máš sekci OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukeOII Odesláno Leden 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 omlouvám se,omylem jsem to téma vložil do OI temat,pak jsem si toho všiml a dal několikrat stahnout tema,ale nefunguje to!Ještě jednou se omlouvám Ano mám přeface OII r.v. 2006 Elegance,mám tempomat ale nemám multifunkční volant teď,rád bych na tom RS,aby zatím fungoval jen klakson a airbag,jestli je tam jinej konektor.víc zatím nepotřebuju,dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 13, 2011 Sdílet Odesláno Březen 13, 2011 Zdravim,to je jedno kdyz vymenis ten volant stejne ti nebude fungovat ani troueni ani multifunkce,musis koupit podvolantovku,packu tempomatu neo ji prepinovat a cele nakodovat,jinak udes mit volnt jen na otaceni kol :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 bude ti fungovat klakson,kdyz prehodis ten kablik co jde k airbagu ze stareho volantu do toho noveho,tak pak ti pujde aspon klakson,jinak ti nepujde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 A nebo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lala Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Nevíte kde bych sehnal ,,plíšek,, do tříramenného volantu RS (před face) dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 (upraveno) edit: kuwa, brouzdal jsem po sekci OI a omylem jsem vlitnul do OII, proto mi to prislo divny Upraveno Květen 5, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 RSo má vždycky 3-ramennej volant nehledě na to, že i verze Sport měla 3ramínko... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 (upraveno) Zajtra sa chystám vymenit volant 4-ramenný za 3-ramenný RS FL...pridám foto a skúsenosti ak bude záujem Upraveno Únor 23, 2012 uživatelem Gefro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plaváček Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 zájem bude :-) jsem zvědavý na zkušenosti.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 Volant RS nahodený...vysledok je este lepsi nez som ocakaval...posudte sami 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Mě se tvarově víc líbí před Face, ale to je otázka vkusu. Co ještě vyhodit ten čínský kobereček ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 aj na to pride...ale služi dobre,za tie prachy az velmi dobre... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 ale to meni RS volant :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Neni, ale je pekný :D Mne osobne sa lubi skor tento ako pred face. Lepšie padne do ruky a mne sa zda ze má aj menší priemer, či? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 chci se jen informovat. RS predface triraminko se meni v predface okte za ctyrrameno jen plug and play nebo je tam enjakej zadrhel treba kabel nebo netroubeni, funkcnost tempomatu atd ? predpokladam ze ne ale ptam se. a pripadne jaky nacini treba na povoleni stavajiciho volantu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 mě se taky líbi před face a hlavně ten chromovej úsměv toe úlet . . Hnus potřebuješ k tomu zahléj šroubovák na vycvaknuti pytle dále tisicihran na povolení šroubu volantu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 chipe a nevis jaka velikost toho tisichranu je ? neco pres pade vid? :) ja to delal na fabine ale uz si to nevybavuju . jinak zadny kodovani neni treba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 Mnohohran M12 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Bude problém s výměnou volantu v O2 20007 MR 2008 bez MF za volant bez MF z 2.O O2 2009? Pokuď teda bude pasovat pytel. Musí se kódovat nebo stačí vyměnit kus za kus? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 ale nejsem si jistý jestli bude pasovat pytel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 pytel samo pasovat nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 Mala otazocka, idem kupit O2 pred FACELIFT a nieje tam multifunkcny a chcem dat 3rameny multufunkcny z O2 ale uy Facelift, co vsetko okrem volantu a bagu budem musiet spravit a kupit? da sa to nieako spravit aby mi to slo s MAXI DOTom a COLUMBUSEM? dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 vsechno ti fungovat bude akorad musis vymenit podvolantovku s indexem Ch na konci Mf volant mam kdybys chtel! Maxidot a columbus ti bude fungovat!Musis tam mit spravnej soft! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 vsechno ti fungovat bude akorad musis vymenit podvolantovku s indexem Ch na konci Mf volant mam kdybys chtel! Maxidot a columbus ti bude fungovat!Musis tam mit spravnej soft! ;-) Posles mi foto volantu? Vies to aj spravit vsetko? Kolko by si zato chcel v EURACH? diki moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 volant mam tady v bazaru koukni tam! je uplne novej airbag 2tis kc k tomu a volant 2690kc 3raminko perforovana kuze v kombinaci s hladkou multifunkcni a obsite cervenou niti!Kdyztak soukroma zprava! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 si si jist, ze na pred fl s fl multy volantem jdou vsechny tlacitka??? podle mne nepujde prava strana...ovladani maxiku To Matulko necituj ju pls... at te nemusim resit dik... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 Přesne tak nepůjde ti komplet celý ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.