Vladan Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 NO tady je moje foto ( Vladan). Hodyl sam tak kolem 6 mesicu (ale ne kazdy den) foto: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 Blacky: šílená představa člověče...a tos byl vyřazenej z provozu na jak dlouho? :) mnoo v patek rano sme byl jeste ve fitku, SO-St sem byl out, v patek zase fitko, tkaze vlastne jen tyden. mě by spíš zajímal (škodolibě :D :) ) průběh tý svatby teda :D No svatba prave v pohode, endiaron na tech 12 hodin zabral, tkaze v pohode, mel sem trochu teplotu, ale zadnej problem. BTW: dnaska sem si dal zase do ttela. jedu tricaky, a AUUUUUUUUUU :) kua fotky? mno tka ja taky nejakou najdu . , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
warhead Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 tak vidim ze tady jsou uz sami profici takze se zeptam potrebuju zmaknout bricho driv nez se ta svine rozleze mimo svoje uzemi ! ten zbytek snad taky vyresim ale to uz pozdeji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 tak vidim ze tady jsou uz sami profici takze se zeptam potrebuju zmaknout bricho driv nez se ta svine rozleze mimo svoje uzemi ! ten zbytek snad taky vyresim ale to uz pozdeji ;) Pofiki je velmi silné slovo ;) Břicho? ...jedině se zamyslet nad jidlem a životosprávou...pohybem.Jinak mužeš ho cvičit od rána do večera ale jakmile nezměniš jidelniček tak výsledek bude nulovej.Bohužel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
warhead Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 to sem zrovna nechtel slyset nejlepsi zelenina je pro me hromada masa v paprice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 to sem zrovna nechtel slyset nejlepsi zelenina je pro me hromada masa v paprice Hmmm...no právě...takže je to tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 mnoo v patek rano sme byl jeste ve fitku, SO-St sem byl out, v patek zase fitko, tkaze vlastne jen tyden. No svatba prave v pohode, endiaron na tech 12 hodin zabral, tkaze v pohode, mel sem trochu teplotu, ale zadnej problem. No a jsi si jistý, že to byla salmonela? na tu by ti nezabral endiaron, což je slabý čajíček, ani bys z ní nebyl tak rychle fit. Navíc je to dost infekční, takže mezi lidi by tě pustili až po 3 negativních výtěrech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 mnoo prave ze endiaron nezabral, pomohl jen prezit tu svatbu. Byl sem u doktora a dostal nejakej dryjak antibiotikovej enterol 250mg. Po 3 dnech se to srovnalo. Nevim, jestli to bylo primo salmonela, proste nejakej infekcni prujem. Jestli bakterialni, nebo virovej netusim. Kazdopadne sem rad, ze uz je mi fajn. BTW: to bricho, jak bylo psano. omezit tuky, hodne pohybu. Cvicenim max. zvetsis/zpevnich brisni svaly, ne tuk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 Dnes jsem to vzdal...v tom teple se to nedá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 Mně už to nebaví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 mnoo prave ze endiaron nezabral, pomohl jen prezit tu svatbu. Byl sem u doktora a dostal nejakej dryjak antibiotikovej enterol 250mg. Po 3 dnech se to srovnalo. Nevim, jestli to bylo primo salmonela, proste nejakej infekcni prujem. Tož salmonela a průjem je docela rozdíl no ale necháme toto fekální téma Po třech týdnech dneska potřetí v posilce, celkem katastrofa, jsem pěkně vzteklej... svaly pryč, síla pryč, no hrůza... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 Tož salmonela a průjem je docela rozdíl no ale necháme toto fekální téma ;) Po třech týdnech dneska potřetí v posilce, celkem katastrofa, jsem pěkně vzteklej... svaly pryč, síla pryč, no hrůza... Jurach: netruchli...tělo si všechno pamatuje...za 14 dni budeš ve formě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 Tím se utěšuju, že se zase rychle dostanu zpátky. Ale teda tyhle tři cvičení mě v tomto pocitu moc nepodpořily. ALE HLAVNĚ VYDRŽET 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 tak vidim ze tady jsou uz sami profici takze se zeptam potrebuju zmaknout bricho driv nez se ta svine rozleze mimo svoje uzemi ! ;) ten zbytek snad taky vyresim ale to uz pozdeji ;) běhat a běhat a běhat a .......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 běhat a běhat a běhat a .......... No já běhat nemůžu, oddělal bych si kolena, jsem moc těžký. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 No já běhat nemůžu, oddělal bych si kolena, jsem moc těžký. Lanci. nevymlouvej se mužeš běhat v lese! Tam je měkký podklad ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 Lanci. nevymlouvej se mužeš běhat v lese! Tam je měkký podklad ;) Však jsem běhal jen po polní cestě. Ještě shodím pár kilo, a pak to zkusím znova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 Však jsem běhal jen po polní cestě.Ještě shodím pár kilo, a pak to zkusím znova. To je slovo chlapa Běh...to je jediny na co se nemužu donutit ;) nevadi mi kolo ani žádný jiný pohyb ale běh to je moje smrt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 To je slovo chlapa Běh...to je jediny na co se nemužu donutit ;) nevadi mi kolo ani žádný jiný pohyb ale běh to je moje smrt ;) Já nemám rád chození a běhaní, to je pro mně naprosto nepřirozené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Tak foto mojí bejkárny po výměně podlahy. , , , a když necvičím tak sedím u compu, furt:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Mílo: líbi se mi to! Chtělo by to ještě lavičku na bench press a bylo by to dokonalé jelikož by se to dalo využit na vic cviku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Mílo: líbi se mi to! Chtělo by to ještě lavičku na bench press a bylo by to dokonalé jelikož by se to dalo využit na vic cviku Já vím byl kompromis lavička benchová vs sklopná hodně kvalitní ta to nakonec vyhrála, jen kdo bude cvičit :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Já vím byl kompromis lavička benchová vs sklopná hodně kvalitní ta to nakonec vyhrála, jen kdo bude cvičit :-)) To mě povidej...taky ted na to dlabu...mám nervy jako prase kvůli práci a nic se mě nechce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 To mě povidej...taky ted na to dlabu...mám nervy jako prase kvůli práci a nic se mě nechce Já měl zase k vůli škole, měl jsem nůž na krku, ted bych se do toho rád pustil, ale ten stereotyp co teď z jídlem mám, nevím, nevím jestli změním.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Mílo, máš to super, akorát nevadí ti ty poličky pod počítačovým stolem, že nemůžeš natáhnou nohy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Mílo, máš to super, akorát nevadí ti ty poličky pod počítačovým stolem, že nemůžeš natáhnou nohy? Vadí , hlavně když mám zapojenej volant a gamesím, není moc místa pro pedály, ale dá se to vydržet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Vadí , hlavně když mám zapojenej volant a gamesím, není moc místa pro pedály, ale dá se to vydržet Já mám velký stůl, ale pod tím stolem jsem měl komp, ale ten se jednak dobře nechladil, a za druhé jsem neměl kam dát nohy tak čel komp vedle stolu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Srpen 31, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2009 No já běhat nemůžu, oddělal bych si kolena, jsem moc těžký. Tak stepper, nebo crossový trenažér 0 Citovat Odkaz ke komentáři
warhead Odesláno Září 2, 2009 Sdílet Odesláno Září 2, 2009 chtelo by to nakou rychlou zenskou to by se hned behalo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 konecne jsem zase zacal... 2x byl lehky trenink na zotaveni svalu a dneska uz pujdem do plnych zase 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.