Přejít na obsah

Černý ďábel KID :)

Doporučené příspěvky

Kide tak to je mi sakra lito, jak pise Razty ta cerna nejak pritahuje smulu, ja sem dneska dvakrat malem srazil srnku....tak snad budes brzy opraveny at se setkame pekne nalesteni na nejakem srazu :smich:

ahoj Moliku :lool: dikes za sustrast :D ... no vidis to uz si mohl mit taky skodu a dost vekou kdyz srnka.... v lednu jse to de strikat i s naraznikem prednim a vsema listama :lol: ... jojoooo to pridu rad kdyz bdue nejakej :lol: ale uz na elektronoch

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

No pružinama ti to padne,ale seriový tlumiče jsou schopný ustát cca -35 relativně bez problémů,ale hodně se stává, že když dáš snížený pružiny na seriový starší tlumiče tak ti zadek padne víc než předek (např. Houmik) To ještě raději chvíli pojezdi na serii a udělej to pořádně.

Odkaz ke komentáři
No pružinama ti to padne,ale seriový tlumiče jsou schopný ustát cca -35 relativně bez problémů,ale hodně se stává, že když dáš snížený pružiny na seriový starší tlumiče tak ti zadek padne víc než předek (např. Houmik) To ještě raději chvíli pojezdi na serii a udělej to pořádně.

aaaha tak to diky za radu ;) :)

Odkaz ke komentáři
nemáš vubec za co chlape ;-)

Koukni dyžtak na moju jak vypadá na KW -35/-35 ;-) nepochopím jak někdo může jezdit na -80 jak jsem se tu někde dočetl...

jojooo koukal sem na tvoji a to mas aj tlumice tam nebo jenom ty pruziny -35/-35? ;)

to asi jezdi na -80 jako pekelnici ze skrkaji :)

Odkaz ke komentáři

No já taky neměl,ale rupla mě pružina tak jsem musel řešit... vyšťoural jsem co bylo pošetřeno, přidal z vejplaty, chodil 14dní na pastvu a nějak jsem to do kupy dal no...

PS: Mohl by jsi mě chlape hodit do SZ co všechno obnášela přestavba na 6ti stupňovou převodovku a co tak cca vyšlo?

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři
No já taky neměl,ale rupla mě pružina tak jsem musel řešit... vyšťoural jsem co bylo pošetřeno, přidal z vejplaty, chodil 14dní na pastvu a nějak jsem to do kupy dal no...

PS: Mohl by jsi mě chlape hodit do SZ co všechno obnášela přestavba na 6ti stupňovou převodovku a co tak cca vyšlo?

no mam este mesic cas auto pujde na strikani za tyden ;) tak se uvidi..... ta 6 prevodovka tam uz byla kdyz sem auto koupil od Titana :D skus kdyz tak napsat jemu... ale je to parada 6 kvalt paradni spotreba a motor v klidu :)

Odkaz ke komentáři
Toz pokud uz chces prejit z 17 :)tak uz bych se hecnul a sel bych rovnou do maxima a to 19 :lol:

fuuuha az do 19?.. no u nas mame blbe namesti a tama jezdit na 19 tak asi mi vypadnou zuby :lool: tento rok 18 a pristi mozno vic :lool:)

este mam dilema nyd tyma pruzinama ci -35 nebo -40 :blink:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...