ScorpionOnH6 Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 Zdravím, Rád bych Vám zde taky představil svoji Oktávku. Kupoval jsem ji vloni v létě, kdy měla natočený 202tis. Ke dnešku mám najeto 213tis a jsem relativně spokojen. Jediná věc, která mě v tom autě vadí, jsou rezonující plasty v oblasti zadní části vozu a přístrojovky. Dosud jsem nepřišel, odkud zvuky vycházejí. Snad na jaře se toto vyřeší. Jinak je to 1.9TDI 66kw s chipem od Cimbu na 84kw, výbava elegance(xenony, climatronik, vše v elektrice apod) Z mých uprav: Autorádio Alpine + zadní repro Regenerade v platě z MDF dřeva, ve předu repro Kicks v MDF podložkách Tempomat Chip od Cimbu Kožená řadička ze Superba Originál volant obšitý kůží Zvedlý podvozek podložkami vzadu o 15mm a v předu o 26mm Tažné zařízení RS pedály Plánuju: Bezpečnostní folie Bruxafol Časem volant z O2 RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 Vítám tě mezi náma, octa je moc pěkná, jde vidět že se o ni hezky staráš. Přeju ti ať ti dělá jen samou radost a slouží hoodně kilometrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 pekna a chutna Octula, aj elektrony, tie co si mal ako prve, tak take by som si chcel dat aj ja, a tie nove su tiez fajn. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 Zdarec, taky tě mezi náma vítám moc pěkná Octávka, paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 Vítej, máš ji pěknou!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ScorpionOnH6 Odesláno Únor 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 Díky:-) Na těch prvních elektronech jsem to koupil, tak jsem si je nechal na zimu a na léto koupil nové 16ky:-) Zítra sem nahodím fotky interiéru:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 Ahoj,hezka octula...moc fajnovy kola :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 Ahoj taky te tady vitam a preju hodne stastnych kilometru :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 Vítej pane moc pěkná okta,konečně někdo, kdo nepíše....auto sníženo o.......ale naopak. Přeji mnoho šťastných km a ať ti okta dělá jen a jen radost!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Pekna octa... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 (upraveno) Vitej Pane a at se ti mezi nama libi :lool: Kola super :) Upraveno Únor 6, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ScorpionOnH6 Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Díky, zatím slouží bezvadně:-) Taky to všude čtu jak každý snižuje a dává velká kola apod. Ale na ty naše silnice to nemá smysl. Navíc jezdím s motorkou na vozejku po motokrosovejch tratí tak jsem potřeboval to zvednout, abych někde nezůstal...:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 (upraveno) Móc hezkej "traktůrek" :palec: .Hodně šťasných kilometrů :o Taky zvyšuju. Zatím o +25mm/+25mm ale už mám udělaný podložky +50mm/+50mm Upraveno Únor 6, 2011 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Pěkný stroj a super výbava :D , přeju hodně šťastných Km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 moc pěkná a vysoká doopravdy jak traktůrek :D máš dobrou výbavu, tak ať ti dělá radost jako nám naše oktávy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ScorpionOnH6 Odesláno Únor 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Móc hezkej "traktůrek" :lool: .Hodně šťasných kilometrů :smich: Taky zvyšuju. Zatím o +25mm/+25mm ale už mám udělaný podložky +50mm/+50mm Kámoš zvedal zadek kombíku taky o 25 a už to má pěkne nakoplý. 50 mm si nedokážu představit, to bude dobrej offroad.. Na zadek v pohodě, ale nebude to na předek už trochu moc? Slíbené foto interiéru.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 (upraveno) No mě se to právě zdá docela máloa není to vůbec vidět. Chtěl bych aby to bylo znát na první pohled. Před vánocema v outletu ve Štěrboholích vedlel mě stála OI a ta byla jak gazík. Móóc pěkné. Škoda že byla tma jinak bych hodil foto. Upraveno Únor 8, 2011 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.