Přejít na obsah

nejde nastartovat

Guest vladimir.boss

Doporučené příspěvky

Guest vladimir.boss

ahoj lidi. mam problem s nastartovanim moji oktavky. sjel sem do prikopu a a nechal auto nastartovane asi po deseti minutach mi auto samo chciplo a od te doby nejde nastartovat. Nenasel jsem zadne viditelne poskozeni, krome pomackaneho leveho predniho blatniku. Kdyz jsem se to potom pokousel nastartovat, tak to chvíli tocilo jako by ("na sucho"). potom to vypadalo jako kdyz je vybita baterka, coz mi prislo divne protoze mam asi dva mesice novou (74 KW).no i pres to jsem ji dal na nabijecku. i po nabiti to ale nechce startovat a porad se to chova jako se slabou baterkou. poradi mi nekdo?

Odkaz ke komentáři

vzduh ve palivovem sistemu? Pokud auto bylo naklonene a nadrž ne plna tak je to možny :) Baterka se vybila pokud jsi dlouho zkoušel nastartovat, to nezaleži na jeji stari, TDI potrebuje dost energie aby nastartovalo.

Mne jedine todle napada, i gdyž jsem slišel že octa ma samo odvzdušneni. Jakej je to rok vyroby? Nemaji nhodou novejši octy blokadu palyvoveho systemu po narazu jako fabie? Ale to by pak po narazu chciplo a ne šlo by to tech 10 minut!

Treba zkusit v jakem je stavu starter? Jestly se dusletkem narazu neodpojilo neco s neho?

Odkaz ke komentáři
Guest vladimir.boss

takze jsem mel doma mechanika a prisli jsme na to ze to neni ani elektrikou ani baterkou ani starterem, pridreli se salky takze je musim vymenit a taky olejovou vanu protoze to odnesla i vana a vytekl olej, coz v te tme nebylo videt.tak zitra to uz snad bude ok! dekuji za rady!!!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...