Přejít na obsah

Zvukova signalizacia zapnutych svetiel

Doporučené příspěvky

Nazov temy vravi za vsetko (dufam), castokrat sa mi stava ze pri odstaveni auta zabudnem vypnut svetla a dost si to odnasa baterka. Mam OCT1 r.v. '98 a rozmyslal som, ci by sa nedala dorobit zvukova signalizacia, lebo som presedlal zo zabozruta ( :palec: ) a v tomto modeli mi to chyba.

Riesil to uz niekto? Dalo by sa to domontovat svojpomocne, napriklad original z inej generacie? Bude k tomu treba RJ, alebo staci bzuciak napojit na svetla, spinaciu skrinku (klucik v nulovej polohe) a dvere?

aj ked tam rozmyslam nad tymi dverami, nie som si isty ci to pojde... Vedeli by ste niekto poradit?

Odkaz ke komentáři

A co udelat automaticky zapinani svetel? :palec: Sednes, otocis klickem, nastartujes, automaticky se ti zapnou predni svetla, zadni svetla a osvetleni SPZ (myslim). Kdyz vypnes klicek, zase se to vsechno vypne. A nemusis se o nic starat.

Jde to bud na mlhovku - http://skodaoctavia.cz/clanek/svetla-pro-d...i-snadno-zdarma

a nebo to jde na normalni svetla - http://skodaoctavia.cz/clanek/automaticke-...ri-nastartovani

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

mikrospinac v zamku dveri, spinacka

Ale pokud by nefachal ten mikrospínač,tak by nešlo ani stropní světlo při otevření dveří.Je to tak? Světlo přesto funguje.

Dnes jsem zkoušel odpojit snímač od nádobky na chladící kapalinu a po nastartování alarm bzučel,tak bzučák je ok.

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Zdravím, mám taky dotaz ohledně zvukové signalizace zapnutých světel při otevření dveří. Mám octavii 1.9 tdi, 81kw, 2002....včera jsem dobíjel autobaterii a od té doby mi přestala signalizace fungovat. Taky mi neukazuje maxidot, že mám otevřené dveře a nesvítí mi světlo ve dveřích u řidiče......taky je chyba v tom mikrospínači? popřípadě jak ho vyměnit a cena???? díky moc

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...

Zdravím, mám taky dotaz ohledně zvukové signalizace zapnutých světel při otevření dveří. Mám octavii 1.9 tdi, 81kw, 2002....včera jsem dobíjel autobaterii a od té doby mi přestala signalizace fungovat. Taky mi neukazuje maxidot, že mám otevřené dveře a nesvítí mi světlo ve dveřích u řidiče......taky je chyba v tom mikrospínači? popřípadě jak ho vyměnit a cena???? díky moc

Tak po roce nefungování letos začal občas fungovat - až s příchodem mrazů :) občas šlo občas ne....nakonec místo drahé opravy u elektrikáře jsem zkusil poslední variantu - prostříkal jsem zámek řidiče sprejem na kontakty a vše funguje zase jako dřív - zvuk. sign. světel, stropní světlo, světlko ve dveřích i maxidot :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...