Saurus Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Ahojte, mám na mojej ochcávke 1,6 75kW problém s neustálym tvorením kondenzátu vo forme žltého slizkého nánosu na spodnej strane olejového víčka. Aj keď to vyutieram, po týždni je to tam znova. S týmto som sa naposledy stretol na svojej Škode 120L... Mám si robiť starosti alebo je to bežná vec u tohto motora? Auto inak jazdí normálne, voda sa nestráca, olej vyzerá normálne. Robí to aj Vám? T. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Vyměň olej a dobrý. Taky mi to dělá, hlavně když už olej má něco za sebou a taky že je zima, je větší vlhkost. Ahojte, mám na mojej ochcávke 1,6 75kW problém s neustálym tvorením kondenzátu vo forme žltého slizkého nánosu na spodnej strane olejového víčka. Aj keď to vyutieram, po týždni je to tam znova. S týmto som sa naposledy stretol na svojej Škode 120L... Mám si robiť starosti alebo je to bežná vec u tohto motora? Auto inak jazdí normálne, voda sa nestráca, olej vyzerá normálne. Robí to aj Vám? T. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 jak dlouhy jezdis trasy?? pokud jen couracky po meste tak to ma taky na to vliv :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Pokud jezdíš krátký trasy, tak je to v tomto období úplně normální a pokud se ti nestrácí voda (píšeš že ne) tak to neřeš, sám uvidíš na jaře nebo v létě, že bude víčko suchý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Saurus Odesláno Leden 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 Čaute, ďakujem za rady, som rád, že je to bežné a nemusím sa zasa o niečo starať. Olej je takmer nový, menil som ho pred zhruba 3tis. km. Ale máte pravdu, na aute sa jazdia prevažne krátke trasy a často len so studeným motorom, tak to bude skutočne asi tým. Len ma zarazilo, že to isté, čo robil 25 rokov starý motor robí aj tento. Dlhé roky som jazdil výlučne na diesloch a u tých sa to nevyskytuje, tak som sa chcel poradiť. Tak ešte raz díky. T. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 16, 2011 Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 je to normální na benzínu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.