romariooo Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Nesmíš mít pověšený prádlo a nejíst drůbež a polévka by měla bejt čočková... Prádlo jde mimo mě ale ta čočka mi prostě nejede Taky jsi to mohl napsat dřiv ty kluku jeden ušatej! U nás na Kavkaze jsou jiny pravidla hry... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Taky si myslím tam se jí co zrovna je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Taky si myslím tam se jí co zrovna je :P :D a jseš dnes v noci bez těch svých R14 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Aspon fotku Vám pošlu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Dnes musim jit do fitu i kdybych se měl zbláznit jak na novej rok tak po celej rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tak jsem jel na rotopedu po hooodne dlouhý době, a jsem KO, zpocenej, utahanej, mrtvej, proč jíst tak chutná a je to tak jednoduchý a potom hubnutí tak nechutná a je těžký... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Mílo: nevzdávej to!!!!!!! To chce nějakou motivaci Třeba novou milenku teda partnerku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 (upraveno) Ted už to nevzdám, musím kurnik už proto zdraví který si tloušťkou kurv.m, no a nový baby přijdou po zhubnutí, jak za starejch časů :) Upraveno Leden 3, 2010 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Dnes musim jit do fitu i kdybych se měl zbláznit :) jak na novej rok tak po celej rok No já jsem 1. taky vyběhl a jak idiot jsem se vracel, protože všechno bylo zavřený :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 taky jsem poctive behal a behal pred vanoci cely mesic, pak jsem jednou vybehl, zvrt si kotnik na snehu a mam vsechno zpatky prez ty vanoce a vybehnout jeste nechci, jelikoz ten kotnik poboliva a jsu rad, ze chodim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Dnes hlásím opět rotoped, dnes ujeto o 1km více, byl jsem nasranej z práce, tak to šlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 taky sem začal v říjnu chodit do posilky, abych si protáhnul tělo a zahnal osobní problémy.. ahle hlavní důvod je, že chci zhubnout 10kg.. zatím se moc nedaří, musím se naučit dodržovat pravidelný přísun jídla a jíst víc ovoce a zeleniny.. chodím 3x týdně - úterý, čtvrtek a neděle. V úterý jedu kozy a bicáky. Ve čtvrtek ramena a tricáky. Samozřejmě v každém tréningu nechybí nohy, záda a břícho. V neděli pak jedu znova kozy a bicáky. Jedu zatím nižší váhy, po 4 sériích na 9 opakování. Žádný doplňky stravy neberu, přijde mi to zbytečný, chci se vypracovat sám, ikdyž to bude trvat dýl.. letos du poprvý a už se dost těším, chodím od 7 večer tak do půl 9.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 Ty záda dávám zvlášt, pokaždý je dávat (ve smyslu 4-5 cviků po 4 sériích při min 10ti opak), to bych pak byl dost jetej, když si k nim představím ještě kozy např. a tu druhou partii bych už nedal na 100% asi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 (upraveno) jo, zada je asi lepsi poctive a zvlast, ty klidne vystaci na cely jeden trenink :D a doplnky stravy... to je proste tema samo o sobe kdyz budes chodit cvicit treba cely rok, tak zacnes brat nejdriv protein, pak nejaky BCAA, atd, aby si tomu svalu pomohl, protoze jinak ho jen nicis. Upraveno Leden 5, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 Hoší a neni to škoda cvičit ty záda samostatně? když při tom krásně protáhnete ramena a nastartujete tricáky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 ale na zadech mas svalu vic, na bicak ti staci treba jen 2 cviky... proto toho stihnes vic do hodiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 Hlavně lidičky ty tréningy měňte at tělo šokujete co 3 měsíce obměnit complete, a já měl vždy 2-3 cviky na partii stejný a jeden byl pokaždý jinej, ale cop tu plácám nerozumím tomu proto jsem tak tlustej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 tam staci, kdyz jednou za mesic nebo za 3 tydny "prohrejes" i druhy svalovy vlakna (ted nevim, jestli cerveny nebo jak se jim rika) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 P2M: na záda jedu max. 2 cviky a ty střídám co trénink Miles: jak to myslíš s obměňoáním? zkoušet různý cviky nebo prostřídat partie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 tak co? ste se na to všichni přes zimu vybodli??? :lool: já byl včera a dneska du znova.. dal sem si ramena a tricáky, s klukama se dobře hecujeme :D je to super.. dneska dem na kozy a bicáky.. břicho, nohy a záda jsou samozřejmostí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 nevybodli, chodime chodime :lool: ale ted je pred zkouskama ve skole :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 no a to je právě ten pravej čas jít se odreagovat do posilky, ne? :lool: já si tam vždycky perfektně "odpočinu" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 zrovna ted je to ztrata casu :lool: ztratim tim tak 3 hodiny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 já mám naštěstí fitko 10 minut od baráku :D a tam býváme tak hoďku a půl až dvě.. tak ono mezi tím i dost kecáme :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Cvičim pořád, nemám potřebu tu o tom kontinuálně psát jako vy játra :D Zkoušky mám hotový, takže než začne letní, tak času dost a 3x týdně to stále dávám, naposledy v pátek ramena a nohy a včera záda a tricy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 od brezna konecne zacinam rubat i ve Vidni, skvely :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 super, našel si tam dobrý fitko jo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 dobry, novy a hlavne za skvely penize :) 19 euro mesicne, dostanes kartu s chipem a chodis si jak chces a v kolik chces, otevreno je 24/7/365 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Já ted cvičim hlavně se sněhem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Včera po měsici jsem dal nohy-hluboké dřepy s 50 kg činkou a byl jsem rád že jsem odešel po svých... Co děláte na nohy? Kolik serii a jaké cviky? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.