Guest houmik Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Mam tu cest zacit tema o fitku na novym foru Za hodinu odchazim do posilovny, uz je to tam jako muj druhy domov ;) pres leto prijde na radu zase extra plan na cviceni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Chodil jsem asi 3 měsíce s klukama od PČR,ale nějak na to nebyl čas tak teď už jen občas doma...ale bavilo mě to.Není lepší pocit než když člověk neutáhne ani volant B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Já taky chodil asi půl roku,pak jsem přestal kvůli kámošovy,našel si holku a vykašla se na mě.Tak jsem si domu koupil posilovací lavici na břicho,no to mi vydrželo asi měsíc,teď se na něm přezouvám.Nevíte někdo o lehčím způsobu jak posilovat?třeba u televize s pivem?? B) ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Mam tu cest zacit tema o fitku na novym foru ;) Za hodinu odchazim do posilovny, uz je to tam jako muj druhy domov pres leto prijde na radu zase extra plan na cviceni :( Houmiku: Tys mě předběhnul!!! ach jo... Od zitra začínám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 J dnes nemohl, na kole pršlo a cvičení přítule spí po noční, tak nedělám kravál:-( tak zejtra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Milane: a co váha? Šel jsi dolů nebo jak??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Romane, raději tam ani nechodím , nějak mi to nejde, sice si zacvičím, ale pak se sprasím nějakým jídlem a jde to všechno do kytek :-(, není ta vůle jako dřív... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Romane, raději tam ani nechodím , nějak mi to nejde, sice si zacvičím, ale pak se sprasím nějakým jídlem a jde to všechno do kytek :-(, není ta vůle jako dřív... Potřebuješ motivaci...třeba novou milenku! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Tak to raději budu takovej jakej jsem Romane... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Tak to raději budu takovej jakej jsem Romane... :) Tak to Tě chválim!!! Takže zitra začináme jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Ty woe kolikrát jsme si to tu už řekli:-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Dvakrát? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 No právě, ale zejtra už na to idu, dnes mi praskly mezi nohama další kalhoty, za chvíli nebudu mít v šem chodit:-((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Romariooo: ;) promin, kdyztak to admin napravi :P a muzes ho zalozit ty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Romariooo: ;) promin, kdyztak to admin napravi :P a muzes ho zalozit ty :) Já jsem si dělal prdel! V pohodě.Hlavně že jsme se tady sešli vezdravi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Ha posilovna... Rád jsme chodil, celkem dlouho jsme chodil. Kde jsou ty dny kdy jsme nemohl ani na klavesnici od PC nemohl psát, či si pořádně ani opbléct triko jak jsem měl mrtvý ruce. Autem raději jezdil kámoš. bohužel nějak to teď nedávám časově... :-( Ale snad se dokopu alespoň doma začít... U tchána na půdě prej leží lavice tak ji možná dotáhnu dom... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 I ja chodim uz nejakej ten patek..Je to o hodne velky discipline a chce to se do toho zakousnout..Cloveka to musi bud bavit a nebo musi mit cil,jak chce vypadat,jinak u toho dlouho nevydrzi..Coz je jak koukam bohuzel i u nekterych tady.. Kazdopadne ja myslim,ze me osobne to vydrzi hooodne dlouho... :D Uz je to nejakej takovej zazitej zpusob zivota,nebo co.. :( Zrovna vcera sem byl cvicit.. Ve ctvrtek me to ceka zas.. :D Bude to asi trochu tezsi trening,tak jsem zvedavej.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 hehehe jak vzacna shoda. Po rozchodu s bejvalkou sem cca 2 roky chodil pravidelne 2x tydne. Sem dost hubenej, tak zadny silenosti, jen krapet vyrysnout a trosku poladit ramena a kozy. Presne jak vy sem kolikrat asi tuzku nemohl udrzet v ruce. Docela to slo, to uz je skoro 5 let, pak sem si nasel novou pritelku ( v srpnu je svatba) a cas a motivace jsou fuc. Ted u sem skoro rok nebyl a i kdyz jinak sportuju, tak to zacina byt trosku videt. Domam ma par cinek, tak obcas protahnu ruce a ramena, ale to je napikacu. Musim si koupit pernamentku, to me prinuti chodit, aby ty prachy nepropadly. