Přejít na obsah

Můj Pepík

Doporučené příspěvky

Jak říká Mišel, auto fajn, ale babovka taky neni k zahozeni ;)

Díky...obě jsou limitovaný edice:-D

Pěkný Pepík.

Chválím :)

Má to ale i stinné stránky.

Něco nechtíc provedeš a maj Tě jak na lopatě (Pepík je moc napadný).

Děkuju,....s tou nápadností jsem se taky bál, ale za třičtvrtě roku mě policie nestavila ani jednou....navíc jezdím poměrně slušně, takže se snažím předejít nějakým nepříjemnostem.

Odkaz ke komentáři

to vidím chlape.. kruci a kde se v Praze takový kočky líhnou? :) já jsem z Brna, to víš, tady takový limitovaný hračky moc nenajdeš ;) ( aspon ne, co by měly stejnýho majitele)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Tak kromě toho, že jsem byl včera na okruhu v Mostě, kde jsem zjistil, že se mi po několika intenzivnějších bržděních začaly kroutit kotouče a volant házel jak blázen.....tak si mi také podařilo při zpáteční ceste po Praze sedřít spojler o jeden zpomalovací retardér:( Byly to takové 4 nízké schůdky, jel jsem sice pomalu, ale i přes to to nevypadá vůbec pěkně..Kromě toho, že se sedřel na hraně a zespodu spojleru lak, tak barva i popraskala směrem nahoru. Divil jsem se ale, jak hrozně silná vrstva barvy tam je. Bohužel tohle už asi nespraví štěteček a zaťupkování, takže budu muset nechat nejspíš celý spojler přestříkat v lakovně a nebo zkusím sám dostat všechnu barvu dolů a pak to budu v x vrstvách stříkat sprejem. Chtěl bych se vás proto zeptat, čím případně dostat takové nánosy barvy dolů (vím, že existuje odstraňovač starých nátěrů, ale netuším, zda se na to hodí) a jestli nevíte kolik může stát stříknutí v lakovně?

DSC00901.jpg

DSC00903.jpg

DSC00905.jpg

Odkaz ke komentáři

chudák nárazník. :) Někdy se stane, stříknutí stojí 2000-5000 tis. podle toho co se na tom spravuje a u koho to máš.

Zkusil bych to vybrousit šmirglem a plničem to stříknout,zabrousit a pak barva. Třeba by to ani nebylo moc vidět, kdyby si to udělal obyč. sprejem stříbrným, pokud to nechceš dávat celý lakovat. :palec:

Odkaz ke komentáři

Díky za rady......no já s tím nehodlal "bourat" ani teď v tu sobotu.....ale přeci jen jak ten spojler není úplně vysoko, tak se občas může stát, že to zase schytá...zkusím to udělat jak píšete - plnič, přebrousit a nalakovat. Jen nevím jestli bych už neměl stříknout sprejem celej nárazník. To by ovšem bylo asi lepší ho předtím celý zdrsnit smirkovým papírem ne?

Odkaz ke komentáři

ježiš, když to čtu, tak mám hrůzu v očích... nech to raději udělat lakovnu! Když to vezmeš sprejem, tak to bude vidět, ta stříbrná ti udělá takové mapy, navíc to nebude úplně lesklé ikdyž to vezmeš bezbarvým lakem. Když už by jsi to přeci jen dělal, tak je potřeba celý povrch zmatnit, třeba 1500 nebo 2000 smirkem pod vodou...

Ten nárazník je sice nízko, ale dá se dávat pozor, já ho měl dva roky netknutý (i v zimě) :)

jinak krásné auto a krásná přítelkyně...

Odkaz ke komentáři

Díky za rady a za kompliment:).....no popravdě stříkat celý by se mi to taky nechtělo a obával jsem se hlavně že tam budou mapy.....a nakonec to budu muset stejně dát do lakovny. Zkusím si pohrát s tím plničem s stříknutím do ztracena, do lakovny to můžu dát vždycky...takže když se to nepovede, nechám to udělat tam..

Odkaz ke komentáři

taky záleží co použiješ za materiál, když to zkusíš něčím "patlat" a pak to dáš do lakovny, tak jim někdy práci přiděláš, než ušetříš... to samé kitování, lepší je když si to vykitují sami a ví jak to vypadlo, než když to tam dáš "vykitované" a pak to budou předělávat... :palec:

fotky máš hezký, dej sem ještě nějaký :)

Odkaz ke komentáři

To máš recht....zkusím to promyslet....bohužel v tuto chvíli jsou pro mě nejdůležitější finance, takže dát 2-5 tisíc za lakovnu je pro mě celkem dost (už teď přítelkyni dlužím 8 tisíc)....Máte vy osobně dobrou zkušenost s nějakou lakovnou, kde by to zároveň udělali za nějakou přijatelnou cenu? Nebo je celkem jedno kam to dát a rozhodovat se mám jen podle ceny? Nějaký fotky zkusím ještě vyhrabat....

Odkaz ke komentáři

Jj, je to vejš.....cca o 3 cm...nechal jsem to udělat krátce po tom, co jsem jí koupil protože jsem při jízdě po Praze a na větších nerovnostech přišel málem o nervy......podařilo se mi totiž hned za začátku na nerovné silnici nepříjemně octu zespodu drbnout ...takže to šlo nahoru. No na okruhu jsem se nijak zvlášť neprosazoval.....byla to moje první zkušenost....už teď vím, že kdybych jel znovu, jel bych jinak....jinak si najížděl do zatáček, jinak řadil (teda alespoň si to myslím:)). Ale i tak jsem si to užil, nešel jsem tam vyloženě závodit, ale zkusit si jak se auto chová při ostřejší jízdě a na kvalitní silnici. Trochu mi zklamaly brzdy, respektive kotouče, které se po pár ostřejších bržděních začaly kroutit a volant mi házel jak blázen. Naštěstí když vychladly tak se to srovnalo a při normální jízdě a normálním brždění jsou stále použitelné a neháží.

Odkaz ke komentáři

No super.....když se trochu víc zahřály, tak to s volantem při brždění pěkně házelo....prostě se začaly kroutit kotouče...po vychladnutí je to zase OK. To líznutí nebylo o retardér, ale v ulici Chotkova (jak jsou Chotkovy sady), kde když vyjedeš ten kopec nahoru z malostranský a jedeš rovně jako na Hradčanskou, tak jsou tam kostky a pěkně zvlněný....no a já do toho vlítl a bylo....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...