Guest carved Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 stává se mi poměrně často že mi stěrače končí ve dvou polohách. první poloha je až dole že stěrače ani nevidím, druhá poloha je že stěrač povyjede ještě asi o 2cm. Když jsou stěrače přimrzlé v "druhé" poloze a nastartuji mají tendenci se vrátit do "první" polohy. Nevím zda je to normální. Prosím o radu. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 (upraveno) Důvod zodpoví asi místní odborníci. Nicméně je to normální Upraveno Leden 13, 2011 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Je to ochrana proti opotřebení stíracích gum - stěrače nezůstávají pořád ve stejné koncové poloze, ale ta se mění právě kvůli opotřebení - otlačení stíracích gum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Je to funkce,která ti chrání gumičky řekněme i kdyby za 300kč ale elektronika,která se tu funkci stará stojí tisíce a další kravina co se muže pos... Fakt Výborná tahle funkce... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Navíc pokud se ti jednou za čas přestaví do té horní polohy, dají se ukrást 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Je to funkce,která ti chrání gumičky řekněme i kdyby za 300kč ale elektronika,která se tu funkci stará stojí tisíce a další kravina co se muže pos...Fakt Výborná tahle funkce... :( Kdybys je měnil 2x ročně jak radí výrobce a kupoval je v servisu, tak tu nemluvíme o 300 Kč. A ještě jsem neslyšel o nikom, komu by se to po :-D Navíc pokud se ti jednou za čas přestaví do té horní polohy, dají se ukrást :P To tvrdíš Ty Jirko, ale já to doma zkoušel a mě to třeba nejde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Tak to tvrdím jen já..fajn, tím líp. Ale nám to šlo zatím na všech, co se kolem mihly..a to včetně vzorků na parkovišti.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Asi nemám vzorek z parkoviště :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Dají se ukrást i když jsou zalezlé.Normálně Ti za to frajeři vezmou a přes motorek vyhnou až do půli okna,no a tam už si to krásně sundá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Musím potvrdit, že u mého vozítka když zůstanou v horní poloze, tak jdou bez sebemenší námahy zvednout a ukrást. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Tohle už se tu jednou řešilo tak sem to sledoval, zkoušel a sem na tom jako mischicka. Prostě bez násilí nejdou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Bohužel se musím přidat k táboru, kterým ty stěrače ukrást jdou (OII, MR2006). Prostě v té horní poloze, ve který se stěrače občas zaparkujou, stačí vzít za ramínko stěrače a pohodlně s nima vyject do půlky okna zbytek už asi ani nemusim popisovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Bohužel se musím přidat k táboru, kterým ty stěrače ukrást jdou (OII, MR2006). Prostě v té horní poloze, ve který se stěrače občas zaparkujou, stačí vzít za ramínko stěrače a pohodlně s nima vyject do půlky okna zbytek už asi ani nemusim popisovat... Ukrást jdou každý octavii,a to i když jsou stěrače dole.Prostě ten motorek je slabší než člověk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 21, 2011 Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 No tak destruktivně jde ledacos. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.