Radimisko Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Ahoj, tady je jednoduchý popis mojí OCTAVIE: Jde o seriový typ s motorem 1.9 TDI, 81 kw z roku 1997 OCTA má barvu petrojelová zelená, je vybavena elektr. evládáním tonovaných oken, zrcátek, střešního okna, palubním počítačem, seriovými reproduktory ( mám možnost je vyměnit ale jsem s nimi hodně spokojen) a k tomu autorádio Pioneer. Co se týče motoru jsem hodně spokojený. dlouhodobá spotřeba je kolem 5l a to motor nějak extra nešetřím (když jsem se pokoušel ušetřit co nejvíce paliva, tak byla průměrná spotřeba po ujetých 60 km 3,9l/100km. Auto má najeto 250000 km. A s tím jsou také spojeny nutné opravy. Co mě čeká v nejbližší době tak je výměna turba, znovu nasazení spodního krytu motoru (kra z kamionu) , taková menší oprava je vyčištění popř. výměna startéru a ještě mi prý špatně komunikuje ABS s řídící jednotkou (při dobržďování se motor lehce dusí). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Tak tady vítej pane motůrek mám ten samej a nestěžuji si tak naho nějaké fotky ať se pokoukáme. Přeji mnoho šťastných km a ať ti okta slouží na 1** 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PITU Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Vítej chlope ;% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Zdarec a vítej :lool: podle popisku vypadá dobře, takže by to chtělo ještě nějaky fotečky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Jo vitam te taky a souhlasim s Kolagem ze chcem foto :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Zdarec chlape taky te tady vitam napred nahod nejake fotecky a potom opravy a nakonec upravy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radimisko Odesláno Únor 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Díky za přijetí Fotky nahodím co nevidět... Co se týče těch úprav tak už mám schované dvě křídla... Jenom je hodit do laku... A když už jsme u toho nevíte o někom šikovném? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 tvoje ruce? dvě křídla na záď? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radimisko Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 (upraveno) Tak moje ruce by to zvládly, ale nejsou bohužel prostory... A jsou na záď ... Prodloužení střechy a druhé na kufr... Přikládám slíbené fotky... Včetně trochu mnou upraveného interiéru... Toho vonného stromečku si nevšímejte... Auto bylo lehce načichlé po bývalém majiteli... Upraveno Únor 2, 2011 uživatelem Radimisko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mario.tn Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 ahoj ... pekna... nech slúži čo najdlhšie ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 áááááá fotečky.......hmmm pěkné a další předface ksichtík,moc nás tady už není,tady je to už face,rs atd tak ať ti dobře slouží a mnoho šťastných km!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Covece seriove reproduktory jsou ok ? tak to musis byt bud hluchy nebo tam seriove nejsou, resp. nekdo uz si hral s tlumenim B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Covece seriove reproduktory jsou ok ? tak to musis byt bud hluchy nebo tam seriove nejsou, resp. nekdo uz si hral s tlumenim :) ale ty jsi jiná liga :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swatji Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Pěkná octa co jezdí skoro zadara, no neber to. Já nechtít vermomocí 4X4 combi tak mám taky něco takového :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.