DuDe Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Měl jsem nehodu a vystřelili mi přední airbagy . Potřeboval bych to dát do cajku . Sehnal jsem nové airbagy , řídící jednotku , pásy a palubovku . Výměna myslím nebude problém , ale jak to rozchodit ? Asi nebude jen stačit vše vymenit a je po starostech že ? Na co is dát bacha při výměně , jak postupovat ? Byl bych rád kdyby mi někdo poradil , nebo kdyby se našel někdo z okolí Olomouce na výpomoc . Práci samozřejmě zaplatím . předem díky zy rady Jen ještě jedna věc . Dá se nějak zjistit jestli je koupená ŘJ v pořádku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 ŘJ airbagu jsi kupovat nemusel,dá se reaktivovat.Takže bych vše vyměnil a reaktivoval tvoji původní jednotku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Leden 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Četl jsem v dílenské příručce , že je neopravitelná , že se musí vyměnit . No každopádně jsem vše koupil jako sadu , takžeji když ji nepoužiju tak ji prodám . Mám spíš obvu , když nasadím a připojím nové airbagy na puvodní ŘJ - nevystřelí ty nové airbagy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 navystřelí a ikdyž jsi to koupil jako sadu,může být jednotka jinak zapojena,jej jich spousta druhů,nemusí ti sedět konektor,proto jsem psal,že je lepší reaktivivat tu starou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Leden 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 A teoreticky pokud bude ta jednotka stejná a dám ji tam . Bude se to muset nějak aktivovat přes VAG ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Leden 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Díky moc za rady . Jen ještě jedna otázka . Když budu připojovat tu jedntku a airbagy , mám odpojit baterku nebo to není potřeba ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Správně bys měl stáhnout okna, odpojit baterku, instalovat jednotku airbagů, zapnout zapalování a teprve potom připojit baterku a nějakou dobu počkat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Nestraš ho.Baterku samo odpoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Nestraším, sám bych to tak asi taky nedělal, ale je to správnej postup tak aby se nemohlo vůbec nic stát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Leden 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Hoši tak jsem zvědavej jak dopadnu . Nějak se mi do toho dvakrát nechce ;) Doufám že mi nepráskne airbag do xichtu . Když to shrnu - odpojit baterku , odpojit airbagy a ŘJ . Napojit vše nové - připojit baterku a mělo by být vše OK ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 21, 2011 Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 airbagy odpojuji denně a zatím nevystřelily ani nevím o nikom komu by vystřelily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.