Přejít na obsah

Černý ďábel KID :)

Doporučené příspěvky

JESTLI KOUPÍŠ NOVÉ KOLA, TAK SI NECH SPIDERY NA ZIMU :) I KDYŽ 17" SPIDERY DÁVAT NA ZIMU DO TÝCH SRAČEK, TO BY MI ASI UTRHLO SRDCE :(

Razty Spidery jsem v nedelu prodal jednemu z Clubu... tak mam ted jenom plechace a penize na nove 18" jake ma Fanous na cervene RSke :( takhle by to mnelo vypadat na leto..

post-373-1265316780_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
JO NECHÁM JE NAKOMAXITOVAT ČERNOU POLOMAT. UŽ SEM TAM VOLAL A DOMLUVIL SEM SE S TÍM CHLÁPKEM CO TY KOLA KOMAXITUJE. ŘÍKAL ŽE ZA VŠECHNY 4 KOLA SI VEME 1 000,-KČ A TO JE SUPER CENA

tak to je moc dobra cena podle mne :() a kdy to tam budes davat? uz aby to bylo na aute coo?? :)

Odkaz ke komentáři
ŘÍKAL ŽE SE MÁM OZVAT TAK ZA MĚSÍC, MAJ MOC PRÁCE. UŽ SE TĚŠÍM JAK MALÉ DĚCKO ;) :)

UŽ ABY BYLO JARO :(

dockame sa presne tak... jak je neco nove tak sme jako male deti presne :o ... ja mam ted objednane HR pruziny tak se tesim jak dojdou :(...uz at je teplo lebo sa neda ani na pedal poradne slapnout :D

Odkaz ke komentáři
SKODA MONTENEGRO: dekuju chlape :( s tema listama je to hned vacsi fesanda....

Connect: navnadilo te to lakovani ze? :( urcite to dej vypada to skvele... RS striesku chcem tak ale nevim kde ju zehnat :o podla pisana kukam ze si take slovak jak ja ;)

jo je tedka moc pekne......moc lepsi nez ty cerne :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
KONNWAS: ja sem ty puklice odkukal od tebe no :) sem nad tym rozmyslal nad tema tvojima pruzinama lebo tam chcu dat 18ky vis a rozhoduju sa medzi -35 a -40... a kdybych je chtel pockal bys este tyden? :lol: a cena by byla jak pohybliva ?? :) myslim ze je asi vemu :D

-35 nebo -40 je stejny, zalezi na motorizaci auta a na vaze zatizeni predni napravy :) Nektery vyrobci udavaji 35 nektery 40..

Radsi bych je prodal tobe vis, ale ted mi pisou 3 lidi a ja to potrebuju co nejdriv prodat!

Ale zatiim mi pisou jen e-maily, takze to nebude nic vaznyho. Nemam rad takovy lidi, po telefonu je to mnohem rychlejsi. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
-35 nebo -40 je stejny, zalezi na motorizaci auta a na vaze zatizeni predni napravy :) Nektery vyrobci udavaji 35 nektery 40..

Radsi bych je prodal tobe vis, ale ted mi pisou 3 lidi a ja to potrebuju co nejdriv prodat!

Ale zatiim mi pisou jen e-maily, takze to nebude nic vaznyho. Nemam rad takovy lidi, po telefonu je to mnohem rychlejsi. :rolleyes:

tak to znam to je na nic nez se clovek domluvii :D no ja se rozhodl ze je teda od tebe urcite koupim.. jen mi pride vyplata az 11.3. :)

a navic ostali by tu v CLUBE :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • I když je toto vlákno již několik let mrtvé, rád bych popsal pro ty, kteří před tímto problémem stojí poprvé, jak se dveře štelují správně. Dveře se štelují šrouby na pantech vždy v horizontální rovině. Přítlak spodního nebo horního rohu dveří se šteluje šrouby na dveřích. Výška dveří na straně zámku (většinou dveře stářím spadnou a jdou špatně zavřít) se šteluje šroubama na spodním pantu na karoserii. Na předních dveřích je jeden šroub z interiéru a druhý z venku (na předních dveřích se k tomu šroubu dá dostat po oddělání zástěrky a částečně podběhu předního kola). Na horní pant, pokud není poškozený, většinou není nutno sahat. Pokud je auto na heveru, je nutno počítat s tím, že až se auto sundá, tak se karoserie prohne a dveře si trochu sednou. Tudíž je nutno dveře v autě na heveru utáhnout tak, aby byly mírně nad ideální polohou zámku. Postup výškového seštelování předních dveří: povolit šrouby na přením kole a dát auto na hever sundat přední kolo a zástěrku (na třech šroubech a dvou plastových západkách, které by se měly před sundáním vyvlíknout) vyšroubovat 2 šrouby na podběhu na straně ke dveřím (není nutno sundavat celý podběh) a povolit šroub na spodním pantu dveří, který je za podběhem dobře dosažitelný. Nyní dveře visí na spodním pantu pouze na jednom šroubu. sundat obložení interiéru z duhé strany spodního pantu (na dvou šroubech) a povolit druhý šroub pantu. Šroub je poměrně hluboko v díře u držáku konektoru kabelů dveří. Je nutná ráčna s nástavcem, nebo torx zástrčný klíč s nějakou trubkovou násadkou. V tomto okamžiku se dveře vlastní vahou propadnou a jdou zavřít jen, když se nadzvednou. dveře přivřít a podložit tak, aby byly mírně nad ideální polohou (používat dřevo a hadry, aby se nepoškrábala barva). Pokud člověk nemá k dispozici dříví příslušné velikosti, dá se použít druhý hever. Utáhnout vnější šroub pantu od kola. Musí se to párkrát vyzkoušet a dostat do ruky sílu utažení šroubu i výšku nadsazení dveří. Nakonec utáhnout vnitřní šroub. Je to docela milimetrová práce, protože při odhadování nadsazení dveří je nutno vzít v úvahu, že dveře si sednou dvakrát: jednou, když se sundá podložení dveří po utáhnutí šroubu pantu a podruhé, když se auto sundá z heveru. Takže se to musí párkrát zopakovat. Nicméně, kdo si dá záležet, má dveře seštelovány lépe než ze servisu, kde se s tím nikdo nepáře.  
    • Tak dnes jsem překonal 1500 km, píšu si to tady do deníčku 😄. Přes víkend to kašlu, to vedro je hrozné, dnes jsem jel 40 km a tachometr mi ukazoval 35,9°C - hruzinec. Jet nějaký delší kopec, tak mě jebne.🙈
    • No myslím, že jsi určitě neudělal chybu. Tak ať jsi taky spokojený. Já jsem zatím max. spokojený 😉👍 
  • Vytvořit...