Přejít na obsah

Černý ďábel KID :)

Doporučené příspěvky

Ahoj pane, tak to je blbe ze si musel byt tazen :)ale hold kdyz se do auta vrta tak to obcas prestane jet :)ja sem mel podobny problem asi pred 2 mesicema :)jedu jedu najednou na maxiku hlaska emise do dilny, auto jen startlo a nereagovalo na nic, takze odtah a nakonec se zjistilo ze ridici jednotka v haji :)

kazdopadne si myyslim ze to je zase nejaka elektricka blbina ktera si postavila hlavu .)

Odkaz ke komentáři
Ahoj pane, tak to je blbe ze si musel byt tazen :)ale hold kdyz se do auta vrta tak to obcas prestane jet :)ja sem mel podobny problem asi pred 2 mesicema :)jedu jedu najednou na maxiku hlaska emise do dilny, auto jen startlo a nereagovalo na nic, takze odtah a nakonec se zjistilo ze ridici jednotka v haji :)

kazdopadne si myyslim ze to je zase nejaka elektricka blbina ktera si postavila hlavu .)

no my sme to dnes napojili na citacku... a nedalo se dostat ani do ridici jednotky... nic se sni nemohlo spojit ani paubni PC ani airbagy... bud to bud enekde nejaky kabl v haji nebo ridici jednotka... zitra to veze odtahovka ke kamosovi ktery to bude delat... tak do patku snad budu pojizdny :)

Odkaz ke komentáři

tak chlapi ja este stale nefrcim :) :P uz 9 dni bez auta.. .jako kdyby mi chybela cigareta :P este ze aspon pritelkyni ukradnu sem tam ford focus a na nem se prohanim ale chyby mi TURBOO :)

ze servisu rikal ze v utery a ve stredu by to mnelo byt hotovy... tak hned dam vedet co s tim bylo... pak zrovna dostane DENNI sviceni o vykendu jak ma MOLIK.. uz se na nej tesim jako maly kluk na anglicak :(

Odkaz ke komentáři
tak chlapi ja este stale nefrcim :( :( uz 9 dni bez auta.. .jako kdyby mi chybela cigareta :) este ze aspon pritelkyni ukradnu sem tam ford focus a na nem se prohanim ale chyby mi TURBOO :palec:

ze servisu rikal ze v utery a ve stredu by to mnelo byt hotovy... tak hned dam vedet co s tim bylo... pak zrovna dostane DENNI sviceni o vykendu jak ma MOLIK.. uz se na nej tesim jako maly kluk na anglicak ;)

to znám, ted jsem byl 3 dny bez auta a jezdil jsem s toytou rav4 2.0 4x4 113 kW a chybělo mi turbo a nafta HOOODNĚ :( strašnej ten benzín !!!!

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři

OPRAVENOOO!!!

tak se hlasim s opravenym autiii... :) .. bylo to uhniti kablu u ridici jednotky... je tam ted natahla nova kabelaz tak je uz znova vsechno jak ma byt... a KID jede jak drak :lol:

FOTO jeste z odtahovky :D

post-373-1251569237_thumb.jpg

+ nove denni sviceni dnes namontovano

posledni foto bez denniho sviceni

post-373-1251569398_thumb.jpg

a tu uz je s....

post-373-1251569368_thumb.jpg post-373-1251569419_thumb.jpg post-373-1251569434_thumb.jpg

tak co na to rikate panove?? :)

Odkaz ke komentáři

Ty dení světla sis dělal sám ? co to má za diody ? jakou svítivost a úhel ?

Zjišťuju pořád dokola že denimu sviceni v devil eyes Audiny se nic nevyrovná, ani ty krátke shitske náhražky jak si každej dává do narazniku ani udělátka podomácku. Ani ty shitske devil eyes na Koktu. Chce to asi mega svítivost a velký úhel.

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...