Ol@f Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Vcera vecer jsem dolil olej pac maxik uz zase zebral o kapicku 5W-40. Bylo na spodni strane rysky, dolil jsem zavrel a neresil. Rano dojdu a maxik zase zebra olej jeste pred nastartovanim. Nastartuju, kontrolka nezhasla takze mezistav asi zadnej. Chcipnu otevru kapotu jestli jsem nezapomel zavrit vicko. Vicko je na svem miste. Zavru nastartuju zase zebra o olej. Cestou jsem premyslel nad tim jestli to muze byt cidlem tlaku oleje nakonec mi doslo, ze prece kdyz otevres kapotu melo by se to hlaseni o stavu oleje vymazat aspon na nejakou chvili kapota byla otevrena 2x a nic. Kdyz jsem priijel do prace nechtelo se mi v te zime a tme resit ze otevru kapotu a budu hledat ten mechanismus na otevreni pac je nejakej zatuhlej a nevyjizdi komplet, odpo nebo v garazi otevru kapotu a uvidime jestli maxik ukaze ze je otevrena kapota. Otazk zni pokud neukaze kde hledat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Ak má auto maxidot, alebo alarm z výroby, alebo predĺžený servisný interval, čidlo je súčasťou zámku kapoty. Skontroluj ten maxidot či reaguje na otvorenú kapotu a ak nie, je to jasné - treba skontrolovať zámok, konektor, kabeláž k zámku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Čidlo otevření kapoty je mikrospínač v zámku kapoty vepředu před chladičem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinek Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Ahoj všem chtel bych se zeptat. Kdyz otevru kufr tak na maxidotu se mi nezobrazi ze mam kufr otevrenej. Nevite cim to muze byt? Spatnej mikrospinač nebo ten prikrospinac je v zamku? Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 zamek se prodava ve dvou variantach s mikrospinacem a bez, co si pamatuju Vasa tenkrat rikal, ze obcas se trhne kabel, ale vetsinou a to byl muj pripad je ustiplej kousek toho mikrospinace. http://www.cc-autodily.cz/zamek-pred-vika-1_1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinek Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Ol@f: Ale ten odkaz co si posilal je zamek pro predni kapotu ja mel na mysli zamek 5dveri kufru (hatchback) tam je to taky reseno ze spinac je v zamku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 aha kufr sorry jsme to poradne neprecetl, jdu mrknout do etky lim nebo combi ? EDIT: zda se ze oboji maji stejnej takze 1z5 827 501D, etka k tomu nabizi jeste nejaky konektor 8E0 971 832, takze predpokladam ze spinac je soucasti zamku. http://www.cc-autodily.cz/zamek-vika-5-dveri 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinek Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Dobra dekuji pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 (upraveno) Taky jsem nechával měnit u táty zámek vepředu zlobilo to s alarmem. Upraveno Červen 6, 2012 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alex.333 Odesláno Leden 7, 2021 Sdílet Odesláno Leden 7, 2021 Zjistil jsem, že mám zřejmě někde přerušený kabel od čidla, protože čidlo funguje dobře, avšak maxidot otevřenou kapotu neregistruje a při každém startu na mě auto řve, ať zkontroluji hladinu oleje. Nevíte, ve kterém místě se nejčastěji káblík "trhá"? Vypadá to, že podél kapoty (až do chráničky u akumulátoru) je v pořádku. Omlouvám se - patří to do sekce jedničkové Octy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.