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Martyp: zrovna Ty jestli se Tě nepletu tak jseš docela dobry hovádko...dej sem fotečku at ostatní maji motivaci. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 I ja chodim uz nejakej ten patek..Je to o hodne velky discipline a chce to se do toho zakousnout..Cloveka to musi bud bavit a nebo musi mit cil,jak chce vypadat,jinak u toho dlouho nevydrzi..Coz je jak koukam bohuzel i u nekterych tady.. Kazdopadne ja myslim,ze me osobne to vydrzi hooodne dlouho... :D Uz je to nejakej takovej zazitej zpusob zivota,nebo co.. :( Zrovna vcera sem byl cvicit.. Ve ctvrtek me to ceka zas.. :D Bude to asi trochu tezsi trening,tak jsem zvedavej.. :D Tak mě to baví moc,ale museli jsme dojíždět cca 10km což nebyl problém. Jezdily jsme z kámošem na kolech a pohodička. Kámoš to pak nějak zabalil a já zkoušel chvíli sám,ale o ničem. Pak jsme chvíli jezdil z bráchou,ale když na mě majitel začal dělat machry a ja nevim co všechno jak ho po třech letech treninku 3x týdně) okrádám (jednou jsme si nevzal permici a domluvil se ze me to skrtnou priste) tak mě to tak znechutil že jsme si řekl fajn chvíli vydržím budou otevírat posilku u nás tak vydržím, jenže to se nějak zvrtlo a posilka není... Takže teď dilema co dělat. Buď se vrátit tam co jsem chodily nebo jit do druhý. Bohužel v tej je dosti narváno... :-( No prez prazdniny stejen neni cas a po prazdkach se uvidi... Nějak to musím vymyslet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Martyp: zrovna Ty jestli se Tě nepletu tak jseš docela dobry hovádko...dej sem fotečku at ostatní maji motivaci. ;) :D :( No,videli jsme se na SH v chabrech,byl jsem tam na motorce.. :( Jinak vedle na forum jsem naky fotos daval..Tady v praci zadny nemam,ale tak vecer neco prihodit muzu teda no,jestli to nekoho z Vas namotivuje.. :D Ale hovadko bych si nerikal..Ale diky :D Ty taky nejsi zadna susinka,tak klido prihod fotos taky.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Spooky1: No,kdyz je majitel dement a zacne vymejslet takovyhle sra*ky po takovy dobe,tak to bych ho asi taky poslal do rite..To se Ti nedivim.. Tak snad se tady navnadis a zacnes chodit zas... :D Chce se to zakousnout.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Spooky1: No,kdyz je majitel dement a zacne vymejslet takovyhle sra*ky po takovy dobe,tak to bych ho asi taky poslal do rite..To se Ti nedivim..Tak snad se tady navnadis a zacnes chodit zas... :D Chce se to zakousnout.. :( Ale joooo až uvidím vás hovádka a zkouknu starý fota jak jsme začínal bejt vyrýsovanej tak to určitě půjde. Zákus by byl porád,ale nějak to časově skloubit to dojíždění... Navíc musím bejt ted v práci o hodinu dýl takže je to taky na prd,ael nějak to určitě po prázdnínách zase vymyslím a zakousnu se... Jen sehnat sparinga... Brácha mě odejde na vejšku a je to v pytli...Snad zase přesvědčím kámoše... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Martyp: zrovna Ty jestli se Tě nepletu tak jseš docela dobry hovádko...dej sem fotečku at ostatní maji motivaci. :( Jj, Martin je zle nadělanej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Tak podle obličeje jsem se nespetl! Jsi to Ty.Já jsem dám fotečky když jsem měl 48 kg a ted co jsem byl na Tabě...nějaké zlepšení tam je ale je potřeba na sobě neustále makat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 P2M: Ty si vuuuuuul!! :D :D :D :D Romariooo,ok u tebe je taky znat, ze si "neco malo" pribral.. :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Na prani Romaria prihazuju jednu fotku z rijna roku 2007..Od ty doby sem pribral cca 6kg... Moc svych fotek nemam,ale tak muzu zkusit neco vyhrabat nekde.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Dobrej biceps... Jinak ja chodim do posilovny 2x tydne, vetsinou utery a ctvrtek. Prikladam par fotek Nasi male vesnicke cinkove mucirny (foceno mobilem). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Martyp: ten chlapec má sílu!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Jinak ja chodim do posilovny 2x tydne, vetsinou utery a ctvrtek. Prikladam par fotek Nasi male vesnicke cinkove mucirny (foceno mobilem). Ty woe... Tak takovouhle vesnickou mučírnu činkovou bych si nechal líbit... neobjevil jsme snad nic co by mě tam chybělo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.