Přejít na obsah

plaváček

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele plaváček

  1. Ahoj kluci, chtěl jsem se zeptat jak jste na tom se spotřebou...díky :-)
  2. Ahoj, chtěl bych se zeptat zda někdo nevíte co všechno se dělá v servisní prohlídce v 80tis km pro motor 2.0 TFSi. Doufám, že s tím tady neotravuju..hledal jsem a nic jsem nenašel.. Díky za odpovědi.
  3. To jo to jo..já jsem byl pryč a než jsem se zase rozhoupal..hrůza..:-)
  4. Zájem bych měl ale jenom o modrý...kdyby ještě někdo měl..:-)
  5. Místo odběru nebo možnosti dopravy?
  6. Také mám na zimu alu kola Flash...6Jx17" ET45 na 205/50 R17 a pohodička..:-)
  7. pěkné a naučné počteníčko..děkuji..
  8. Ahoj Martine, jak tak jezdím kolem tak koukám,jak rychle ti to na té zahradě roste...doufám,že již brzo bude dostavěno...a budu to mít k tomě kousíček..:-)
  9. plaváček

    Letní pneumatiky

    výborný..zrovna jsem si ho chtěl jít koupit...
  10. plaváček

    Nové znaky

    ach jo...a já se na ně tak těším...
  11. škoda škoda...ta modrá snad nikde není..:-(
  12. Ahoj... Já jenom jaké ty dvě barvy maš? Já bych bral modrou..
  13. A náhodou kompletně nastrojený modrý FL nebyl? Byl bych moc vděčný. Dík
  14. plaváček

    Přestavba na facelift

    Čau kluci, uvažuji o přestavbě RS na RS facelift...na kolik zlaťáků to tak vyjde.. ..abych se duševně připravil :-) Díky,jinak ten seznam všech dílů je super!!!
  15. plaváček

    Aditiva

    No jde mi především o to, jestli tankovat normální 95 a davat aditivum, nebo tankovat premiová paliva (carrera 98,100,Shell V-power,atd..).
  16. Ahoj, všichni víme že nafta a aditivum to prostě patří k sobě.A co takhle banzin a aditivum? Máte s tím někde nějakou zkušenost nebo je to jenom zbytečné vyhození peněz??
  17. zájem bude :-) jsem zvědavý na zkušenosti..
  18. Tak jak jste na tom na začátku léta se spotřebou.. Já se zatím držím na 7,6 l/100km.. Jo a koukal jsem že benzin trochu spadnul...asi o 40 halířů
  19. Nuže...jak já nemám rád ty naše servisy.. všichni tam jsou příjemní jak prdel...jenom kdyby to někoho zajímalo bylo to v Praze AutoStyl..:-) No ale abych se dostal k jádru pudla...ptal jsem se jestli je ta svolávací akce i pro mně... ...ne že mně nejdřív začal přesvědčovat že je to jenom pro motory 1.8 TSI...no asi po pěti minutách teda napsal moje VIN do PC, aby mi s úlevou řekl, že pro moje auto to není otevřené...teda ne že by mi to nějak vadilo...ale jenom mě zaráží ten přístup. ...ale co..už se tam neukážu Jo tohle sem teda nepatří,ale ve zkratce.. v práci mi chtěli udělat radost (že prý máme telefonovat bezpečně) tak že mi objednají držák na služ.telefon(iphone4). řikám proč ne...tak si ho objednám u zmíněného servisu a technik řiká...druhý den je tady...no už je to 12 dní a pořád nic..:-)
  20. no tak jsem to zkoušel...nejde to! zapnu modrý zub na Iphonu a zpanu zapolování ale nic...na maxíku to akorát píše vložte telefon.. tak buď su blbý nebo nevím..
  21. Mám dotaz. V autě mám univerzální prípravu pro telefon..na diagnotice to píše díl 1Z0 035 729 B. Když si koupím origo držák na iphone 4 ( 3T0051435B )...jak to vlastně bude fungovat? Budu to moc ovládat pres maxíka? Dík
  22. Ahoj. Asi budu mít trochu blbý dotaz ale co...jak poznám co mám za přípravu na telefon?? ( GSM I , II , III) Mám Octavii 2009..radio Audience..na palubovce univerzální držák.. Dík..:-)
  23. Pche...neni to ani týden co jsem byl v servisu a nic mi neřekli...parchanti..:-) A dá se ten seznam někde najít?nebo se mám zastavit v servisu.. Dík
  24. Sakra jak to jezdíš?? :o Já dám na nádrž 550-730 km ( spotřeba 7-12l ) ...záleží podle nálady ;)
×
×
  • Vytvořit...